Translate

Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone


Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα
σχολεία, τα κολέγια, οι επιχειρήσεις και όλες οι κοινότητες θα υλοποιήσουν σχέδιο εκκένωσης σε ολόκληρη  την πολιτεία. Θα κινητοποιηθούν συνολικά πάνω από 10,4 εκατομμύρια κάτοικοι.
Για το λόγο αυτό και μετά από σοβαρές «ενδείξεις» οι αρχές της Καλιφόρνια προχωρούν  σε κινητοποιήσεις τεραστίων διαστάσεων για την προσαρμογή του πληθυσμού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εγείροντας όμως  πλήθος ερωτηματικών για τις προθέσεις τους .
Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν ταυτόχρονα και τα σενάρια περί έκρηξης του Yellowstone και της ευρύτερης περιοχής που το περιβάλει στην πολιτεία της Montana σημαίνοντας συναγερμό σε όλες τις αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες όπως η FEMA.
Οι επιστήμονες κατέγραψαν ένα συνεχιζόμενο κύμα από 2500 σεισμούς μέσα σε τρεις μήνες, σύμφωνα με ειδική μελέτη του Πανεπιστήμιο της Montana στις ΗΠΑ, και αποτελεί το μεγαλύτερο αριθμό που καταγράφηκε ποτέ.
Οι ειδικοί προειδοποιούν για 90.000 θανάτους άμεσα και ένα «πυρηνικό χειμώνα» σε όλες τις ΗΠΑ, αν το σούπερ ηφαίστειο εκραγεί. Θα μπορούσε να απελευθερώσει στρώμα λιωμένης τέφρας 1.000 μίλια από το Εθνικό Πάρκο.
Μια ελαφριά ομίχλη θα υπήρχε πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτρέποντας τις ακτίνες του Ηλίου προκαλώντας χαμηλές θερμοκρασίες.
Συνολικά 115 σεισμοί αναφέρθηκαν στο πάρκο το Σεπτέμβριο σύμφωνα με την μηνιαία ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητα στο Yellowstone.
Από αυτούς, 78 προκλήθηκαν στα βορειοδυτικά του Yellowstone. Ο σεισμός με το μεγαλύτερο μέγεθος ήταν μεγέθους 2,3 και προκλήθηκε προχθές στην περιοχή.
Προκειμένου να προετοιμαστούν οι κάτοικοι για τα χειρότερα, το  Κέντρο πρόληψης σεισμών της Νότιας Καλιφόρνιας πραγματοποιεί ασκήσεις σε όλη την πολιτεία σήμερα  19 Οκτωβρίου.
Οι ειδικοί ασφαλείας συστήνουν να  συμμετέχουν όλοι στην μεγάλη άσκηση  για να αποφευχθούν πολλά θύματα,  τραυματισμοί και θάνατοι μετά την υλοποίηση ενός μεγάλου  σεισμού.
«Ο καθένας, παντού θα πρέπει να γνωρίζει πώς να προστατευθεί από το  σεισμό», δήλωσε ο Mark Benthien, συντονιστής του  κέντρου Global ShakeOut  που ανήκει στο Σεισμικό Κέντρο της Νότιας Καλιφόρνιας.
Η κινητοποίηση και οι ασκήσεις αφορούν περισσότερους από 10,4 εκατομμύρια κατοίκους και σχετίζεται με πιθανό σεισμό μεγέθους 7 και άνω της κλίμακας Ρίχτερ.
Επιφανείς σεισμολόγοι πιστεύουν ότι το αμερικανικό κράτος δρα πολύ καθυστερημένα μετά από  δεκαετίες, στην πιθανότητα εκδήλωσης «MEGA-σεισμού» άνω των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που θα εξαφάνιζε  τα πάντα στην περιοχή που «κάθεται» ως γνωστόν πάνω από ένα τεράστιο ρήγμα, αυτό του «Αγ. Ανδρέα».
Αυτό που φοβούνται οι σεισμολόγοι είναι οι  συνεχιζόμενες πυρκαγιές στη Βόρεια Καλιφόρνια, οι σεισμοί του Σεπτεμβρίου στο Μεξικό μαζί με τους πρόσφατους τυφώνες, οι οποίοι θα μπορούσαν  να κινητοποιήσουν μεγάλες γεωλογικές ανακατατάξεις στην περιοχή .
Πιο πολύ όμως φοβούνται μετά τον σεισμό στην Πόλη του Μεξικού  μεγέθους 7,1 ο οποίος προκάλεσε δεκάδες νεκρούς.
Υπάρχουν σαφείς σεισμογενείς ενδείξεις τελευταία σε  μια τεράστια ζώνη  στον Κόλπο της Νότιας Καλιφόρνιας και ο τρόμος είναι αρκετά μεγάλος μέσα στα επόμενα χρόνια.
Πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες, η περιοχή Bay Area του Σαν Φρανσίσκο καταστράφηκε από σεισμό μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σκότωσε περισσότερους από 67 πολίτες και προκάλεσε 3,7 δισ δολάρια ζημιές .
Αυτό όμως που φαίνεται ότι κινητοποίησε τους σεισμολόγους στις ΗΠΑ και μαζί με αυτούς τις αμερικανικές  αρχές είναι οι συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα σε αρκετές περιοχές του Ειρηνικού η οποία  έχει προκαλέσει φόβους ότι η Καλιφόρνια θα μπορούσε να είναι ο  επόμενος στόχος.
Μόνο τις τελευταίες 30 ημέρες, η Καλιφόρνια χτυπήθηκε από 671 σεισμούς, σύμφωνα με το αμερικανικό σεισμολογικό ινστιτούτο .Ο David Schwartz, γεωλόγος επιστήμονας που εργάζεται στο αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο έρευνας δήλωσε ότι,  η πιο ανησυχητική γραμμή των σεισμών  περνάει κάτω από το «πιο πυκνοκατοικημένο τμήμα του Bay Area».
Περισσότεροι από 7,4 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν κοντά στο Hayward Fault,μία από τις πολλές σεισμογόνες περιοχές.
«Η Περιοχή Bay βρίσκεται στη μέση της οριακής ζώνης της πλάκας της Βορείου Αμερικής και της πλάκας Ειρηνικού», δήλωσε ο Schwartz.
«Το Bay Area έχει την υψηλότερη πιθανότητα εκδήλωσης μεγάλου σεισμού ανά τετραγωνικό μίλι από οποιοδήποτε αστικό κέντρο των ΗΠΑ», κατέληξε ο ίδιος .
Ο σεισμός είναι ένα γεωλογικό φαινόμενο κατά το οποίο ο άνθρωπος δεν δύναται να κάνει απολύτως τίποτα παρά μόνο να το προβλέψει ίσως μερικούς μήνες πριν για να προστατευθεί.
Για ποιο λόγο όμως εσπευσμένα κιόλας οι ΗΠΑ διενεργούν τέτοιες ασκήσεις, και ποιες ακριβώς «πληροφορίες» έχουν για να ξεσηκώσουν από τα σπίτια τους εκατομμύρια πολίτες στην πολιτεία της Καλιφόρνια ;
Μετά τους  τρομερούς  τυφώνες που χτύπησαν πρόσφατα  την Αμερική,  τις πλημμύρες που κατέστρεψαν  την Ινδία, τον μεγάλο σεισμό που χτύπησε το Μεξικό πριν 25 ημέρες , καθώς και τις  πυρκαγιές  που μαίνονται στην Β.Καλιφόρνια , φαίνεται να έχουμε μια αλληλουχία  ισχυρών φαινομένων και ενδείξεων στην περιοχή
Πρόκειται, σύμφωνα με κάποιους ίσως για τον πόλεμο των καιρικών συνθηκών, ο οποίος πιθανόν να είναι σε  ημερήσια διάταξη, όλων  αυτών των «σκοτεινών κέντρων» που θέλουν να ελέγξουν πλήρως  τον πλανήτη και τα δισ των κατοίκων του.
Πρόκειται για τα γνωστά σενάρια , της παγκόσμιας διακυβέρνησης , της μιας θρησκείας , που αναφέρονται σε γραφές εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
Τα σεισμικά φαινόμενα ίσως λέμε…να  «χρησιμοποιούνται» πλέον ως «όπλο» για τα υποχθόνια σχέδια αυτής της ελίτ που θέλει να ελέγξει  τα πάντα .
Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, το 1997: «[Οι τρομοκράτες] επιδίδονται ακόμα και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, όπου μπορούν να αλλάξουν τον καιρό, να προκαλέσουν σεισμούς και να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια μέσω της χρήσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Υπάρχει λοιπόν μια αφθονία από ευφυή μυαλά εκεί έξω που εργάζονται ώστε να βρουν τρόπους να σπείρουν τον όλεθρο στα έθνη. Είναι αληθινό, γι’ αυτό και πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας».
Εδώ όμως φαίνεται να απειλούμεθα από  συνεχόμενους σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς στην οικουμένη και άλλα καιρικά καταστροφικά φαινόμενα «μαζί» , τα οποία πυροδοτούν σίγουρα   συνωμοσιολογικά σενάρια , για όλα αυτά που «βιάζονται» να ετοιμάσουν  όσο γίνονται πιο γρήγορα …οι«γνωστοί άγνωστοι αληθινοί σκοτεινοί ηγέτες του πλανήτη» .                             ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com