Translate

Ύμνοι του πατριδοκάπηλου Καμμένου για την εφημερίδα των εθνομηδενιστών


Η φυλλάδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών, των φωτομοντάζ και της υπεράσπισης κατηγορουμένου για παιδεραστία έκλεισε πέντε χρόνια ρυπαρής κυκλοφορίας. Αρκετοί «αστέρες» του
«Συνταγματικού τόξου» φρόντισαν να ευχηθούν σ΄αυτόν τον έντυπο βόθρο του ανθελληνισμού, της παραπληροφόρησης και της δοσιλογικής μνημονιακής συνοδοιπορίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ποιόν, όμως, ανήκουν τα παρακάτω συγχαρητήρια λόγια προς την συγκεκριμένη πατσαβουροφυλλάδα; «Το πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα εκδοτικό εγχείρημα της «Εφημερίδας των Συντακτών» αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει όραμα, κοινός στόχος και κοινή προσπάθεια, το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες. Για τη συμπλήρωση των πέντε χρόνων από την έκδοση της εφημερίδας σας σάς εύχομαι να παραμείνετε μια ανεξάρτητη φωνή και να συνεχίσετε να μάχεστε με σθένος για την έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση. Με την αδέσμευτη γραφή σας, που αποτελεί συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας, συνεχίστε μέσα από τις σελίδες να εκφράζετε το σύνολο της κοινωνίας και να δίνετε τη μάχη για σωστή ενημέρωση».
Αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάποιον πολιτικάντη της ευρύτερης αριστερής παράταξης, πλανάστε πλάνην οικτράν. Γιατί το προαναφερθέν κείμενο-«γλείψιμο» ανήκει στον «μεγάλο πατριώτη» και «σκληρό δεξιό» Πάνο Καμμένο, αντιπρόεδρο της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, ο οποίος θεωρεί αυτή την εθνομηδενιστική σφηκοφωλιά ως «πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα εκδοτικό εγχείρημα», «ανεξάρτητη φωνή», την προτρέπει «να συνεχίσετε να μάχεστε με σθένος για την έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση», καθώς και ότι «Με την αδέσμευτη γραφή σας εκφράζετε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας», προτρέποντας την «να δίνετε μάχη για σωστή ενημέρωση»!
Δηλαδή, για τον Καμμένο, οι αντεθνικές θέσεις της φυλλάδας και ειδικά οι τοποθετήσεις της για θέματα τα οποία και οι ίδιοι οι ΑΝΕΛ έχουν εντελώς αντίθετη άποψη (υποκριτικά, βέβαια), όπως το τζαμί στον Βοτανικό, το σύμφωνο συμβίωσης και η «ταυτότητα φύλου» εκφράζουν «το σύνολο της κοινωνίας»! Τέτοιος πατριδοκάπηλος πολιτικός απατεώνας είναι ο Καμμένος και γι΄αυτό οποιαδήποτε ψήφος στον πιο στενό συνοδοιπόρο του Τσίπρα αποτελεί καρφί στο κατασκευαζόμενο φέρετρο της Πατρίδας. Οι ύμνοι προς ό,τι πιο σιχαμερό στον χώρο των ΜΜΕ επιβεβαιώνει εκ νέου την υψηλού περιεχομένου επικινδυνότητα (και) του συγκεκριμένου πολιτικάντη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com