Translate

Κλιμακώνεται η κρίση! Μόσχα: Η Ελλάδα δεν είναι σύμμαχος της Ρωσίας

Κλιμακώνεται η διπλωματική ένταση μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας!
 Η Μόσχα να ανεβάζει τους τόνους ύστερα από τις
πληροφορίες για απέλαση από την Ελλάδα δύο Ρώσων διπλωματών.
Η ρωσική πλευρά αντέδρασε άμεσα στην είδηση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών με κατηγορίες της απόπειρας αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών, αλλά και χρηματισμού κρατικών λειτουργών.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax , επικαλούμενο το Reuters, ανακοίνωσε ότι «θα απαντήσουμε στην απέλαση από την Ελλάδα των Ρώσων διπλωματών με τον ίδιο τρόπο«.
Πέραν τούτου όμως, ο Ρώσος βουλευτής, ο Andrey Klimov, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, αφού δήλωσε στο RIA Novosti ότι η Ρωσία θα απελάσει δύο Έλληνες διπλωμάτες, τόνισε:
Ο Klimov τόνισε ότι η Ρωσία δεν έχει θεωρήσει ποτέ την Ελλάδα ως σύμμαχο και εταίρο στην Ευρώπη. «Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αυτό από μόνο του είναι αρκετό», υποστήριξε.
Επίσης, το ρωσικό πρακτορείο Interfax μετέδωσε ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες αρνήθηκαν να σχολιάσουν την απέλαση των διπλωματών από την Ελλάδα.
Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής από την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, αλλά τα πράγματα, όπως καταλαβαίνετε είναι πάρα πολύ σοβαρά!
Κάντε κλικ εδώ!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com