Translate

ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΤΟΜΟ ΤΟΥ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ vids

Οι ειδικές υπηρεσίες ερευνάς και τεχνολογίας του αμερικανικού πενταγώνου ασχολούνται τα τελευταία χρόνια με κάποια πολύ προχωρημένα τεχνολογικά
ευρήματα που φαίνονται ακόμα και στη φαντασία σαν απίθανα.
Ένα από τα τελευταία αποτελέσματα των ερευνών αυτών είναι η παράφυση δημιουργία εντόμων που μεταφέρουν θανατηφόρους ιούς και τα όποια έντομα εν είδος πολεμικής επιχείρησης θα εξαπολύονται σε εχθρικό έδαφος για την εξολόθρευση εχθρικών πληθυσμών.
Ένα άλλο προκεχωρημένο και επίσης παράφυση αποτέλεσμα των ερευνών αυτών Έργων Άμυνας (DARPA) διερευνά τη δυνατότητα μόλυνσης φυτών με έντομα, είναι η παραγωγή ειδικών εντόμων στα οποία εμφυτεύουν ειδικά τσιπς ανίχνευσης εκρηκτικών υλών και πεδίων του αντίπαλου εχθρού ενώ το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών ελπίζει να χρησιμοποιήσει έντομα διαφορετικά από αισθητήρες ικανά να ανιχνεύουν εκρηκτικές ύλες. Με λίγα λόγια έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν θανατηφόρες παγίδες του εχθρού.
https://i0.wp.com/www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L400xH300/Voltairenet-org_-_1_1_-235-4e8ad.jpg
Πέντε επιστήμονες από ένα γαλλικό και δύο γερμανικά πανεπιστήμια έχουν δημοσιεύσει αυτές τις πληροφορίες στην επιστήμη, ένα από τα πιο σεβαστά επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο . Στην έκθεσή τους που δημοσιεύθηκε στις 5 Οκτωβρίου, αμφισβητούν σοβαρά το γεγονός ότι η έρευνα του DARPA με τίτλο «Συμμετέχοντες εντόμων» που έχει σχεδιαστεί γενετικά για να προστατεύσει την αμερικανική γεωργία από παθογόνους παράγοντες. για τον σκοπό που δηλώνει ο οργανισμός αλλοιωμένο μολυσματικό ιό – προσδιορισμένο. Αυτοί οι ιοί μεταδίδονται σε φυτά και μεταβάλλουν τα χρωμοσώματα τους. Αυτή η ικανότητα – όπως εξηγείται από τους πέντε επιστήμονες – φαίνεται να είναι «πολύ περιορισμένη».
DARPA Genetically Modified INSECTS To Save CROPS!
Bioweapon? Scientists Sound Alarm Over DARPA Plans To Spread Viruses Using Insects
Εντούτοις, στο πλαίσιο του επιστημονικού περιβάλλοντος, το πρόγραμμα «θεωρείται ευρέως ως μια προσπάθεια ανάπτυξης βιολογικών παραγόντων για εχθρικούς σκοπούς και τα συστήματα διανομής τους», με άλλα λόγια, «μια νέα μορφή βιολογικών όπλων». Αυτό παραβιάζει τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, η οποία τέθηκε σε ισχύ το 1975, αλλά παρέμεινε αδρανής κυρίως λόγω της άρνησης των ΗΠΑ να δεχθούν επιθεωρήσεις των δικών τους εργαστηρίων.
Οι πέντε επιστήμονες δηλώνουν ότι «θα ήταν εύκολο να χρησιμοποιηθούν απλοποιήσεις για την ανάπτυξη μιας νέας τάξης βιολογικών όπλων, όπλων που θα ήταν εξαιρετικά μεταδοτικοί σε ευπαθή φυτικά είδη λόγω της διάδοσης των εντόμων ως φορέας».
http://www.antimilitaristas.org/IMG/jpg/11-2.jpg
Αυτό το σενάριο επίθεσης στις γεωργικές καλλιέργειες στη Ρωσία, την Κίνα και άλλες χώρες, με επικεφαλής το Πεντάγωνο με σμήνη εντόμων που μεταφέρουν τον ιό, δεν είναι ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Το πρόγραμμα της DARPA δεν είναι το μόνο που χρησιμοποιεί έντομα ως όπλο πολέμου. Το Αμερικανικό Γραφείο Ναυτικών Ερευνών ζήτησε από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον στο Σεντ Λούις [2] να πραγματοποιήσει έρευνα για να μετατρέψει ακρίδες σε βιολογικά αεροσκάφη.
WashU engineers to use cyborg insects as biorobotic sensing
Όσο και αν όλα αυτά φαίνονται απίθανα, η τεχνολογία του αφανισμού και του διαβόλου προχώρα με ασύλληπτους ρυθμούς ώστε ακόμα και η αποκάλυψη να ωχριά μπροστά της.
Scientists sound alarm on DARPA ‘Insect Allies’
DARPA Releasing Giant GMO Insect Bioweapons
Scientists Accuse DARPA Of Biowarfare & Gentically Modifying Insects For Bioweapons
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com