Translate

Σε συναγερμό όλες οι αμερικανικές βάσεις στην Ευρώπη υπό τον φόβο των Τζιχαντιστών

NATOΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Όλες οι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ευρώπη , έχουν λάβει  πρόσθετα μέτρα ασφαλείας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τις απειλές εκ μέρους του Ισλαμικού Κράτους (IS) , ανέφερε  το CNN .

Η απόφαση ελήφθη από τον πτέραρχο  ή Philip Breedlove,  διοικητή της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των ΗΠΑ (EUCOM).
«Η ευρωπαϊκή διοίκηση των ΗΠΑ έδωσε  εντολές για την εφαρμογή  πρόσθετων μέτρων προστασίας των δυνάμεων της,  και βελτιώσεις στην ασφάλεια των εγκαταστάσεων, σε όλη την περιοχή ευθύνης της EUCOM», ανακοίνωσε ο  Εκπρόσωπος της  EUCOM υποπλοίαρχος Gregory Hicks αναφέρει το CNN.
Τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας θα επηρεάσουν 90.000 προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων 67.000 στρατιωτικών.
Τα μέτρα προβλέπουν περισσότερους ελέγχους ασφάλειας  ανθρώπων και αυτοκίνητων που εισέρχονται αμερικανικές βάσεις, και περιορίζει τις δραστηριότητες εκτός των βάσεων. Το στρατιωτικό προσωπικό έχει σαφή εντολή να μην φορά  στολή, όταν  βρίσκεται εκτός υπηρεσίας,  αναφέρει το CNN.
Η απόφαση για την ενίσχυση των μέτρων  ασφαλείας ακολουθεί την λογική της αντιμετώπισης των απειλών, εναντίον των στρατευμάτων  των ΗΠΑ, σύμφωνα με το CNN. Η πιο πρόσφατη από αυτές τις επιθέσεις , πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο, όταν ι αναρτήθηκαν  απειλητικά μηνύματα στους λογαριασμούς των κοινωνικών  μέσων ενημέρωσης της Κεντρικής Διοίκησης του στρατού των ΗΠΑ στην Φλόριντα, από χάκερ του ισλαμικού στρατού.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιανουαρίου στο γαλλικό περιοδικό  Charlie Hebdo και η σύλληψη ομήρων σε ένα σούπερ μάρκετ στο Παρίσι, στοίχισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους, συμβάλλοντας επίσης στην απόφαση να πραγματοποιηθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με  παλαιότερο άρθρο στο pentapostagma
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com