Translate

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

Μισούν ο,τιδήποτε χριστιανικό, ενώ αντιθέτως προωθούν τη "μόδα" της νέας εποχής, αυτής της έκλυσης των ηθών και της αισχρότητας, σε μικρούς και μεγάλους. Στην Ισπανία για παράδειγμα η Εισαγγελία της Καταλονίας ξεκίνησε διαδικασία επιβολής ποινικών κυρώσεων κατά του πατέρα Custodio Ballester, ο οποίος ενόψει του  «Gay Pride» στη χώρα είπε το αυτονόητο, ότι η ομοφυλοφιλία «είναι μια σοβαρή αμαρτία, επειδή είναι ενάντια στην φύση του ανθρώπου και δημόσια ντροπή", προσθέτοντας "Έχω ήδη πάρα πολλές αμαρτίες ώστε να προσθέσω και αυτή, του να μην λέω την αλήθεια".
Αμέσως άρχισαν οι επικρίσεις εις βάρος του, ενώ η δήμαρχος της L'Hospitalet de Llobregat της Βαρκελώνης, Núria Marin, του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Καταλονίας (ΕΠΑ), στο Twitter πως ο ιερέας "προάγει το μίσος" και "είναι απαράδεκτος". Μάλιστα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η κυβέρνηση της Καταλονίας ζητά ο π. Ballester να κατηγορηθεί για «εγκλήματα μίσους» και να εξετάσει τις πιθανότητες να οδηγηθεί στη φυλακή!
Ο καθολικός ιερέας δήλωσε: "Αν μπορούν να αποκαλέσουν εγκληματία έναν ιερέα, όχι για λόγους νομικής ή ηθικής φύσεως, επειδή αποκάλεσε μια ορισμένη συμπεριφορά ως αμαρτία, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια σταλινική δίωξη εναντίον της Εκκλησίας και μια προσπάθεια φίμωσής της" και πρόσθεσε "Θα συνεχίσω. Επειδή αυτή είναι μια αποφασιστική μάχη, για το κατά πόσο η εκκλησία μπορεί να κηρύξει το Ευαγγέλιο ή όχι. Αν είναι να πάω στο δικαστήριο, θα βάλω το ράσο μου και θα πάω να δικαστώ".
Μάλιστα δε δίστασε να δηλώσει πως η ελίτ της χώρας είναι διεφθαρμένη και προωθεί την ομοφυλοφιλία.
Παράλληλα στη Σουηδία ένα νηπιαγωγείο, μετά από κυβερνητική επιθεώρηση κρίθηκε ότι διδάσκει πολύ χριστιανικά πράγματα και του απαγορεύτηκε η ανάγνωση της Βίβλου και η προσευχή πριν από κάθε γεύμα, καθώς σύμφωνα με τον σουηδικό νόμο περί Εκπαίδευσης απαγορεύεται ο ομολογιακός χαρακτήρας κατά τη σχολική εκπαίδευση.
Η Britt Marie Mårtensson, διευθύντρια του νηπιαγωγείου δήλωσε: "Γνωρίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε πλέον κάποιο χρόνο προσευχής, γιατί θα θεωρείτο "ομολογιακή δραστηριότητα", και έτσι προσθέσαμε μια μικρή προσευχή κατά τη διάρκεια των γευμάτων". Αντί για προσευχή πλέον τα παιδιά  «ευχαριστούν τον ήλιο, τη βροχή και το φαγητό», ανέφερε ο SVT.
Στο μεταξύ σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας, όλοι οι ιερείς της Εκκλησίας της Σουηδίας πρέπει να τελούν «γάμους» ομοφυλόφιλων αλλιώς να απολύονται.
Τέλος, στον Καναδά υπάρχει νόμος που επιβάλλει σε χριστιανικά σχολεία να διδάσκουν μαθήματα LGBT και μαθήματα υπέρ της άμβλωσης.                                                                  ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com