Translate

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ... από ''αναρχικούς''

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (VIDEO)


ANTIEPATRA
19.58: Ολοκληρώθηκε σε αυτή τη φάση η επέμβαση της Αστυνομίας. Οι διαδηλωτές βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Όλγας.
19.52: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Πάτρας από τα χημικά. Οι πολίτες τρέχουν για να αποφύγουν την εισπνοή χημικών ενώ οι άνεμοι που φυσούν έχουν σκορπίσει τα αέρια από τα δακρυγόνα σε πολλά σημεία.
19.44: Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα νέα επιχείρηση της Αστυνομίας κατά των αντιεξουσιαστών που βρίσκονται στη Ρήγα Φεραίου και Αράτου. Οι αστυνομικοί με τη ρίψη χημικών απωθούν τους διαδηλωτές, οι οποίοι ρίχνουν πέτρες και μολότωφ.
Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική στη γύρω περιοχή.
ANTIEPATRA2
19.34: Συνεχίζεται η ένταση στην πλατεία Όλγας της Πάτρας. Σύμφωνα με αυτόπτες, οι αναρχικοί έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή της Ρήγα Φεραίου και Αράτου. Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην Αγίου Ανδρέου, αλλά και στη Ρήγα Φεραίου.
Οι δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στη συμβολή της Αγίου Ανδρέου και Αράτου.
19.27: Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας. Ομάδα αντιεξουσιαστών με κράνη και ρόπαλα – σημαίες, έχουν «καταλάβει» τις δυο εισόδους του ξενοδοχείου, τόσο από την οδό Αγίου Ανδρέου, όσο και από την Όθωνος – Αμαλίας.
Αιτία της παρέμβασης είναι η εκδήλωση που έχει προγραμματίσει στο χώρο του ξενοδοχείου για τις 8 το απόγευμα η Χρυσή Αυγή.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com