Translate

ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ! Έριξαν προμήθειες και πυρομαχικά στους τζιχαντιστές! ''η χαρά του ισλαμοπίθηκου''

Αν είναι δυνατόν! Προμήθειες και πυρομαχικά τα οποία προορίζονταν για τις
κυβερνητικές δυνάμεις και τους κατοίκους επαρχίας του Ιράκ , άπειροι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών τα έριξαν στους τζιχαντιστές! Λάθος ή μήπως όχι;
Απίστευτη ηλιθιότητα από ανίκανους της πολεμικές αεροπορίας του Ιρακ! Λανθασμένη ρίψη; Ανθρωπιστική βοήθεια που έπρεπε να παραδοθεί αλλού; Ε μα έλεος δηλαδή!
Υποτίθεται ότι θα ενισχύονταν οι κυβερνητικές δυνάμεις δυτικά του Ιράκ! Ωστόσο τα πυρομαχικά κατέληξαν σε εδάφη που βρίσκονται υπό την κατοχή των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους. Αντί για τους κατοίκους και τους στρατιώτες της επαρχίας Ανμπάρ, οι τζιχαντιστές έλαβαν τρόφιμα , νερό , φάρμακα και πυρομαχικά! Το λάθος επιβεβαίωσαν δύο Ιρακινοί αξιωματούχοι σύμφωνα με διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία.
«Οι στρατιώτες αυτοί είχαν τεράστια ανάγκη των προμηθειών αυτών», δήλωσε ο Ιρακινός βουλευτής, Χακίμ αλ-Ζαμίλι στο δίκτυο NBC.Και όλα αυτα , τώρα αποκαλύφθηκαν αλλά έγιναν στις 19 Σεπτέμβρη. Για να το “μαζέψουν” βέβαια συμπλήρωσαν ότι οι πιλότοι ήταν νέοι και άπειροι δίχως ώρες πτήσης στον ενεργητικό τους. Ε και; Το κακό , έγινε!!!
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com