Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

YouTube Go παρακολουθήστε videos χωρίς internet!


Αποτέλεσμα εικόνας για youtube gifYouTube Go: Σε μια ανάρτηση στο επίσημο blog του, το YouTube ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή με καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς σύνδεση και να παρέχει οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες.
Το YouTube Go είναι ουσιαστικά μια έκδοση της κύριας εφαρμογής YouTube, αλλά προσπαθεί να μην χρεώνει με δεδομένα τον λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας του χρήστη παρακολουθεί βίντεο.
Η δημοσίευση στο blog αναφέρει ότι τεχνικοί του YouTube, σχεδιαστές και οι ερευνητές βρήκαν ότι υπήρχε ανάγκη για μια πιο αποδοτική έκδοση του YouTube, ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ινδία, όπου τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας δεν είναι φθηνά και τα βίντεο έχουν πρόβλημα ομαλής ροής ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής.
Η ομάδα από το YouTube, ταξίδεψε στην Ινδία, προκειμένου να συλλέξει ιδέες και δοκιμάσει τα πρωτότυπα τους με ανθρώπους από 15 πόλεις. Έτσι η νέα εφαρμογή υποτίθεται ότι είναι πιο γρήγορη από την προηγούμενη εφαρμογή YouTube.
                        Αποτέλεσμα εικόνας για youtube gif
Η ομάδα ανέπτυξε το YouTube Go από το μηδέν προσπαθώντας να παρέχει στους χρήστες εύκολη ροή βίντεο και μια διεπαφή που το κάνει πολύ εύκολο στην πλοήγηση.
Μπορεί να λειτουργεί με χαμηλή ή και καθόλου συνδεσιμότητα, πιθανότατα ενσωματώνοντας το χαρακτηριστικό της έξυπνης σύνδεσης που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν την αποθήκευση κάποιου βίντεο για να προβληθεί χωρίς σύνδεση αργότερα. Η εφαρμογή αναμένεται να είναι οικονομικά αποδοτικότερη και να μειώσει τη χρήση δεδομένων.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο με τους φίλους, χωρίς τη χρήση δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να στέλνουν και να λαμβάνουν βίντεο, ακόμη και όταν είναι εκτός σύνδεσης.
Το YouTube ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σταδιακά κατά τους επόμενους μήνες, με στόχο να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά της με βάση τα σχόλια των χρηστών. Θα διατίθενται ευρέως στις αρχές του επόμενου έτους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για να λάβουν ειδοποίηση όταν θα ξεκινήσει η διανομή της.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Οι Εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών ... Πρώτο και Δεύτερο Μέρος

Μέρος Πρώτο 
 Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται "Πίνδαρος".  Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου "Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου". Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!