Translate

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Τουριστικό… αξιοθέατο η Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Σινά – Απόφαση – «βόμβα»



Όλα πλέον στον βωμό της νέας τάξης πραγμάτων και του οικουμενισμού  σε όλες τις μορφές του , διότι  με «δικαιολογία» τον θρησκευτικό τουρισμό και την απόκτηση πολλών χρημάτων
«στοχοποιούν» την Χερσόνησο του Σινά και την Ορθοδοξία. Δείτε το ντοκυμαντέρ για το Όρος Σινά!
Συγκεκριμένα οι αιγυπτιακές αρχές θα χρησιμοποιήσουν την χερσόνησο του Σινά , η οποία αποτελεί ιερό τόπο για τρεις θρησκείες του κόσμου,  με στόχο  τον  προσκυνηματικού χαρακτήρα τουρισμό και τα αξιοθέατα , σύμφωνα με νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο πρόεδρος της χώρας, τόνισε ο Αιγύπτιος  κυβερνήτης της επαρχίας του Νοτίου Σινά Khaled Foda.« Το Σινά  είναι το λίκνο  τριών θρησκειών, ενσαρκώνει το πνεύμα της ειρηνικής συνύπαρξης των διαφορετικών θρησκειών» , δήλωσε ο Foda , μιλώντας σε διεθνές συνέδριο για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρόσφατη διάσκεψη, στην οποία προσκλήθηκαν οι θρησκευτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο (σύναξη οικουμενιστών) , θα συμβάλει στην ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή ως ένα μέρος , μόνο για  «διακοπές στην παραλία»!
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αρχαιοτήτων Μοχάμεντ Αμπντέλ Λατίφ, μέσω του Σινά στην Αίγυπτο μετακινούνταν οι μουσουλμάνοι στις πρώτες διαδρομές προσκυνητών με προορισμό την Μέκκα και την Μεδίνα. Επιπλέον, στο έδαφος του Σινά υπάρχουν ιστορικά τζαμιά και αρχαία μουσουλμανικά φρούρια.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι άκρως σημαντικά θρησκευτικά μνημεία  στο Σινά θεωρούνται επίσης το Όρος του Μωυσή, η  Μονή της Αγίας Αικατερίνης, η εκκλησία και το τζαμί στους πρόποδες του βουνού, καθώς και τα αρχαία Λουτρά του Μωυσή.                        πηγη
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com