Translate

Chrome 84 - η νέα περιήγηση με ασφάλεια στο διαδίκτυο...

Google Chrome 84 stable already available on Google Play: these are the  news - Euro X live
Το Google Chrome μόλις διόρθωσε ΄΄το χειρότερο΄΄ για την περιήγηση στον ιστό - πώς να το αποκτήσετε τώρα
Το Google Chrome μπορεί να έχει εξαλείψει μόνο του ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σχετικά με την περιήγηση στον ιστό: τα αναδυόμενα παράθυρα.
Ταξιδεύετε στον αγαπημένο σας ιστότοπο, ανοίγετε μερικές καρτέλες για να δείτε το μεσημεριανό σας διάλειμμα και μετά εμφανίζεται η ενοχλητική αναδυόμενη 'αποκάλυψη'. Ίσως είναι μια ειδοποίηση που σας αποστέλλει την πρόσβαση στο μικρόφωνο ή την κάμερά σας, ή ίσως είναι μια προειδοποίηση διαλόγου συστήματος που φαίνεται προσαρμοσμένη για την παράδοση κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι εφιαλτης της ύπαρξης πολλών προγραμμάτων περιήγησης.

Εάν αυτά τα σενάρια ακούγονται πολύ εξοικειωμένα, ίσως θελήσετε να αφήσετε το κλασσικό Chrome να κάνει τη -ενημέρωση στο εξής με τη μορφή τουChrome 84.. Αυτή η τελευταία ενημέρωση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι η πρώτη έκδοση του Chrome που αποκλείει ενεργά τα αναδυόμενα παράθυρα ειδοποιήσεων σε λιγότερο-  αξιόπιστους ιστότοπους.

Ο Firefox χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο εργαλείο από το ντεμπούτο του πέρυσι, αλλά τώρα είναι η σειρά του Chrome να λάμψει. Η Google παρουσίασε λεπτομερώς τη διαδικασία σκέψης της για την εισαγωγή αυτού του εργαλείου μέσω του Chromium Blog.

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com