Translate

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ... ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ (ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΥΣΗ) ΤΟ ' ΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!


Συρία: Η Χομς στο στόχαστρο των κυβερνητικών δυνάμεων



syria-thumb-mediumΕπίθεση από αέρος και εδάφους εξαπέλυσαν οι δυνάμεις του Μπασάρ Αλ Άσαντ εναντίον των δυνάμεων των Iσλαμοφασιστών ανταρτών που ελέγχουν περιοχές της πόλης Χομς.
Ακτιβιστικές οργανώσεις κατήγγειλαν ότι το Σάββατο ήταν μια από τις πλέον βίαιες ημέρες για την περιοχή από την έναρξη της εμφύλιας σύρραξης.
Τις τελευταίες εβδομάδες οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης Κουσέρ, κοντά στη Χομς και τα σύνορα με το Λίβανο με αποτέλεσμα να εξαπολύουν νέες επιθέσεις εναντίον της Χομς, που θεωρείται προπύργιο της αντίστασης κατά του καθεστώτος Άσαντ. Συγκρούσεις σημειώνονται και στην πόλη Ντεράα του νότου όπου την Παρασκευή οι ''αντάρτες'' ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν κομβικής σημασίας σημείο ελέγχου, το οποίο οδηγεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στον αντίποδα, η συριακή τηλεόραση ανέφερε ότι ο στρατός σημείωσε σημαντική επιτυχία στη μάχη για τη Χομς, σκοτώνοντας πολλούς  τρομοκράτες στη γειτονιά Καλιντίγια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ήδη έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 90.000 άνθρωποι στη Συρία.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com