Translate

Agenda 21 - Η Ταφόπλακα του Ανθρωπίνου γένους.


Agenda 21 - Η Ταφόπλακα του Ανθρωπίνου γένους.


Τα ΕΡΠΕΤΑ θέλουν μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, ένα αμάλγαμα όλων των λαών και την δημιουργία ενός νέου υβριδίου, την Γκρίζα Φυλή. Για να το καταφέρουν δεν διστάζουν μπροστά σε εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα και γιατί να διστάζουν αφού δεν είναι άνθρωποι και μας βλέπουν σαν αριθμούς, ( όχι δεν είναι Ο.Π. αυτές είναι άνθρωποι ) και να μην ξαφνιάζεστε που δεν δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για την ζωή σας τον «πολιτισμό» σας και σας υπολογίζουν σαν χρήμα, σαν αριθμούς. Λογικό είναι, για τον τρόπο που σκέφτονται και τις εντολές που ακολουθούν. Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας!
Επειδή όλοι μα όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν οι νομοθετούντες ότι δεν είναι δυνατόν και είναι παράλογο και απάνθρωπο και αντεθνικό, το να πληρώνουν οι γονείς φόρο για την ύπαρξη των παιδιών τους, να σας πούμε για μία ακόμη φορά τι συμβαίνει.Να ξέρετε λοιπόν ότι η φορολόγηση των παιδιών, όπως και οι ενερηειακοί επιθεωρητές των σπιτιών και τα ενεργειακά πιστοποιητικά και τα χαράτσια και οι τεράστιοι φόροι ακινήτων επιβάλονται από την Ατζέντα 21, που θέλει
1. Να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

2. Να στερήσει με συνοπτικές διαδικασίες την ιδιωτική περιουσία ακινήτων, ρευστού αλλά και αυτοκινήτων από τους πολίτες όλου του κόσμου μα σκοπό την απόλυτη εξαθλίωσή τους, ώστε να έρθει να τους "σώσει" ο σωτήρας της νέας τάξης.(αντίχριστος).
Όλα τα παραπάνω, υπό την κάλυψη της οικολογίας. Τα παιδιά μολύνουν το περιβάλον γι αυτόι οι γονείς τους θα φορολογούνται για να αποτραπούν οι γεννήσεις.Για να μπορέσει το σύστημα συνεργασίας της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας να προχωρήσει και να ελέγξει με μία παγκόσμια χούντα όλο τον κόσμο - αυτό που ονομάζουμε χούντα του Αντιχρίστου - πρέπει να συγκεντρώσει όλο τον πληθυσμό της Γης, όσον τουλάχιστον αφήσει ζωντανό ο διατροφικός κώδικας που εκδώσανε, ο οποίος θέλει να τον εξαφανίσει, ώστε οι άνθρωποι να είναι λίγοι και να ελέγχονται. Για να μπορέσει να γίνει αυτό εφαρμόζουν ένα σχέδιο, το οποίο πέρασαν με το γενικό όνομα Ατζέντα 21.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τηρούν σιγήν ιχθύος - η σιωπή τους έχει αγοραστεί. Όλοι έχουν μια τιμή και η τιμή που καταβάλλεται για να σιωπήσουν είναι μικρή - σαν ζωοτροφή κοτόπουλου,σε σύγκριση με τις «ανταμοιβές» του ΟΗΕ κέρδη από τη σχεδόν δήμευση (κατάσχεση) περιουσίας μας.
______
7SPY
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com