Translate

Οι Ανουνάκι--Το σχέδιο vid

Οι Ανουνάκι--Το σχέδιο

Ποιοι είναι λοιπόν οι Ανουνάκι και γιατί μπορεί να επιστρέψουν; Οι πιο ζωντανές αναμνήσεις των δραστηριοτήτων των Ανουνάκι στη γη προέρχονται από τα συναρπαστικά κείμενα της μυθολογίας της Βαβυλώνας και της Σουμερίας .
Oι Ανουνάκι δημιούργησαν πειραματικές νέες φυλες πάνω στη γη κάνοντας επεμβάσεις στο DNA των ειδών που βρήκαν και έτσι δημιούργησαν μια δευτερεύουσα φυλή που έμοιαζε με τον άνθρωπο ώστε να τους κάνουν εργάτες που θα δουλεύουν στα νέα χρυσά ορυχεία στη γη .


G. MELIS Πριν 19 ημέρες
Για την σφηνοειδή γλώσσα που αναφέρεις φίλε στο βιντεάκι ούτε διαβάστηκε ποτέ από κανένα ούτε θα διαβαστεί ποτέ εις τους αιώνας. Για τη γλώσσα ή τη διάλεκτο αυτή δεν έχουμε ιδέα ούτε από γραμματικής ούτε από συντακτικής ούτε από σημασιολογικής πλευράς ενώ αν υποθέσουμε ότι στην περιοχή υπήρχαν πάνω από 100 γλώσσες και 3.000 διάλεκτοι σε περίοδο 4.000 ετών (οι πινακίδες γράφτηκαν μεταξύ 5.000 και 1.500 π.χ.) τότε η μπουρδολογία είναι στα μεγαλεία της. 
Όσο για τους ανύποπτους ευκολόπιστους συνομοσιολόγους που πίστεψαν ότι ένας ψεύτης γλωσσολόγος κατάφερε και αποκρυπτογράφησε μια σειρά πινακίδων και με βάση αυτές επινόησε μια ολόκληρη ψευτοθεωρία τότε με ασφάλεια μπορώ να πω ότι στο y.t. ο καθένας γράφει όποια μαλακία κατεβαίνει στο άδειο του κεφάλι. Περαστικά σας.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com