Translate

Νέα Τάξη Πραγμάτων - Η Τελική Λύση




Sepultura - Slave New World






Νέα Τάξη Πραγμάτων - Η Τελική Λύση


Στη ταινία αυτή επαναλαμβάνονται πολλά πράγματα που υπήρχαν στο Το Κάλεμα. Ο λόγος είναι γιατί Το Κάλεμα ήταν βασισμένο σε τρεις ταινίες. Το Fight the NWO with Global Non Cοmpliance ήταν μια από αυτές.
Κατανόησε τον εχθρό σου και κατανόησε τα όπλα που χρησιμοποιεί, έτσι ώστε να μπορείς στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσεις τα ίδια όπλα αντιστρόφως.
Το σύστημα του χρήματος είναι το κεφάλι του φιδιού.
Κόψτε το κεφάλι του φιδιού και το υπόλοιπο του θα μαράνει και θα πεθάνει.
Η ώρα για συζητήσεις έχει περάσει και ήρθε η ώρα για δράση. Είναι πλέον καιρός για τους ανθρώπους του κόσμου να σταματήσουν να συμμορφώνονται με το σύστημα.
Όλοι.
Σταματήστε να συμμορφώνεστε με αυτό και θα το κλείσετε. Και η καλύτερη μορφή της μη συμμόρφωσης είναι η αγάπη. Προσεγγίστε κάθε ζήτημα με αγάπη.
Είναι πολύ πιο εύκολο να αγωνιστούμε για αρχές από ότι είναι να της εφαρμόσουμε και παίρνει ένα πολύ ποιο θαρραλέο άνθρωπο να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό και να φτύσει στο πρόσωπο της εξουσίας από ότι είναι να ακολουθεί τυφλά της διαταγές λόγω του φόβου για τις συνέπειες. Καταλάβετε ότι είμαστε όλοι ένα και το κλειδί για την πραγματική αλλαγή και την ενότητα σε αυτόν τον κόσμο βρίσκεται με την αγάπη.
Ήρθε η ώρα να τους κλείσουμε μέχρι να μην αντέξουν.
http://www.youtube.com/watch?v=2zWD68B2KmY&feature=player_embedded
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com