Translate

Η απόδειξη πως ο Τραμπ ΔΕΝ κυβερνά πραγματικά τις ΗΠΑ έρχεται από τη Ρωσία vid

Όταν Πούτιν και Τραμπ χειρίζονται προσωπικώς τις διμερείς σχέσεις ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία, τότε όλα φαίνονται διαφορετικά.
Απόδειξη αποτελεί η τελευταία συνάντηση των δύο προέδρων επί φιλανδικού εδάφους, που τόσο πολύ πολέμησε το βαθύ κράτος των ΗΠΑ μαζί με τους απόλυτα ελεγχόμενους πολιτικούς και τα ΜΜΕ.
Σήμερα , μερικές μόνο βδομάδες μετά την Σύνοδο Κορυφής στη Φιλανδία όπου όλα κύλησαν φαινομενικά ομαλά, οι σχέσεις των δύο υπερδυνάμεων διαταράσσονται εκ νέου σε μεγάλο βαθμό. 
Ο Τραμπ αυτή τη φορά μένει άφαντος, πίσω από την «αλλοπρόσαλλη» για πολλούς εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. 
Οι νέες κυρώσεις που ανακοίνωσε προ ημερών η Ουάσινγκτον, δίνουν σε όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις να καταλάβουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει την πραγματική εξουσία στις ΗΠΑ.
Τι κι αν πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την εκλογή του; Η συμμαχία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν παίρνει σάρκα και οστά μονάχα όταν οι δύο άνδρες αναλαμβάνουν τις διμερείς διαπραγματεύσεις.
Πολιτικοί ακόμη και από το στρατόπεδο του Τραμπ (Ρεπουμπλικάνοι) σιγοντάρουν συνεχώς -και εν μέρει το έχουν καταφέρει- για την λήψη νέων επιθετικών μέτρων κατά της Ρωσίας.
Αυτή τη φορά αφορμή υπήρξε η υπόθεση με την δηλητηρίαση του κατασκόπου Σκριπάλ στην Μ.Βρετανία, με την αναγγελία για νέες κυρώσεις να έρχονται την ίδια μέρα που ο Αμερικανός συντηρητικός Γερουσιαστής, Rand Paul, απέστειλε στον Ρώσο πρόεδρο επιστολή για την περαιτέρω βελτίωση των διμερών σχέσεων.
Επιπλέον, οι ΗΠΑ έχουν παραδώσει ένα αυστηρό τελεσίγραφο, τονίζοντας πως εάν η Ρωσία δεν δώσει διαβεβαιώσεις εντός 90 ημερών ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον χημικά όπλα στη Συρία ,θα εφαρμοστούν περαιτέρω κυρώσεις.
Το ύπουλο παιχνίδι του βαθέος κράτους στις ΗΠΑ φαίνεται να χοντραίνει ακόμη περισσότερο με την αδικαιολόγητα σκληρή στάση που κρατάνε κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ στο θέμα της Ρωσίας, όπως ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, και η πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χάλεϊ. 
Ενδεικτικό είναι πως τόσο για την δηλητηρίαση του πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ όσο και για την υποτιθέμενη χρήση χημικών στη Συρία, η Ρωσία όχι μόνο έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες των ΗΠΑ-Βρετανίας, αλλά παράλληλα έχει προσκομίσει και αποδείξεις για την απόκρουση των κατηγοριών.
Όσο οι ύπουλες πρακτικές της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ υπερισχύουν των υποσχέσεων Τραμπ για συνεργασία χέρι-χέρι με τη Ρωσία του «Τσαρ Βλαντ», ο εκλεκτός της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ θα εξακολουθεί να μην έχει την εξουσία τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική. 
Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε πως αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ παλεύουν με μανία μεταξύ τους δύο «κυβερνήσεις». 
Τα αποτελέσματα της σύγκρουσης αυτής το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκαλέσουν παγκόσμιες εξελίξεις. 
Ο Πούτιν πάντως στρεφόμενος προς τον Τραμπ ήταν ξεκάθαρος:
«Η μπάλα τώρα είναι στο γήπεδό σου»:
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com