Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα


Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της. 
Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, η οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών, θυμίζει την χορήγηση του...παυσίπονου στον ετοιμοθάνατο ασθενή. Έτσι λοιπόν και η λαβωμένη ελληνική οικονομία, μέσα σε ένα αφιλόξενο καθεστώς που θυμίζει (και είναι) Σοβιέτ, προσπαθεί να επιβιώσει. 
Ή για να μιλάμε ακριβέστερα, μερικοί χιλιάδες προσπαθούν να κρατήσουν όρθια την πραγματική οικονομία, που ψυχορραγεί από τους υπέρογκους φόρους και το περιβάλλον αβεβαιότητας. 
Το παράδειγμα των ΗΠΑ
Από την πρώτη βραδιά που εκλέχθηκε ο Τραμπ, σας είχαμε ενημερώσει για την δήλωση του νεοεκλεγέντος τότε προέδρου των ΗΠΑ για την πρόθεσή του να μειώσει κατακόρυφα τους φόρους και την άκρατη γραφειοκρατία. 
Όπως και έκανε εν τέλει, μετά από πολλά εμπόδια, πριν από μερικές μέρες, υπογράφοντας διάταγμα για την δραστική μείωση των φόρων (μείωση flat) για όλους ανεξαιρέτως. Πιο ευνοημένοι φυσικά θα είναι όσοι επιχειρούν οικονομικά, δηλαδή έχουν ακόμη και μία μικρή επιχείρηση, καθώς η ανακούφιση και τα κέρδη θα είναι μεγάλα.
Που θα επενδυθούν αυτά τα κέρδη; Είναι θέμα απλής λογικής, πως όσο καλύτερο είναι το περιβάλλον για τις εκάστοτε επιχειρήσεις, τόσο μικρότερη ανεργία θα υπάρχει, αφού όλοι θα αρχίσουν τις άμεσες προσλήψεις ατόμων. 
Τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την ανεργία στις ΗΠΑ είναι ενδεικτικά:
Ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν αίτηση για παροχή επιδόματος ανεργίας μειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σηματοδοτώντας μια ισχυρή αγορά εργασίας που συνεχίζει την πορεία της.
Τα επιδόματα ανεργίας υποχώρησαν κατά 2.000 στον εποχικά προσαρμοσμένο αριθμό των 236.000 στη διάρκεια της εβδομάδας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.
Σύμφωνα με την capital, τα σχεδόν σε ιστορικό χαμηλό στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας, αποτελούν ένδειξη ότι τα αυριανά στοιχεία για τις θέσεις εργασίας, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακόμη ένα ιστορικά χαμηλό ποσοστό ανεργίας. Η ανεργία διαμορφώθηκε στο 4,1% τον Οκτώβριο, που είναι το χαμηλότερο επίπεδο των δύο τελευταίων δεκαετιών.
Αντιθέτως στην Ελλάδα της κομμουνιστικής νοοτροπίας, που το κράτος θα πρέπει δήθεν "να φροντίζει για όλους και για όλα", ενώ η κρίση βαθαίνει και οι επιχειρήσεις κλείνουν, ανακοινώνονται μία σειρά από νέα επιδόματα που επί της ουσίας δεν δίνουν λύση σε κανένα πρόβλημα. 
ΔΕΝ δίνουν δηλαδή κίνητρα σε κανέναν υποψήφιο επιχειρηματία να επενδύσει τα όποια χρήματά του, προσλαμβάνοντας άτομα. 
Τα λεγόμενα "κοινωνικά επιδόματα ή εισοδήματα αλληλεγγύης" που δίνονται σε ομάδες πληθυσμού που έχουν την δυνατότητα να εργαστούν, αλλά και οι υπέρογκοι φόροι που συνεχώς αυξάνονται , το μόνο που κάνουν είναι να επιδεινώνουν το ήδη σοβαρό πρόβλημα της ανεργίας (και αεργίας), οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια τους όποιους..."τολμηρούς" στην καταστροφή. 
Το παράδειγμα των ΗΠΑ είναι πολύ απλό και πρόσφατο. Ας το ακολουθήσουμε επιτέλους...                                                     ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια περίεργη προετοιμασία: Χωρίς κινητά στον στρατό για μία εβδομάδα – Ιδού πως μας «χτυπά» η Αγκυρα

Μια περίεργη προετοιμασία, η οποία έχει σχέση με τις επικοινωνίες, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον Στρατό. Μόνο με υπηρεσιακά μέσα πραγματοποιούνται οι

Διάβασε τα Δελφικά Παραγγέλματα: Εάν δεν τα ξέρεις δεν μπορείς να λέγεσαι Έλληνας!

Δελφικά Παραγγέλματα: Οι «εντολές» του Ελληνικού Πολιτισμού: Το Μαντείο των Δελφών ήταν γνωστό όχι μόνο για τους χρησμούς του, αλλά και για το μεγάλο αριθμό παραγγελμάτων που ήταν λιτά αποφθέγματα 2 έως 5 λέξεων, μεστά σοφίας.

Aπόρρητα προγράμματα για τους εξωγήινους! VID

Η υπερεθνική ελίτ που κυβερνά τον κόσμο προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μυστικά τα βρώμικα σχέδια της για την ανθρωπότητα.
Στο παρακάτω videο αποκαλύπτονται πληροφορίες για τις

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ...Αλλάζουν τις ελληνικές οικογένειες όπως τις ξέραμε vid

Επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών αναδοχής και υιοθεσίας, χαρτογράφηση των παιδιών που φιλοξενούνται στα ιδρύματα προωθεί νομοσχέδιο του υπουργείου

Ρωσική μοίρα στην Μεσόγειο εν μέσω πληροφοριών για νέο νατοϊκό κτύπημα στην Συρία: «Σε 30 λεπτά τους εξαφανίζουμε»

Η  φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων «Γιαροσλαβ ο Σοφός»  μαζί με υποβρύχια και το δεξαμενόπλοιο Λένα εισέρχονται στην Μεσόγειο με ρότα τις συριακές ακτές εν

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.