Translate

..ΑνατολικοΡωμαϊκιά Αυτοκρατορία – η 2η .. Νέα Ρώμη

                           Έλληνες Υποστηρικτές Matteo Salvini - Posts | Facebook

..ΑνατολικοΡωμαϊκιά Αυτοκρατορία – η 2η .. Νέα Ρώμη

Όταν τα τίναξε ο χλωριασμένος Κωνστάντιος, στην θέσην του, εκεί στο Ρωμαϊκό Emporacum = York – Γιόρκ, σημερινό Γιορκσάϊρ της Αγγλίτσας[[που λέγαμε στο ‘’Τα σχέδια και τα επερχόμενα (;) – 2α’’]] ανακηρύχτηκε Αύγουστος ο γιός του Κωνσταντίνος,

ο οποίος στην συνέχεια, μαζί με την καραπ@τανάρα την μάνα του, τη υποδείξει βεβαίως-βεβαίως του σκοτεινού ιερατείου, έστησε στις ακτές του Βοσπόρου, εκεί που ήταν η παλιά Μεγαρίτικη αποικία του Βύζαντα, το είδωλο της Ρώμης, την Νέα 2η-Ρώμη, ως πρωτεύουσα της Ρωμαϊκιάς και αργότερα ΑνατολικοΡωμαϊκιάς Αυτοκρατορίας.

Η ανακήρυξη της Νέας Πρωτεύουσας, της οποίας τα εγκαίνια έγιναν αργότερα, 11 Μαΐου 330,  εν μέσω αναπλάσεων και ανοικοδομήσεων, είναι το ξεκίνημα της καταστροφής και ξεθεμελίωσης του Ελληνισμού, κάτι που βεβαίως δεν έγινε ατάκα κι επιτόπου, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε αυτομάτως στην διάλυση όλης της Ρωμαϊκιάς Αυτοκρατορίας, αλλά πήγε μεθοδικά, με βήματα, οπότε και χρειάστηκε μερικά χρονάκια μέχρι το πράγμα να παγιωθεί, ν’ αποκτήσει βάσεις και να πάρει εμπρός, κάτι που προσπάθησε, αλλά ματαίως, να σταματήσει ο Ιουλιανός, αλλά μετά την δολοφονία του από το σκοτεινό ιερατείο, και την εν συνεχεία ανάδειξη αυτοκρατόρων πλήρως ελεγχομένων υπ’ αυτού, ο χριστιανισμός επεβλήθη δια της βίας, και ο Ελληνισμός κατελήθη διά ροπάλου, οι δε Έλληνες κατά εκατομμύρια κατεσφάγησαν [[ αυτό κι αν ήταν Γενοκτονία και Ολοκαύτωμα, αλλά εσείς κάτι τέτοια τα κάνετε ..γαργάρα !! ]], κυρίως τις εποχές των Κωνστάντιου, Θεοδοσίων, Αρκαδίου και Ιουστινιανού  ..ναι, μεγάλων αγίων και αυτών ..του χριστιανοταλιμπανισμού !!

 

Ο Κωνσταντίνος δεν έστησε μόνο Νέα Πρωτεύουσα, αλλά έσπασε και την θρησκευτική παράδοση, καθιερώνοντας και επιβάλοντας εν έτει 324, ως επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας τον Χριστιανισμό, οπότε και η 1η εν Νικαία Σύνοδος, που συνεκάλεσε το 325, είναι το τρίτο καρφί στο σώμα της Ελλάδος, ένα καρφί που τα δηλητηριώδη αποτελέσματά του θα γίνονταν ορατά συν τω χρόνω, το δε πρώτο καρφί το οποίο στόχευε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλη την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και τους υπ’ αυτήν λαούς, ήταν το Διάταγμα των Μεδιολάνων το 313.

 

Ως μόνη δε (μαζί με την εβαραϊκιά – αμέ τι νομίζατε θα ‘λειπε ο γύφτος από το πανηγύρι ;; ..τώρα κάποιος δικαίως θα ρωτήσει · γιατί αυτή τι διάολο είναι, εβραϊκιά δεν είναι ;;) επιτρεπόμενη θρησκεία στην αυτοκρατορία, πέρασε με διάταγμα λίγα χρόνια αργότερα, το 380  από τον Θεοδόσιο, αν και εν τη ουσία ο διωγμός όλων των άλλων θρησκειών, με την καταστροφήν των ναών, την καταλήστευση των ταμείων, την αφαίρεση των περιουσιών τους, και την δίωξη των οπαδών τους είχε ήδη αρχίσει από το 314, λίγο μετά από το Διάταγμα των Μεδιολάνων.

 

Κάποιοι ερίζουν για το ποιά θρησκεία ακολουθούσε ο Κωνσταντίνος, ξεχνούν (όλως τυχαίως βέβαια) όμως να κοιτάξουν ποιά ευνόησε και υπέρ ποιάς έδρασε !! …ενδεικτικά ν’ αναφέρω :

  • Χρήση του χριστιανικού ΧΡ (πρώϊμος κάρφος)
  • Διάταγμα Μεδιολάνων (πρώτος κάρφος)
  • Νέα Πρωτεύουσα ..αλλά πού ;; (δεύτερος κάρφος)
  • Γκρέμισμα Αρχαιολατρικών ναών, και στην θέσην τους … (δευτερότριτος κάρφος)
  • Ανέγερση Χριστιανικών ναών
  • Σύγκληση 1ης Οικουμενικής Συνόδου (τρίτος κάρφος)
  • Καθιέρωση του Χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας (μετάτριτος κάρφος)

 

Ο Κωνσταντίνος δεν νομιμοποίησε απλώς τον χριστιανισμό, του παρέδωσε εν λευκώ όλη την αυτοκρατορία.

 

Άντε να σας δώσω κι ένα κερασάκι για την τούρτα (έτσι για «ομορφιά» να μην είναι ξερή) ..ξέρετε μανάριαμ’ που είναι χτισμένος ο λεγάμενος Πανάγκιος Ντάφος, του Τζέχου ;; ..ναι ναί, εκεί που γίνεται το θάμα του τσακουμακιάσματος ;; ..τι ;; ..όχι δεν το ξέρετε ;…μα πάνω στις βάσεις του ναού της Αφροδίτης, αφού πρίν βεβαίως, τον ξεμπάζωσε !! ..και ποιός λέτε να το έκανε ;;  ..μα ο μεγαλόκωτσιος με την καραπουτανάρα, το 326 περικαλώ !! ..δεν το λέω εγώ, ο Ευσέβιος το λέει, διαβάστε και τίποτις !!  ..χαχά !!

 

Το θέμα λοιπόν δεν είναι το αν ήταν ή όχι χριστιανός ο Κωνσταντίνος, αλλά υπέρ ποίων έδρασε, πράγμα το οποίο αβιάστως και ξεκάθαρα εξάγεται [[ όθεν και ..τα περί Φλαβιανής συνωμοσίας ]], καθ’ ήν στιγμή οι χριστιανοί την εποχή εκείνη ήταν μειοψηφία εντός της αυτοκρατορίας … δεν μπορεί λοιπόν να κάνει λάβαρό του κάποιος κάτι, εάν δεν είναι υπέρ αυτού, ή και υποχείριό του …και δή στην προκειμένην υποχείριον του αφανούς ιερατείου, που δρούσε ανεμπόδιστο για πάνω από πεντακόσια χρόνια, προετοιμαζόμενο για την μεγάλην του κίνηση, του οποίου ο ρόλος γίνεται καταφανής συν τω χρόνω, όπου πλέον η παγκοσμιοποιητική προσπάθεια λαμβάνει πλήρως σάρκα και οστά.

Με τον Κωνσταντίνο, μεγάλος άγιος – τι να σας ‘πώ, μαζί με την καραπουτανάρα την μάνα του, εκτός των άλλων, ξεκινάει και η ελέω θεού βασιλεία ..βοήθειά σας και καλοφάγωτη ..ζωντόβολα !!

Αλλά και το Ανγκιονόρος, για το οποίο πολλοί κόπτεστε σήμερις, ο μεγαλόκωτσιος το ξεπάτωσε κι αυτό το 324, και επέβαλε την μετατροπήν του σε καλογερίστικο κωλοχανείο !! …αμέεεε ..είπατε τίποτις ;;

 

Τώρα βέβαια, αφού απλά χάφτετε ότι σας πασάρουν τα συστημικά καθίκια, σίγουρα είστε με την εντύπωση ότι ο χριστιανισμός πρωτοεπεβλήθη ως θρησκεία κράτους, από το μεγαλόκωτσιο  ..αμ δε όμως !! ..πάλι αδιάβαστοι πιαστήκατε !!

Είχε προλάβει άλλος, κάμποσα χρόνια πρίν, πάλι εκεί στην ανατολή (μανία κι αυτή με την ανατολή) και δή στην Αρμενία – περίπου τρείς δεκαετίες νωρίτερα …έεε ψάξτε και λίγο, μην τα θέλετε όλα έτοιμα στο πιάτο !!

..είπαμε τα ιερατεία κάνουν πάντα συντονισμένες και ενορχηστρωμένες κινήσεις ..έμ τι νομίσατε, έτσι τυχαίως γίνονται όλα ;;

 

Και βεβαια δεν μπορείτε να πείτε, ο μεγαλόκωτσιος άφησε άξιο συνεχιστή της εγκληματικής δραστηριότητός του, τον δευτερότοκο γιό του Κωναστάντιο Β’, ιδρυτή του μεγαλύτερου σφαγείου της ανθρωπότητος, αυτού της Σκυθοπόλεως !! 

..όπως περιγράφει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος, Ρωμαίος ιστορικός [[ Ammianus Marcellinus : Res Gestae ή Rerum Gestarum Libri ΧΧΧΙ, από 31 βιβλία]], εκεί στα Βιβλία 14-19, και από τα οποία δανείσθηκε πολλά ο Ροΐδης.

Αλλά και άλλοι, όπως ο χριστιανός χρονογράφος Σωζομενός – «Εκκλ. Ιστορ. βιβλ. Στ’ – κεφ. 35», ο Ζώσιμος, ο Λιβάνιος και λοιποί.

 

Αφού λοιπόν το πράγμα πήρε εμπρός, άλλα «καλόπαιδα» ανέλαβαν να το προχωρήσουν κομματάκι παραπάνω …και να Θεοδοσιανοί κώδικες, να Αρκαδικά διατάγματα, να Ιουστιανιανικοί παρακώδικες ..και γιούργια να μην μείνει τίποτα Ελληνικό ..και ήλθαν ες έδαφος, άνθρωποι, γνώσεις και κατασκευάσματα ..οργίασαν οι Σκυθοπόλεις και κάψανε, σφάξανε, ανασκολόπισαν, ξεντέριασαν, έγδαραν, συνέθλιψαν, πριόνισαν, ξέσκισαν, έψησαν, έβρασαν, κλπ. κλπ. ..πράγματα που αρκετές φορές έχουμε αναφέρει και που βεβαίως μπορείτε και ν’ ανατρέξετε να βρείτε μόνοι σας ..και έτσι για να μην σας μένουν αμφιβολίες για το εάν μόνο οι Δυτικοί έκαναν τρομερά και φρικώδη εγκλήματα ..άλλωστε μέχρι και το οριστικό σχίσμα, ένας και ενιαίος ήταν ο βόθρος, της αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας ..βοήθειά σας !!

 

Η Ιερά εξέταση, δεν ήταν «κατόρθωμα» της Δυτικιάς εκκλησίας, αλλά πρωτίστως και καθ’ ολοκληρία της Ανατολικιάς.

 

Ιστορικώς, η παντός είδους βία, της ανατολικιάς-Ορθοδόξου Εκκλησίας, ήταν πολύ σκληρότερη, εν συνόλω, από τη βία της Δυτικιάς Εκκλησίας, κατά τους αιώνες κοινής ή παραλλήλου δράσεως. Ακόμα δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι, η Eκκλησία, είτε Δυτική είτε Ανατολική, ήταν de facto μία Εκκλησία, η Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, μέχρι του Ιερού Φωτίου (820-891) ..ναι ναι αυτού του «καλόπαιδου», και de juro μέχρι το 1054, το έτος δηλαδή που υπεγράφη οριστικά το σχίσμα, μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Εκκλησίας.

 

Μετά πολλοί αναρωτιούνται, πώς εξέλειπε ο 12-θεϊσμός και οι άλλες θρησκείες (αφού χαρακτηρίσθηκαν ως δημόσιο έγκλημα), και επεκράτησε ο χριστιανισμός … δεν χρειάζεται να κοπιάσουν πολύ, και ιδιαίτερα, αρκεί μόνο να διαβάσουν τα διατάγματα και τους κώδικες Ιουστινιανού και Θεοδοσίου, αλλά και όλα εκείνα τα «ωραία» που γράφουν ο Ιερώνυμος, ο Αυγουστίνος (ναι και αυτοί, μην χέσω ..μεγάλοι άγιοι !!) και πολλοί άλλοι ..αλλά κόμα και οι «φωστήρες» ..ναι και αυτοί, όπου μην ξεχνάμε ότι «ο μέγας» Χρυσόστομος, ναι αυτό το κουμάσι, που κατέστρεψε οριστικά, το θαύμα της Εφέσου, τον ναό της Αρτέμιδος, το 406 ..τι ούτε κι αυτό το ξέρατε ;;

..δεν είδα κανέναν χριστιανόβλακα, να ολοφύρεται για την καταστροφήν αυτήν από τον «φωστήρα» ..όσο και να προσπαθούν κάποιοι να καλύψουν αυτό το κουμάσι, μπουρδουκλώνοντας τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση !! ..οι επιστολές του πρός συγκέντρωση χρημάτων ώστε να επιτελεστεί αυτό το «κατόρθωμα», οι ίδιοι (Θεοδώρητος και λοιποί) τις διέσωσαν, και πλέον είναι αργά για να καλυφθεί αυτή η πομπή.

Ο ναός της Εφέσου, εξ ολοκλήρου από μάρμαρο, με μήκος 133 μέτρα και πλάτος 78,5 μέτρα και κίονες ύψος 20 μέτρων [[ακόμη και ο Παρθενώνας είναι μισός σε μέγεθος, 69,54 μέτρα μήκος και 30,87 μέτρα πλάτος]], ενώ το καλύβι της ΑγιαΣοφιάς, μουντό και ψυχοπλακωτικό ορθογώνιο οικοδόμημα μήκους 78,16 μ. και πλάτους 71,82 μ, πώς να συγκριθεί μαζί του ;; ..μήπως με τις πατημένες μουτσούνες των αγίων δολοφόνων, και με τους παπαδοκαλόγερους που είχε να σκύβουν ;;

Θαυμάστε !! ..τι έχει απομείνει απ’ το αριστούργημα του ναού της Εφεσίας Αρτέμιδος :

 

από την commons.wikimedia.org –  wiki/File:Templo-Artemisa-Efeso-2017.jpg

 

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ (πώς ;; ..αφού για κάτι τέτοιο χρειάζεται και μυαλό) γιατί οι χριστιανοταλιμπάνοι κατέστρεφαν όλους τους αρχαιολατρικούς ναούς, για να χτίσουν στην ίδια θέση τις δικές τους κλουβιοκαλύβες, και δεν μετέτρεπαν απλώς τους ήδη υπάρχοντες σε δικά τους μαγαζιά, αφαιρώντας τ’ αγάλματα ;; 

Μα πολύ πολύ απλά, επειδή οι αρχαιολατρικοί ναοί, ακόμη και οι πιό φτωχοί, δημιουργούσαν αίσθημα ανάτασης, ενώ το χριστιανοταλιμπαναριό ήθελε κλεισούρα, υποταγή και σκύψιμο.

Πώς και με τι να συγκριθούν οι μουντές και άχαρες χριστιανοκαλύβες με τους αρχαιολατρικούς ναούς, προβάλλοντας μήπως τις πατημένες μουτσούνες των υποτιθέμενων αγίων δολοφόνων ;; ..ποιά η θέση τους μπροστά στα περικλεή αγάλματα ;;

Επιπλέον να προσθέσω εδώ ότι, τα μεμέτια φέρθηκαν πολύ πιο πολιτισμένα από τους χριστιανοταλιμπάνους, διατηρώντας και απλά μετατρέποντας τις εκκλησιές σε τζαμιά, όπως έγινε και με την ΑγιαΣοφιά, και που σήμερα εσείς κακώς σκούζετε που την μετατρέπει ο σουλταν-ρετζέπης σε τζαμί, αλλά ξεχνάτε όλα αυτά που έχει πράξει ο χριστιανισμός, που όχι απλά δεν μετέτρεπε αλλά ξεμπάζωνε ολοκληρωτικά τους ναούς των αρχαιολατρών.

Μήπως να θυμίσουμε (έτσι για τους μπετόβλακες και τους ξεχασιάρηδες) ότι κομμάτια από τον ναό της Αρτέμιδος, μεταφέρθησαν και χρησιμοποιήθηκαν στην ανέγερση της ΑγιαΣοφιάς ;; ..πλάκα θα είχε να ψάξουμε να βρούμε που και πώς χρησιμοποιήθηκαν – έχει να πέσει πολύ γέλιο λέμε !!

Για πάρτε ένα μικρό δειγματάκι :

 

 

 

Γ. Φραντσή – Άλωσις Κων/πόλεως υπό Τούρκων σελ.37

 

 

 

Ρε λέτε να ήταν/είναι τα μόνα ;;

Αν υπάρχει εδώ, στο μπλόγκι, κάποιος ιστορικός, που έχει ασχοληθεί με το θέμα ή έχει πληροφορίες περί αυτού, θα είχε ενδιαφέρον να μας γράψει όσα γνωρίζει.

 

Προσωπικά είμαι αντίθετος σε κάθε θρησκεία, και το έχω εκθέσει πάμπολλες φορές, όμως δεν μπορώ να βλέπω, ν’ αντιμετωπίζονται τα πράγματα τελείως μυωπικά και μεροληπτικά ..ακόμα και για μικρά ξωκλήσια, ή τον πανζουρλισμό που επεκράτησε, τα δάκρυα που χύθηκαν, για τον εμπρησμό πέρυσι στην Γαλλία και το πόσο γρήγορα μαζεύτηκαν εκατομμύρια για την αποκατάστασήν του ..αλλά δεν είδα το ίδιο να γίνεται για την αποκατάσταση ενός από τα θαύματα του κόσμου ..αρκετά πιά με την επικρατούσα βλακεία.

 

Συνοψίζοντας :

Τα απάνθρωπα και δραματικά γεγονότα, που διαδραματίστηκαν στην Σκυθόπολη, επί 20 και πλέον συνεχή έτη, αποκαλύπτουν ξεκάθαρα :

  • Τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο χριστιανισμός στον Ελληνικό κόσμο.
  • Τον λόγο για τον οποίον κατεστράφη ο λαμπρότερος γνωστός πολιτισμός και οι δημιουργοί του – οι Έλληνες .
  • Αποκαλύπτουν επίσης γιατί τα μετέπειτα Ρωμαϊκά αυτοκρατορικά διατάγματα που θεσμοθετούσαν την “επί Ελληνισμού θανατική καταδίκη” εφαρμόσθηκαν χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση ή εξέγερση, όπως και ότι χωρίς ουσιαστική αντίσταση από τους Έλληνες (εκτός αυτής κάποιων πελοποννησίων σε συνεργασία με τον Στιλίχωνα) επήλθε ο αφανισμός 80 και πλέον πόλεων της κυρίως Ελλάδας, από τον Χριστιανό Αλάριχο και τους σκατοκαλόγερους που έσουρνε μαζί του, και που βεβαίως είχε λάβει το ελεύθερο από τον αυτοκράτορα ..που αυτός ήταν , και πάντα σε αγαστή συνεργασία με το παπαδαριό, που μετά από ένα παζάρι, έσπρωξε τον Αλάριχο στην κυρίως Ελλάδα, έχοντας του δώσει το ελεύθερο να ρημάξει τα πάντα ..αλλά και που σταμάτησε τον Στιλίχωνα για να μην κατασφάξει ολοκληρωτικά τους Γότθους. 
  • Αποκαλύπτουν επίσης ότι, δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος, εφ΄ όσον ήταν οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες, που έκαναν, σε αγαστή συνεργασία με το παπαδαριό, τους διωγμούς κατά των Ελλήνων.
  • Ούτε υπήρξε ποτέ Ελληνοχριστιανισμός, εφ΄ όσον ήταν τα παπαδαριά της εβραιοχριστιανοσύνης και το ηλίθιο δόγμα του που : 

        – Έσβησαν τα Φώτα του Ελληνικού Πνεύματος . 

        – Κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία . 

       – Κατεδάφισαν τα αρχαία Ελληνικά αριστουργήματα.

       – Έκαψαν τις βιβλιοθήκες, και κατέστρεψαν την Ελληνική Γραμματεία, 

       – Εξαφάνισαν τα Ελληνικά επιτεύγματα σε όλους τους κλάδους των επιστημών.

       – Σχεδόν αφάνισαν την Ελληνική φυλή, επιφέροντάς της παμπολλές γενοκτονίες . 

      – Παρέδωσαν την ψυχορραγούσα Ελλάδα στα μεμέτια.

      – Κατάντησαν τους Έλληνες πολιτιστικά νεκρούς και στείρους .

Οι καταστροφές όμως, δεν τελείωσαν εκεί στον 5ο-6ον αιώνα, αλλά συνεχίστηκαν ακόμη και μετά τον 12νο ..να ας πούμε ο Αλέξιος Κομνηνός το 1080 έδωσε εντολή να μην μείνει τίποτα όρθιο στα νησιά του Αιγαίου, και το 1088 αφού γκρέμισε τον ναό της Αρτέμιδος στην Πάτμο, έστησε εκεί επάνω τι ;; ..μα το μοναστήρι του Γιαννάκη του Θεολόγου !!

Κουβαλάγανε το λοιπόν οι Κομνηνοί, ακόμα και τον 12ο αιώνα, Ιλλυριούς και Καταλανούς, για να κατασφάξουν τους εναπομείναντας Ελληνικούς πληθυσμούς σε Αττικοβοιωτία, Κορινθία, Αργολίδα κλπ. ..αλλά ευτυχώς η σφαγή τελικά με συμφωνία Ελλήνων και Καταλανών απεφεύχθη … ναι ρε, όταν προήλαυναν οι Σελτζούκοι, εκείνοι είχαν ως μοναδική τους μέριμνα, να χτίσουν μοναστήρια, και να εξολοθρεύσουν κάθε Έλληνα !!

Τελειώσαμε νομίσατε ;; ..όχι μανάριαμ’ η ανθελληνικότητα της μπουτανόπολης, του παπαδαριού και των αυτοκρατόρων της, δεν σταμάτησε ποτέ !!

Όταν οι Τούρκοι ήταν πρό των πυλών, και δήωναν την ενδοχώρα, επί Παλαιολόγου του Γιαννάκη (εμ τι νομίσατε ότι αυτοί ήταν καλύτεροι ;; ..οι Παλαιολογάδες ντέεεε !! …είπαμε ψάξτε, και μην κατεβάζετε ότι σας πασάρουν οι επιτήδειοι) προσέτρεξαν, εκεί το 1365, πρός βοήθεια των Κωνσταντινοπολιτών, έναντι των Τούρκων, 300 Ελλαδίτες, αλλ’ αυτοί, με την σύμφωνη γνώμη του αυτοσκάτορα, ο πρωθυπουργεύων Απόκαυκος και ο τραγοπουστόπαπας Φιλόθεος, τους έσφαξαν !! 

…ποιούς μωρέεεεε ;; 

..αυτούς που είχαν πάει να τους βοηθήσουν εναντίον των Τούρκων !! ;; 

..με ποιό αιτιολογικό ;; 

..μα επειδή ήταν λέει ..αρχαιολάτρες !! ..ναι ντέεεε !!!

..αλλά καλά πάθανε οι μαλάκες, αφού μετά από τόσα εναντίον τους, δεν είχαν μάθει οι ηλίθιοι ότι, η μπουτανόπλη και το σκατοπαπαδαριό της, ήταν ενάντια στους Έλληνες και σε κάθε τι Ελληνικό ..ήθελές τα και παθές τα που λέμε …ας πρόσεχαν !!

Και μετά, μερικοί αναρωτιούνται, γιατί η μπόλη αφέθηκε έρμαιο των μεμετιών, και μάλιστα ένα μεγάλο μέρος των πολιορκητών της ήσαν Έλληνες ή Ελληνογενείς … τι δηλαδή θα έπρεπε να κάνουν απέναντι σε τέτοια εξαμβλώματα ;; … μάλιστα είναι ν’ απορεί κάποιος, γιατί οι εναπομείναντες Έλληνες, μετά τις συνεχείς και πραγματικές γενοκτονίες, και ολοκαυτώματα (και όχι γιαλαντζί), εναντίον των Ελληνικών πληθυσμών, περίμεναν τα μεμέτια να το κάνουν, και δεν το είχαν επιχειρήσει αυτό από μόνοι τους.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, ναι ρε, ‘κείνος που ως εκ θαύματος εξαφανίστηκε, λες και άνοιξε η Γής και τον κατάπιε, ακόμη και αυτός, για τον οποίο κόπτεστε και μοιρολογάτε κάθε χρόνο, μέχρι τελευταία στιγμήως Ρωμαίος αυτοκράτορας μιλούσε και υπέγραφε ..για ποιό Βυζάντιο, για ποιά Ελληλορθοδοξία, για ποιά Ελληνικότητα μιλάτε ;;

Άντεστε λοιπόν και γαμηθείτε, όλοι σας, με το Βυζάντιο και την Ελληνικότητά του ..  λοβοτομημένα ζωντόβολα!!

Αν νομίζετε όμως ότι η καταφορά εναντίον κάθε τι Ελληνικού, σταμάτησε με την πτώση της σκατοπουτανόπολης, είστε γελασμένοι …ουδέποτε φίλτατοι σταμάτησε έως και αυτήν την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, και δεν ήταν μόνο οι προδοσίες των εκατοντάδων επαναστάσεων-κινημάτων των Ελλήνων από το σκατοπαπαδαριό, ούτε μόνο ο αφορισμός της επανάστασης του ’21, ούτε ακόμα και οι διαβολές και οι προσπάθειες καταστολής της επανάστασης, και οι δολοφονίες των αγωνιστών αυτής, για ν’ αναφέρω μόνο το σκατόπραμα τον παπαφλέσσα(έστω και αν αυτός, ιδίως χάριν των άλλων, που σφάγισαν μαζί του από τον Ιμπραήμη, εξιλεώθηκε κατά κάποιον τρόπο) που παραλίγο έσβησε την επανάσταση, και που στο τέλος για ν’ απαλλαγούν από δαύτον, και να ξεβρωμήσει εν μέρει ο τόπος, αναγκάστηκε να τον «πουλήσει» ακόμη και ο αδερφός του.

Τελείωσαν μήπως οι βρωμιές και οι ραδιουργίες εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων μαζί μ’ αυτόν ;;

Αμ δε πουλάκια μου, που τέτοια τύχη !!

Σκοτώθηκαν ή και πέθαναν στην ψάθα, χιλιάδες Έλληνες, για να καρπωθεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής επικράτειας το σκατοπαπαδαριό … και φτάσαμε μέχρι του σημείου να γιορτάζουμε την επανάσταση (για πόσο ακόμα) σε ΑΣΧΕΤΗ με αυτήν ημερομηνία … μόνο και μόνο πρός χάριν του παπαδαριού, του παπαδαριού που και μας πηδάει και το πληρώνουμε από πάνω.

Τα κατορθώματα όλου αυτού του κύναιδου εξαμβλώματος, τα τρώμε συνεχώς στην μάπα ..Μακάριος ο πούστης, που μαζί με τα άλλα πουλημένα σκουλήκια έβαλε την τουρκιά στην Κύπρο …Σιάκωβος το άλλο κάθαρμα, που διέλυσε και διάβρωσε την ομογένεια … Βοθρολυμαίος ο άλλος βρωμερός ανθέλληνας, που μιλάει για την αγαστή συνύπαρξη που διέλυσαν κάποιοι ξεβράκωτοι …αφήστε το σημερινό Τζερόμνημα, που τρέχει να υποδεχτεί τους μπιθηκαρέους, αλλά που ποτέ δεν τον είδαμε να κάνει το ίδιο για τους πάσχοντες Έλληνες … και μην νομίσετε ότι αυτοί είναι οι μόνοι ..ποιόν να πιάσεις και ποιόν ν’ αφήσεις από δαύτους ..

Και όχι μανάριαμ’ τίποτα δεν είναι ξεχωριστό, από αυτούς που το προωθούν και το κουμαντάρουν, έτσι αφήστε στην άκρη τις όποιες δικαιολογίες, και τα ναι μέν αλλά ..παρέα είναι στο ίδιο τσουβάλι, για να μην ‘πώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα !!

Και όπως είπα και στην αρχή, η σημερινή θρησκεία, δεν είναι διαφορετικιά, από την προηγούμενη, και την παραπροηγούμενη ..όλες οι θρησκείες, τα ίδια σκατά ήταν και είναι, και μην γελιόμαστε στην ουσία όλες τους ενάντιες σε κάθε τι πραγματικά Ελληνικό.

Αν αυτό δεν γίνει κατανοητό, να ξωπεταχτεί τελείως κάθε θρησκευτικό τουρλουμπούκι, από την ζωή των Ελλήνων (πράγμα για το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος, αλλά και τα γελάδια δεν φαίνεται να θέλουν) Ελευθερία οι Έλληνες (ποιοί Έλληνες βέβαια) και η Ελλάδα δεν πρόκειται να ‘δούν ΠΟΤΕ !!

//ergdhmerg.wordpress.com/        συνεχίζεται 

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com