Translate

Mεγάλη αντεπίθεση των δυνάμεων του Άσαντ - Ανακατέλαβαν την στρατηγικής σημασίας πόλη Άντρα / ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ


Συγκλονιστικά videο από την νίκη του συριακού Στρατού στην Άντρα.
Άμεση ήταν η εκμετάλευση των βομβαρδισμών των ισλαμιστών του ISIL και της Αλ Νούσρα από τις ΗΠΑ και την Γαλλία από τον συριακό Στρατό που με μεγάλη αντεπίθεση ανακατέλαβε την στρατηγικής σημασίας πόλη Άντρα βόρεια της Δαμασκού.
Η αντιστροφή της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης ως προς την κυβέρνηση Άσαντ μετά τα εγκλήματα που παρακολουθησε άναυδος ο κόσμος, των πρώην συμμάχων της Δύσης, επιτρέπει τώρα στον Άσαντ να χτυπήσει και αυτός αλύπητα τους εισβολείς της χώρας του, και να ανακαταλάβει πόλεις και περιοχές που πριν αδυνατούσε να κερδίσει διότι οι ISIL και Αλ Νούσρα εφοδιάζονταν με βαρύ οπλισμό ανελιπως από τις ΗΠΑ,Βρετανία, Γαλλία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και φυσικά Τουρκία.
Τώρα όμως που το τέρας "Φρανκεστάιν" που δημιούργησε η Δύση έγινε επιζήμιο για την εικόνα της,και πρέπει να εξοντωθεί, ο ανεφοδιασμός σταμάτησε, οι θέσεις των πρώην συμμάχων βομβαρδίζονται και ο Άσαντ αναλαμβάνει εκτενή πρωτοβουλία κινήσεων αποκαθιστώντας την τάξη στην χώρα του.
Ο συριακός Στρατός ανακατέλαβε σήμερα την στρατηγικής σημασίας πόλη και βιομηχανικό κέντρο Αντρα, βόρεια της Δαμασκού.
Η Άντρα τελούσε υπό τον έλεγχο των ανταρτών από τον Δεκέμβριο 2013, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων υψηλόβαθμος αξιωματούχος ασφαλείας της συριακής πρωτεύουσας.
«Από σήμερα το πρωί, ο στρατός έχει αναλάβει τον έλεγχο της Αντρα και αποκατέστησε την ασφάλεια στην πόλη», δήλωσε η πηγή.
Ακολουθούν τα videοs από τις φονικές συγκρούσεις μεταξύ των Σύρων στρατιωτών και των εξτρεμιστών εισβολέων, που αιματοκύλισαν μια άλλοτε εύπορη χώρα με αρκετές ελευθερίες (λίγες μουσουλμάνες απολαμβάνουν την ελευθερια ντυσίματος που απολάμβαναν οι Σύρες κοπέλες πριν την αιματοχυσία) γιατί έτσι έλπιζε η Δύση ότι θα εξαφανίσει έναν βασικό σύμμαχο της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή.



Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com