Translate

“Εξαφανίστηκε” η πρώην υπ.βουλευτής του ΛΑΟΣ και κουμπάρα του Γ.Καρατζαφέρη, σύζυγος γνωστού δικηγόρου -Την υπόθεση χειρίζεται η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ

 mp3Η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας χειρίζεται την υπόθεση της “εξαφάνισης” της Θάλειας Χούντα, σύζυγος του δικηγόρου Νίκου Μπούρα.
Την προηγούμενη Παρασκευή ο σύζυγος και η αδερφή της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην Ασφάλεια . Κάποια στιγμή ο δικηγόρος και συζυγός της δέχτηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από έναν άνδρα από απόκρυψη. Το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκβιαστικό χαρακτήρα. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία επικοινωνίας. Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος ήταν πρώην
στελέχη του ΛΑΟΣ του ΓΙώργου Καρατζαφέρη που τους είχε παντρέψει κιόλας όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Η κ.Χούντα είχε κατέβει και ως υπ.βουλευτής του ΛΑΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η Θαλεια Χούντα επισκεπτόταν πολύ συχνά την ΓΑΔΑ για προσωπική της υπόθεση. Πριν δεκα ημέρες είχε ξαναπάει στη ΓΑΔΑ λοιπόν, όπου και φέρεται να δημιουργήσε επεισόδιο με έναν από τους αστυνομικούς αναφορικά με τον έλεγχο που υφίστανται όλοι οι πολίτες που θέλουν να εισέλθουν στο κτίριο. Μάλιστα είχε επισκεφτεί και τον επικεφαλή της Άμεσης Δράσης τον Ταξίαρχο κ.Ζιάγκα. 
Τώρα για ποιους λόγους επισκέφτηκε τον Ταξίαρχο αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Επεισόδιο όμως φέρεται να είχε δημιουργήσει και στο τμήμα της Καλλιθέας η της Καισαριανής όπου είχε μεταβεί για να ανανεώσει ή να εκδόσει διαβατήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο έλαβε χώρα αναφορικά με τις φωτογραφίες που απαιτούνται για το διαβατήριο. Μπορεί λοιπόν να σκεφτόταν ακόμη και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τέλος να σημειώσουμε ότι η Θαλεια Χούντα είναι κόρη στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων και φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία στα Μεσόγεια .
                                                                                                                                                                                                     makeleio
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com