ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Ο Corey Good είναι ένα πρώην μέλος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος από την ηλικία των 6 ετών όπου στρατολογήθηκε λόγω του συνόλου των ικανοτήτων του ως διαισθητικός εμπαθητικός.  Μετά από μια θητεία / καριέρα περίπου 30 χρόνων όπου και εκπαιδεύτηκε περαιτέρω αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει για όλα όσα αποκρύπτονται σχετικά με αυτή την τεράστια επιχείρηση που υπάρχει από τη δεκαετία του 1970 και συνεχίζεται εν αγνοία της μάζας.

  Αμέσως μετά από την παρούσα πρώτη συνέντευξή του Corey Good στον David Wilcock έσπευσαν πολλοί ειδικοί στην εξιχνίαση της αλήθειας μέσω των εκφράσεων, κινήσεων και του τρόπου ομιλίας για να επικυρώσουν πως δεν ψεύδεται ούτε για μια στιγμή σε όλα όσα λέει.

  Είναι μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη συνέντευξη που θέτει τα θεμέλια για περαιτέρω αποκαλύψεις η οποία έχει χωριστεί σε επεισόδια και βρίσκεται ακόμη εν εξελίξει εβδομαδιαία μέσω του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού GAIAM TV.

  Στο αυθεντικό βίντεο δεν υπήρχαν Ελληνικοί υπότιτλοι για αυτό το λόγο έλαβα την πρωτοβουλία να μεταφράσω τους ήδη υπάρχοντες Αγγλικούς έτσι ώστε να ενημερωθούν και όσοι δεν ομιλούν την Αγγλική γλώσσα για όλα όσα συντελλούνται εν αγνοία μας τα οποία σύντομα θα αποκαλυφθούν ευρέως παγκόσμια.

Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκονται τα δύο αρχικά βίντεο με Αγγλικούς υπότιτλους.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά :

ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ COREY GOOD KAI TON DAVID WILCOCKΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο :
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ


DAVID: Παίρνουμε συνέντευξη από ένα αληθινά αξιοσημείωτο άνδρα τον Corey Good, ηλικίας 45 χρονών που κατάγεται από το Τέξας.


Και ακόμα ζει στο Τέξας πράγματι.


Και αυτό που έχει κάνει είναι να βγει μπροστά ως πληροφοριοδότης εκ των έσω και να μοιραστεί μαζί μου περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει παρασκηνιακά με την επονομαζόμενη  μυστική κυβέρνηση, τα μυστικά στρατιωτικά προγράμματα την αξιοποίηση και βιομηχανοποίηση του Ηλιακού μας Συστήματος.

Είναι πράγματι μια αξιοσημείωτη ιστορία, επειδή έχω πάρει συνεντεύξεις δεκάδων πληροφοριοδοτών εκ των έσω όλα αυτά τα χρόνια με επίπεδο απορρήτου μερικές φορές 35 επιπέδων πάνω από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.


Έχω παρακρατήσει περίπου 90% αυτών των πληροφοριών από το κοινό, επειδή πρώτον μπορεί να σκοτωθούν άνθρωποι και δεύτερον δεν ήθελα να απελευθερώσω πράγματα που αργότερα θα με έφθειραν ώστε να μην είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιοί ήταν οι αληθινοί εκ των έσω πληροφοριοδότες.

Ο Corey εμφανίστηκε και όχι μόνο γνώριζε το 90% αλλά είχε πολλά ακόμα κομμάτια του παζλ που έψαχνα.


Ήξερα πως υπήρχε κάτι που οι άνθρωποι δε μου έλεγαν και όλα ήρθαν στη θέση τους.


Λοιπόν, Corey καλώς ήρθες στην εκπομπή.


Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ.COREY: Σε ευχαριστώ.DAVID: Καταλαβαίνω πως αυτό που πρόκειται να μας πεις είναι τόσο «άπιαστο» που οι άνθρωποι θα δυσκολευτούν πολύ για να το αποδεχτούν ειδικά αν δεν έχουν ασχοληθεί με αυτό.


Οπότε, αντί να τους πάρουμε από το χεράκι και να το λάβουν αυτό αργά, ας κάνουμε μια άμεση βουτιά σε αυτό...


Και αν μπορείς γρήγορα να μας δώσεις μια επισκόπηση της συμμετοχής σου σε αυτό το διαστημικό πρόγραμμα όπως υπήρξε στη ζωή σου.COREY: Εντάξει.


Για μένα ξεκίνησε στην ηλικία των 6 χρόνων όταν εισήχθηκα σε αυτά που είναι γνωστά ωςMILAB προγράμματα.


Είχα ταυτοποιηθεί ως διαισθητικός εμπαθητικός.

DAVID:  Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

COREY: Διαισθητικός, ότι έχεις μια βαθιά διαίσθηση πραγμάτων που πιθανόν πρόκειται να συμβούν.

DAVID: Δηλαδή ψυχικές ικανότητες.

COREY: Ναι, προαισθητικές ικανότητες...και εμπαθητικός σημαίνει πως έχεις μια δυνατή συναισθηματική σύνδεση με άλλους γύρω σου.


Μπορείς να αισθάνεσαι ό,τι αισθάνονται και συνδέεσαι μαζί τους συναισθηματικά.


Αυτό ήταν ένα σύνολο ικανοτήτων που ήταν επιθυμητό...εκπαιδεύτηκα και αυτό ενισχύθηκε.


Ενισχύθηκε στο σημείο όπου ήμουν περίπου 12 ή 13 χρονών όταν εγώ και μερικοί από τους ανθρώπους με τους οποίους εκπαιδευόμουν μας εισήγαγαν σε ένα πρόγραμμα στο οποίο είμασταν η Διαισθητική Εμπαθητική υποστήριξη για τη Γήινη αντιπροσωπεία σε μια Υπερ Ομοσπονδία.


Αυτή ήταν μια ομοσπονδία ενός μεγάλου αριθμού Εξωγήινων Ομοσπονδιών που συναντιώντουσαν για να συζητήσουν το Μεγάλο Πείραμα.

DAVID: Τι ήταν αυτό το Πείραμα; Τι έκαναν αυτοί οι Εξωγήινοι;

COREY: Υπήρχε μια ομάδα από 40 ανθρωπόμορφους Εξωγήινους που ήταν σχεδόν πάντα παρόντες, και περίπου 60, άλλες φορές παρόντες.


Υπήρχαν 22 γενετικά προγράμματα σε λειτουργία.

DAVID: Τι σημαίνει αυτό; Τι είναι το γενετικό πρόγραμμα;

COREY: Προγράμματα όπου αυτοί συνδύαζαν τη γενετική τους και χειραγωγούσαν τη γενετική μας.


                                                                                   


DAVID: Αυτό συνεχίζεται;

COREY: Ναι, αυτό συνεχίζεται και τώρα. Περί όλου αυτού πρόκειται.


Οι Γήινοι αντιπρόσωποι προσπαθούσαν να συμπεριληφθούν σε αυτό για πολύ καιρό...και κατάφεραν τελικά να έχουν μια θέση.


Ως διαισθητικοί εμπαθητικοί όταν καθόμασταν εκεί δε γνωρίζαμε τι ακριβώς συνέβαινε γιατί πολλά από αυτά συνέβαιναν μέσω αυτής της αρχαίας Εξωγήινης γλώσσας που είναι πραγματικά μονότονη και δεν την καταλαβαίναμε...


Και μερικά από αυτά που συνέβαιναν ήταν τηλεπαθητικά.Ώστε, εμείς απλά καθόμασταν εκεί και μας είχαν δώσει αυτή τη συσκευή η οποία ήταν ένα γυάλινο «έξυπνο σημειωματάριο» όπου έμοιαζε με ένα iPad, το οποίο είχε πρόσβαση βασικά, στην Εξωγήινη βάση δεδομένων.


Μας είχαν πει να απασχοληθούμε κοιτώντας όλο αυτό το υλικό, και σε αυτό επίσης βοήθησαν οι διαισθητικές εμπαθητικές μας ικανότητες να ανιχνεύσουμε κίνδυνο ή εξαπάτηση.

DAVID: Τι είδους υλικό μπορούσατε να δείτε σε αυτά τα σημειωματάρια;

COREY: Κυρίως μας ζητήθηκε να δούμε τις πληροφορίες σχετικά με αυτά τα 22 γενετικά πειράματα που εξελίσσονταν, αλλά είχαμε πρόσβαση σε κάθε άλλου είδους πληροφορίες.


Και αναλόγως τα ενδιαφέροντα του κάθε ενός από εμάς– μπορούσαμε να δούμε όλα τα είδη των πληροφοριών.


Υπήρχε τόση πολλή πληροφορία που θυμίζει την εποχή που ήσουν στο κολλέγιο όλα τα βιβλία που διάβαζες, όλες τις πληροφορίες που κοίταξες...


Πόσες από αυτές μπορείς να συγκρατήσεις; Κάπως έτσι.


Υπήρχαν τόσες πολλές πληροφορίες.

DAVID: Υπήρξε κάποια ερώτηση που έκανες όπου δεν έλαβες απάντηση, ή απλά σου είπε «δε γνωρίζω».

COREY: Όχι, σου δίδονταν οι πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες.


Συναντούσες κάποια πράγματα που η Ανθρώπινη αντιπροσωπεία η ομάδα μας, δεν ήταν μεμυημένη σε αυτά. Αλλά η πλειοψηφία των πληροφοριών ήταν ανοιχτή για εμάς.

DAVID: Πως έμοιαζε η οθόνη του; Ήταν παρόμοιο με ένα iPad;

COREY: Όχι, ήταν απλά – σχεδόν έμοιαζε με ένα κομμάτι πλέξιγκλας.


Αξιοσημείωτο αν το έβλεπες. Αν το πετούσαν έξω από το παράθυρο και το έβρισκες σε ένα χωράφι, το σήκωνες, δε θα ήξερες ότι είναι κάτι ξεχωριστό.


Θα έπρεπε να το βάλεις στο χέρι σου και να το ενεργοποιήσεις με ένα νοητικό συστατικό και αυτό θα άνοιγε στη γλώσσα σου.


Μπορούσες να έχεις πρόσβαση στη βάση δεδομένων μέσω του μυαλού σου και αυτό σου έδειχνε ό,τι ζητούσες.


Μπορούσε να παρουσιάσει κείμενο, εικόνες, βίντεο όπου οι εικόνες και τα βίντεο με ολογραφικό τρόπο έβγαιναν πάνω από την οθόνη λίγο.


Εννοώ ότι δεν έβγαιναν τελείως έξω από την οθόνη με ολογραφικούς τρόπους που μερικοί άνθρωποι θα σκέφτονταν.


Αλλά είχε αυτή τη τρισδιάστατη εικόνα ολογραφικού βάθους.

DAVID: Μπορούσες παράλληλα να βλέπεις το χέρι σου πίσω από το γυαλί;

COREY: Όχι.

DAVID: Ώστε, σκούραινε πρώτα;

COREY: Ακριβώς. Γινόταν αδιάφανο ή μαύρο ή ο,τιδήποτε πριν ξεκινήσει να αναπαραγάγει εικόνες ή κείμενο.

DAVID: Είχαν περιορισμούς ή προστασία, αν ρωτούσες κάποια ερώτηση σου έλεγε ότι δεν έχεις εξουσιοδότηση ή κάτι τέτοιο;

COREY: Όπως έχω πει, πάρα, πάρα πολύ σπάνια έβγαινε μια οθόνη που ήταν όλη μπλε ή κάτι σου έδειχνε ότι δεν μπορούσες να έχεις πρόσβαση.


Αλλά επί τω πλείστον όλα ήταν ανοιχτά, και είχαμε τις ίδιες συσκευές στο ερευνητικό όχημα οι οποίες μας έδιναν πρόσβαση στις δικές μας βάσεις δεδομένων.

DAVID:  Ώστε αυτή είναι μια επικρατούσα τεχνολογία από τη στιγμή που βγαίνεις από το διαστημικό πρόγραμμα.

COREY: Ναι, και έχουν πολύ μεγαλύτερες οθόνες που χρησιμοποιούν για συνέδρια και επιδείξεις.DAVID:  Προφανώς, αντιμετώπισες τόσες πολλές πληροφορίες σε αυτά τα σημειωματάρια. Υπήρξε κάποια πληροφορία που ξεπετάχτηκε για σένα ως πολλή σημαντική που πραγματικά σε σόκαρε παρ’ όλα όσα ήδη είχες μάθει ως αυτό το σημείο;COREY:  Ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον ότι οι πληροφορίες παρουσιάζονταν σαν – πηγαίνοντας πάλι πίσω με το παράδειγμα του κολλεγίου- να υπήρχαν 22 έγγραφα όρων που ανταγωνίζονταν το ένα το άλλο και κάθε ένα από αυτά τα γενετικά πειραματικά προγράμματα παρουσίαζαν τις πληροφορίες τους με αυτό τον τρόπο. Κάπως ανταγωνίζονταν το ένα το άλλο. Δεν ήταν όλα συνεργαζόμενα μεταξύ τους.

DAVID:  Αυτό περιλάμβανε τους ανθρωπόμορφους Εξωγήινους...COREY:  Ναι.DAVID:  ...να συναρμολογούν το DNA τους με το δικό μας, κάτι τέτοιο;COREY: Ναι, χειραγωγούσαν το DNA  μας ενώ υπήρχε επίσης μια πνευματική συνιστώσα. Είναι ιδιαίτερα αναμεμειγμένοι σε ένα μέρος του πειράματος. Δεν είναι απλά ότι αυτοί πειραματίζονται πάνω μας. Είναι οι ίδιοι μέρος του Μεγάλου Πειράματος επίσης.

DAVID: Έχουν ένα στόχο; Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί ενδιαφέρονται;


COREY: Αυτό δεν το γνωρίζω. Δε ξέρω αν το κάνουν αυτό επειδή και μόνο μπορούν ή αν προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα είδος υπερ-όντος. Αλλά γιατί προσπαθούν να αναμίξουν όλο το καλύτερο γενετικό τους υλικό και να χειραγωγούν εμάς και τον πολιτισμό μας ώστε να μας κρατούν χαμηλά;

DAVID:  Για πόσο καιρό θεωρείς ότι αυτό το πρόγραμμα είναι ενεργό;

COREY: Αυτά τα 22 διαφορετικά προγράμματα είναι ενεργά για διαφορετικά μήκη χρόνου. Αλλά η γενετική χειραγώγηση αυτού που είμαστε πάει πίσω τουλάχιστον 250.000 χρόνια. Αλλά αυτά τα προγράμματα ποικίλουν σε μήκος από 5.000 – υπάρχουν όλων των ειδών χρονικά μήκη.

DAVID: Αυτό δεν ακούγεται σαν κάτι που η μυστική Γήινη κυβέρνηση ή η εκλεγμένη κυβέρνηση θα ήθελε αυτοί οι τύποι να κάνουν. Μπορούμε να τους σταματήσουμε;

COREY:  Δεν νομίζω. Εννοώ πως αυτό είναι κάτι που μόλις πρόσφατα είμασταν ικανοί να ικετεύσουμε ώστε να έχουμε μια θέση στο τραπέζι τους και να είμαστε μέρος της συζήτησης.

DAVID: Έτσι αυτοί είναι αρνητικά προσανατολισμένοι Εξωγήινοι ή περισσότερο ουδέτεροι, όχι πράγματι το καλοπροαίρετο είδος;

COREY: Εξαρτάται από την προοπτική σου. Είναι θέμα προοπτικής. Είναι δύσκολο να πεις ότι αυτή η ομάδα είναι θετική, αυτή η ομάδα είναι αρνητική μέσα από όλες αυτές τις ομάδες, γιατί βλέπουν αυτό που κάνουν ως ένα θετικό πράγμα.

DAVID: Ανέφερες στην ιστοσελίδα σου κάτι που ονομάζεται L.O.C. Μπορείς να μας πεις τι είναι αυτό;

COREY: Η Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι μια εγκατάσταση στην πίσω πλευρά του φεγγαριού η οποία είναι μια ουδέτερη διπλωματική εγκατάσταση όπου όλα τα διαφορετικά διαστημικά προγράμματα έχουν πρόσβαση και χρησιμοποιούν. 
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μένουν εκεί και εργάζονται εκεί, και είναι περισσότερο ένας σταθμός όπου άνθρωποι έρχονται και φεύγουν από αυτόν όλη την ώρα για να πάνε περεταίρω μέσα στο ηλιακό σύστημα και πέρα έξω σε άλλους σταθμούς άλλες βάσεις στα οχήματα που έχουν ανατεθεί.

DAVID: Κάνε μας μια περιήγηση στο τόξο της ιστορίας σου πως πηγαίνεις από το σπίτι σου και καταλήγεις σε αυτό το ερευνητικό όχημα μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, μια σύντομη παρουσίαση του πως ήταν αυτό.

COREY: Μεταφέρθηκα από το σπίτι μου στα μέσα της νύχτας με συμβατικά μέσα στηνAεροπορική Bάση Carswell. Κάτω από τη Βάση Carswell σε μια μυστική περιοχή της υπάρχει ένας ανελκυστήρας που σε πηγαίνει πολύ μακριά κάτω. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν για το σύστημα τραμ που λειτουργεί κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

DAVID: Έχω ακούσει πληροφοριοδότες να το αποκαλούν υπόγεια υπηρεσία μεταφοράς.

COREY:  Είναι ένα σύστημα μεταφοράς, μιας ράγας που πηγαίνει μέσα σε μια σήραγγα σαν μαγνητικής ανύψωσης (Maglev) και επίσης μέσα σε μια σήραγγα κενού. Μεταφέρθηκα από εκεί σε μια άλλη τοποθεσία από όπου μεταφέρθηκα στη L.O.C. μέσω αυτού που κάποιοι ονομάζουν τεχνολογία τύπου «Αστροπύλης» ή τεχνολογία Διαύλων. Έφτασα στη L.O.C., ή Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων και μετά τέθηκα σε αυτό το σκάφος όμοιο με Μάντα.

DAVID:  Σαν σχήμα σαλαχιού;

COREY: Ναι, σαν σαλάχι ή όμοιο με Μάντα σκάφος με μερικούς άλλους ανθρώπους και μετά μεταφερθήκαμε από το φεγγάρι περεταίρω μέσα στο ηλιακό σύστημα.

DAVID:  Ώστε υπήρχε ένα είδος υπόστεγου στη Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων;

COREY:  Ναι, υπάρχουν σειρές από υπόστεγα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο υπόστεγο.

DAVID: Εντάξει, πόσο μεγάλο είναι αυτό το σκάφος «μάντα» με συμβατκές μετρήσεις;

COREY:  Περίπου 600 άτομα μπορούσαν να πετάξουν μέσα σε αυτό.

DAVID: Ουάου, είναι αρκετά μεγάλο.

COREY:  Μας πέταξε στον προορισμό μας.

DAVID:  Πόσο έμεινες στη L.O.C. πριν επιβιβαστείς στο σκάφος «μάντα»;

COREY:  Δεν ήταν για πολύ. Ήταν εκεί όπου υπέγραψα χαρτιά παρ’ όλο που ήμουν πολύ μικρός για να υπογράψω νόμιμα νομικά χαρτιά. Και μου εξηγήθηκε εκεί πως θα είχα μια 20ετή δέσμευση. Την αποκαλούν η «20 και πίσω.»DAVID:  Έμοιαζε με ένα φουτουριστικό σκηνικό όπως του Star Trek Next Generation όταν ήσουν εκεί; Με τι έμοιαζε;

COREY:  Ήταν κυρίως στενές αίθουσες με κανονικές πόρτες, δεν είχαν πόρτες όπως στοStar Trek που άνοιγαν και έκλειναν έτσι. Δεν ήταν πολύ προχωρημένο κατά αυτό τον τρόπο.

DAVID:  Δηλαδή, αν το κινηματογραφούσες  θα μπορούσες να πείσεις κάποιον ότι είναι ένα κτίριο εδώ;

COREY:  Ω ναι, σίγουρα.

DAVID:  Με τι έμοιαζε το υπόστεγο; Έμοιαζε με κάτι ξεχωριστό;

COREY: Το υπόστεγο έμοιαζε πάρα πολύ με μια Ναυτική εγκατάσταση, μια μίξη Ναυτικής εγκατάστασης υποβρυχίων και αεροπορικού υποστέγου.

DAVID:  Από τη στιγμή που μπήκες στο σκάφος «μάντα» για πόση ώρα πετούσες;

COREY:  Ίσως 30, 40 λεπτά.

DAVID:  Εντάξει, και τι συνέβη μετά;

COREY:  Αυτό που συνέβη μετά ήταν να δω το ερευνητικό σκάφος στο οποίο είχα ανατεθεί για πρώτη φορά.

DAVID:  Για πόσο καιρό έμεινες σε αυτό το διαστημικό σκάφος;

COREY:  Είχα ανατεθεί στο ερευνητικό σκάφος για 6 χρόνια.

DAVID:  Και είπες πως η συνολική υπηρεσία ήταν για 20 χρόνια;

COREY: Ναι.

DAVID:  Υπήρχε ένας λόγος που σε κράτησαν στο ερευνητικό σκάφος για 6 χρόνια;

COREY: Η ικανότητα της εμπαθητικής διαίσθησης χρειάστηκε σε άλλα προγράμματα, έτσι μεταφέρθηκα σε πολλαπλά προγράμματα για το υπόλοιπο των 20 χρόνων.

DAVID: Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα αυτών των προγραμμάτων;

COREY: Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι το πρόγραμμα Αναχαίτηση και Ανάκριση Εισβολέων.

DAVID: Τι καθορίζει έναν εισβολέα;COREY:  Κάποιος που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα ή στην ατμόσφαιρα της Γης απρόσκλητος ή χωρίς άδεια.

DAVID: Και ήσουν σε θέση να καταλαβαίνεις αυτούς τους τύπους και να τους κάνεις ερωτήσεις;

COREY:  Υπήρχε μια ομάδα που ήταν μέρος αυτού του προγράμματος που θα το έκανε αυτό. Ήμουν παρών κατά την ανάκριση ως διαισθητικός εμπαθητικός.

DAVID:  Και όπως είπες πριν προσπαθούσες να ανιχνεύσεις εξαπάτηση;

COREY:  Σωστά, κάπως. Μερικές φορές όταν επικοινωνείς με αυτά τα άλλα όντα ονομάζεται διασύνδεση. Μερικές φορές χρειαζόμουν να διασυνδεθώ, και μερικές φορές ήμουν απλά εκεί για να τους διαβάσω, να διαβάσω τα αισθήματά τους, και να δω αν ήταν αξιόπιστα, κάτι σαν ανθρώπινος ανιχνευτής ψέματος.

DAVID:  Η συνείδηση δουλεύει το ίδιο όταν είναι ένας Εξωγήινος όπως αν είναι ένας άνθρωπος ή λιγότερο;

COREY:  Οπωσδήποτε.

DAVID:  Ώστε, άφησες το πρόγραμμα μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας.

COREY:  Πέρα από μια ακόλουθη εργασία την οποία με έβαλαν να κάνω, περίπου τότε τερμάτισα τη θητεία μου.

DAVID:  Στην ιστοσελίδα σου ανέφερες ότι υπάρχουν 5 διαφορετικές φατρίες εντός του μυστικού διαστημικού προγράμματος. Μπορείς σύντομα να σκιαγραφήσεις για εμάς ποιές είναι αυτές οι 5 φατρίες και λίγο του τι κάνει την κάθε μια ώστε να ξεχωρίζει από τις άλλες;

COREY:  Σίγουρα. Θα ξεκινήσω με την αρχαιότερη, η οποία είναι το Solar Warden(Ηλιακός Φύλακας). Ξεκίνησαν στα τέλη του 1970 αρχές ’80 κατά τη διάρκεια του SDI,Strategic Defense Initiative (Πρωτοβουλία Στρατηγικής Άμυνας) -αυτό νομίζω σημαίνει- λίγο πριν και μετά τον Ρήγκαν. Μετά έχουμε το ICCInterplanetary CorporateConglomerate (Διαπλανητικές Εταιρικές Επιχειρήσεις) το οποίο είναι εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν αντιπροσώπους σε ένα υπερ-εταιρικό συμβούλιο που ελέγχει τη δομή του μυστικού διαστημικού προγράμματος που έχουν στο διάστημα η οποία είναι τεράστια.


Έχουμε το Σκοτεινό Στόλο, ο οποίος είναι ένας πολύ αποκρυπτικός στόλος που εργάζεται κυρίως έξω από το ηλιακό σύστημα.


Έχουμε Μαύρων Επιχειρήσεων (Black Ops) ποικίλα στρατιωτικά μυστικά προγράμματα τα οποία θέτουμε σε μια ομάδα.


Μετά έχουμε αυτή την ομάδα του Παγκόσμιου Γαλαξιακού Συνασπισμού των Εθνών που ήταν κατά ένα τρόπο το «καρότο» που προσφέρθηκε σε όλα τα άλλα έθνη για να συντηρούν το πέπλο της μυστικότητας σχετικά με το τι συμβαίνει στο εξωδιάστημα δίνοντας τους ένα διαστημικό πρόγραμμα και ένα αφηγηματικό πως υπάρχουν ορισμένες απειλές, ή πιθανές εισβολές. Χρειάζεται να ενωθούμε και να συνεργαστούμε.


Και σε μια εγκατάσταση που επισκέφτηκα μια-δυό φορές έμοιαζε πάρα πολύ με την τηλεοπτική εκπομπή “Stargate Atlantis” όπου υπάρχει ένα χαλαρό περιβάλλον, άνθρωποι κυκλοφορούν με φόρμες / στολές με επιθέματα σύμβολα από όλες τις διαφορετικές χώρες του κόσμου.


Βρίσκονται τελείως έξω από το ηλιακό σύστημα, επίσης.

DAVID:  Ανέφερες πολύ τον όρο Συμμαχία, και σκέφτομαι πως θα υπάρχει μερική σύγχυση εκεί.

COREY:  Υπάρχει η Γήινη Συμμαχία όπου έχουν μια τελείως διαφορετική ημερήσια διάταξη. Η ατζέντα τους είναι να δημιουργήσουν βασικά ένα νέο οικονομικό σύστημα και να καταρρίψουν την cabal (κλίκα) και κάποια άλλα πράγματα.


Και μετά υπάρχει η Διαστημική Συμμαχία, η οποία έχει φτιαχτεί από αυτό που ξεκίνησε κυρίως ως φατρία του Solar Warden και από λιποτάκτες άλλων μυστικών διαστημικών προγραμμάτων.


Και αυτοί οι λιποτάκτες από τα άλλα διαστημικά προγράμματα εγκατέλειψαν τα προγράμματά τους με τα σκάφη τους, με τις πληροφορίες και ενώθηκαν με τη Συμμαχία Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος.

DAVID:  Ποιά ήταν η ακολουθία των γεγονότων που σε οδήγησε να γίνεις ένας πληροφοριοδότης και που αυτό οδήγησε στο να βλέπουμε να γίνεται μια προώθηση στην αποκάλυψη;

COREY:  Επικοινώνησε μαζί μου μια Εξωγήινη ομάδα υψηλότερης πυκνότητας που τώρα είναι γνωστή ως τα Κυανά Πτηνά (Blue Avians).

DAVID:  Avian σημαίνει πουλί;

COREY:  Πουλί.

DAVID:  Λοιπόν, πως μοιάζουν αυτοί οι τύποι;

COREY:  Έχουν 8 πόδια ύψος (2,44 μ.). Μοιάζουν αρκετά με πουλιά. Είναι από κυανοί ως λουλακί με πούπουλα.

DAVID:  Είπες μοιάζουν πολύ με πουλιά, είναι στην πραγματικότητα πουλιά με πτερύγια;

COREY: Όχι πτερύγια, έχουν έναν πολύ ανθρώπινο κορμό σώματος, βραχίονες, χέρια, πόδια...

DAVID:  Ώστε είναι ανθρωποειδή. Είναι σαν κεφάλι πουλιού σε ανθρώπινο σώμα;

COREY:  Ναι, αλλά δεν έχουν ένα μακρύ ράμφος όπως πολλοί άνθρωποι απεικονίζουν στο διαδίκτυο. Είναι ένα πραγματικά μαλακό ευέλικτο ράμφος, και όταν μιλούν κάνουν μια νοηματική γλώσσα ή κίνηση με το ένα χέρι και κινούν το στόμα τους επικοινωνώντας τηλεπαθητικά.

DAVID:  Έτσι, ποιά είναι αυτά τα Κυανά Πτηνά; Από που έρχονται; Έχουν μια ημερήσια διάταξη;

COREY:  Τα Κυανά Πτηνά μου είπαν πως αυτοί και τα άλλα όντα που συνεργάζονται έρχονται από την 6η ως και 9η πυκνότητα, και ότι...

DAVID: Και τι είναι η πυκνότητα;

COREY: Τα πάντα γύρω μας είναι φτιαγμένα από – η ύλη, η ενέργεια, η σκέψη όλα είναι φτιαγμένα από δόνηση. Έρχονται από μια άλλη δονητική συχνότητα.

DAVID: Ώστε είναι ένα άλλο πεδίο ύπαρξης.

COREY:  Σωστά.

DAVID:  Είναι κάπου αλλού στο Γαλαξία ή στο Σύμπαν ή είναι γύρω μας;

COREY:  Δεν είναι σε ένα μακρινό Πλανήτη κοντά στο κέντρο του Γαλαξία ή κάτι τέτοιο. Είναι παντού γύρω μας. Είναι πραγματικά κοντά και πολύ μακρυά την ίδια στιγμή.

DAVID:  Και ποιά είναι η ατζέντα τους; Για ποιό λόγο είναι εδώ;

COREY:  Είναι εδώ για αρκετό καιρό. Παρατηρούσαν, αλλά είναι εδώ γιατί – κινούμαστε σε ένα τμήμα του Γαλαξία που είναι πολύ υψηλά ενεργειακό που πρόκειται να αλλάξει την πυκνότητα του ηλιακού μας συστήματος και το τοπικό αστρικό μας σμήνος.

DAVID:  Αυτό είναι κάτι που στο είπαν, ή είναι κάτι που στο διασημικό πρόγραμμα έχετε απτές αποδείξεις;

COREY:  Είχαμε απτές αποδείξεις αυτού στο διαστημικό πρόγραμμα. Έχει μελετηθεί για αρκετό καιρό, αλλά είναι και κάτι που μου το είπαν επίσης.DAVID:  Εντάξει, και αν περάσουμε σε μια διαφορετική πυκνότητα τι σου είπαν αυτά τα Κυανά Πτηνά πως θα συμβεί στην ανθρώπινη ζωή όπως τη γνωρίζουμε τώρα;COREY:  Ότι πρόκειται να περάσουμε μια μεταμορφωτική εμπειρία που θα μας αλλάξει σε συνειδησιακό επίπεδο κυρίως.DAVID:  Πως θα μοιάζει αυτό; Θα γίνουμε περισσότερο μέντιουμ, περισσότερο τηλεπαθητικοί;COREY:  Ναι, εννοώ πως υπάρχουν πολλές θεωρίες, δεν μου έχουν πει πως θα είμαστε ικανοί να κάνουμε αυτό ή εκείνο. Έχω ακούσει πολλές διαφορετικές θεωρίες. Δε ξέρω αν θα συμβεί σε όλους ακαριαία ή αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι περισσότερο πνευματικά εξελιγμένοι που θα αρχίσουν να δείχνουν αυτά τα σημάδια νωρίτερα. Δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Δεν είμαι γκουρού. Πραγματικά δεν έχω όλες τις απαντήσεις.DAVID:  Ώστε αυτά τα Κυανά Πτηνά κοιτούν για το υψηλότερο καλό μας ή έχουν μια κρυφή ατζέντα; Πως ξέρουμε ότι μπορούμε να τους εμπιστευτούμε;COREY:  Είναι οπωσδήποτε μιας θετικής πολικότητας. Από αυτό που καταλαβαίνω τα όντα από την 6η πυκνότητα και άνω δεν έχουν μια προσανατολισμένη ατζέντα όπως εμείς προσπαθούμε να προβάλουμε πάνω τους. 
Από τον τρόπο σκέψης μας της τρίτης και τέταρτης πυκνότητας ότι κάνουμε έχει μια προσανατολισμένη ατζέντα. Έχει να κάνει με το να βγάλουμε χρήματα, έχει να κάνει με το να χειραγωγούμε ανθρώπους να κάνουν ή να σκέφτονται με τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Δεν μπορούμε να το προβάλουμε αυτό σε ένα ον ανώτερης πυκνότητας και να πούμε πως θα είναι ή θα σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. 
Βρίσκονται εδώ με αυτές τις γιγάντιες Σφαίρες για να βοηθήσουν να αποσυμφορήσουν αυτά τα μεγάλα ενεργειακά κύματα τσουνάμι που εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα, και αποκλιμακώνουν αυτή την ενέργεια στο σημείο όπου δε θα λάβουμε υπερβολική ποσότητα ακαριαία δίνοντας μας περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε.DAVID:  Αν δεν χρησιμοποιούσαν αυτές τις Σφαίρες τι σου είπαν πως θα συνέβαινε;COREY: Πολλοί άνθρωποι θα τρελαίνονταν και θα υπήρχε πολύ χάος.DAVID: Και όταν ανέφερες αυτές τις Σφαίρες με τι έχουμε να κάνουμε; Οι άνθρωποι δεν βλέπουν Σφαίρες με τα τηλεσκόπια τους.COREY:  Όχι. Αυτές είναι επίσης άλλης πυκνότητας, και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται πως είναι γιγαντιαία διαστημόπλοια. Είμαι σχεδόν απόλυτος μετά από τα πολλά ταξίδια μου μέσα σε αυτές τις Σφαίρες αυτές είναι σφαίρες σε ένα γιγαντιαίο μακρο-επίπεδο. Αυτά τα μικρά orbit όντα είναι επίσης αυτές οι γιγάντιες Σφαίρες.


FOR ADVANCED PLEIADIAN TECHNOLOGIES CLICK ON THE PIC:


DAVID:  Τι είναι τα orb όντα;COREY:  Είναι ένα από τα 5 όντα της Συμμαχίας των Σφαιρών που είναι της υψηλότερης πυκνότητας από τα άλλα.DAVID:  Ώστε πράγματι είχες δια ζώσης επαφές με αυτά τα Κυανά Πτηνά;COREY:  Ναι. Το όνομά μου αναφέρθηκε ως επιλογή, ως απεσταλμένος να είμαι τμήμα των επικοινωνιών μεταξύ αυτής της ομάδας, του Συμβουλίου Συμμαχίας Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, και επίσης να ξεκινήσω να μιλώ εκ μέρους τους με αυτό τό παλιό Συμβούλιο της Υπερ-Ομοσπονδίας όπου είχα παρεβρεθεί ως εμπαθητική διαισθητική υποστήριξη όταν ήμουν νεαρός έφηβος. Προσπάθησα να τους πείσω για να παραιτηθώ από τη θέση του απεσταλμένου. 
Δεν είμαι ρήτορας, έχω αδύναμη φωνή, τους έδινα όλες αυτές τις δικαιολογίες γιατί δε θα έπρεπε να είμαι ένας απεσταλμένος. Έδινα όλες αυτές τις δικαιολογίες αφού είχα μεταφερθεί σε μια από αυτές τις τεράστιες Σφαίρες που βρίσκονται έξω στο διάστημα, και συνάντησα αυτόν τον Κυανό Πτηνό με το όνομα Raw-Tear-Eir
Και καθώς προσπαθούσα να τους πείσω για να παραιτηθώ από απεσταλμένος, αυτός περπάτησε πολύ κοντά μου, έβαλε το χέρι του πάνω στη πήχη του χεριού μου, και επικοινωνούσε μαζί μου τηλεπαθητικά λέγοντας πως χρειάζεται να αφήσω να φύγουν όλα τα αρνητικά και να σταματήσω να σκέφτομαι για αυτά. Το χέρι του ήταν πολύ απαλό σαν πούδρα πάνω στο δέρμα μου. Ήταν η μόνη φορά που με άγγιξε σωματικά. Και μετά μου είπε πως αυτό που είχε σημασία ήταν το μήνυμα.DAVID:  Ποιό ήταν το μήνυμά τους;


COREY:  Το μήνυμά τους για την ανθρωπότητα – το οποίο κατέχεται από πολλές θρησκείες – είναι ότι χρειάζεται να γίνουμε πιό στοργικοί, χρειάζεται να γίνουμε πιό συγχωρετικοί προς τους εαυτούς μας και τους άλλους, ώστε έτσι να σταματήσουμε τον τροχό του κάρμα. Χρειάζεται να εστιάσουμε στο να παρέχουμε περισσότερη υπηρεσία στους άλλους σε καθημερινή βάση. Και να είμαστε εστιασμένοι στο να αυξήσουμε τις δονήσεις μας και τη συνείδησή μας.

DAVID:  Βλέπεις, πολλοί άνθρωποι που σχολιάζουν επιθετικά σε άρθρα λένε πως η ελίτ θέλει να μας κατευθύνει σε μια παγκόσμια θρησκεία. Πως μπορούμε να είμαστε σε θέση να ξέρουμε πως αυτό δεν είναι απλώς μια ψυχολογική επιχείρηση (PSYOP) όπου προσπαθούν να μας κάνουν να βαδίζουμε ο ένας πίσω από τον άλλο με κάποιους νέους ελεγκτές;

COREY:  Λοιπόν, αυτό είπαν και το έχω βάλει και στην ιστοσελίδα μου, πως δε χρειάζεται να αλλάξεις την πίστη σου ή τη θρησκεία σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις – αυτά τα πιστεύω είναι τα κεκτημένα όλων των μεγάλων θρησκειών. Εννοώ πως αυτό δεν είναι πραγματικά κάτι νέο. Ο χρόνος είναι λίγος. Χρειάζεται να γίνει. Χρειάζεται να εστιάσουμε – αν είσαι Χριστιανός, αν είσαι Μουσουλμάνος, αν είσαι Βουδδιστής μπορείς να παραμείνεις. Ότι μπορείς να παραμείνεις στην πίστη σου.DAVID:  Ώστε, δεν προσπαθούν να ποζάρουν ως ο νέος Θεός;COREY:  Απολύτως όχι. Και ένα από τα πράγματα που πέρασαν έντονα στο κεφάλι μου, είναι ότι χρειάζεται να σιγουρευτώ ότι αυτό δε θα μετατραπεί σε μια λατρεία ή θρησκεία. Δε γνωρίζω την ιστορία σχετικά με αυτό, αλλά προφανώς το προσπάθησαν αυτό άλλες τρεις φορές στο παρελθόν και κάθε φορά τα μηνύματά τους διαστρεβλώθηκαν και οι άνθρωποι τα χρησιμοποίησαν για έλεγχο και τα μετέτρεψαν σε λατρείες και θρησκείες.


DAVID:  Προφανώς μόλις ξεκινήσαμε εδώ. Αυτές είναι πράγματι πολύ συναρπαστικές πληροφορίες και θέλω να σου πω σε προσωπικό επίπεδο πως επικυρώνουν τόσα πολλά πράγματα που μελετώ για τόσα πολλά χρόνια και έκανα όσα μπορούσα για να βάλω επιστημονικές αποδείξεις από πίσω. Ώστε, έχουμε τόσα πολλά να πούμε σχετικά. Μόλις ξεκινήσαμε, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που θέλησες να το κάνεις αυτό και να βγεις μπροστά, και σε τιμώ για το θάρρος και τη γενναιότητά σου. Ξέρω πως έχεις 2 παιδιά και παράτησες μια εργασία με εξαψήφιο μισθό για αυτό. Έτσι αυτό είναι ένα μεγάλο πράγμα για σένα να εμφανιστείς και πραγματικά το εκτιμώ.


Έτσι, σε ευχαριστώ Corey.COREY:   Σε ευχαριστώ.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος                                                                     πηγη