Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με μελέτη του Heritage Foundation, (Ιδρύματος Κληρονομιάς), της Αμερικής, οι επιθέσεις από μετανάστες, ιδιαίτερα από εκπαιδευμένους μαχητές, έχει αυξηθεί δραματικά από το 2016 με τη μαζική εισροή λαθρο.
Η Γερμανία βρίσκεται πλέον στις χώρες με τις περισσότερες επιθέσεις και βίαια περιστατικά από λαθρο. Αυτό συνέβη διότι το 2015 δέχτηκε πάνω από 1 εκατομμύριο μετανάστες με αποτέλεσμα το 2016 τη ραγδαία αύξηση επιθέσεων.
Πριν το 2016 η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν οι χώρες οι οποίες πρωτοστατούσαν σε βίαιες επιθέσεις μεταναστών ενώ η Γερμανία δεν είχε ακόμη στοχοποιηθεί από μετανάστες μαχητές που έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό.
Σε μια από τις επιθέσεις που είχαν πραγματοποιηθεί  στνη Γερμανία από το 2014, ένας από τους φυλακισμένους δράστες βρισκόταν σε απευθείας επαφή με την ISIS. Η πηγήτης είδησης  για αυτό το περιστατικό προέρχονταν από το ίδιο το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο εκμεταλλεύεται τη μεταναστευτική κρίση για να εισχωρήσουν μέλη τους στην Ευρώπη.
Σε μια πόλη της Ιταλίας, στη Βεντιμίλια, οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί για αυτήν την όλη κατάσταση και διαμαρτύρονται με έντονο τρόπο λέγοντας πως «η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη, δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα γιατί δεν έχουμε καθόλου ασφάλεια και προστασία έναντι των μουσουλμάνων μεταναστών».
Στην Ιταλία, τα πρώην πολυτελή παραλιακά θέρετρα μετατρέπονται σε καταυλισμούς μεταναστών για παράνομους  λσθρο εισβολείς μουσουλμάνους
Οι περισσότεροι τουρίστες έχουν φύγει από το ιταλικό παραθεριστικό νησί και τα παραθαλάσσια θέρετρα, τα οπία έχουν γεμίσει  με χιλιάδες μουσουλμάνους,   έμποροι ναρκωτικών, εγκληματίες,  βιαστές και πιθανοί τζιχαντιστές που φτάνουν  πλένουν με βάρκες κάθε εβδομάδα.
Σε πολλές από αυτές τις περιοχές, οι μουσουλμάνοι εισβολείς υπερβαίνουν κατά πολύ τον αριθμό των ντόπιων και των τουριστών σε σύνολο. Πολλοί από αυτούς  δεν μένουν σε πρώην ξενοδοχεία, αλλά κοιμούνται σε όλους τους δρόμους και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς … και αυτό  όχι μόνο στις παράκτιες περιοχές αλλά και μέσα στην πρωτεύουσα τη Ρώμη.
Κάνοντας ξέγνοιαστα το μπάνιο σου σε κάποια ακτή πλάκωσαν οι….
Δείτε τι έγινε σε κάποια παραθεριστική ακτή της Ισπανίας, στο  Cadiz, όπου έκαναν το μπάνιο τους οι παραθεριστές.
Ξαφνικά και ενώ όλα ήτανε γαλήνια και καλοκαιρινά, εμφανίστηκε ένα τεράστιο  φουσκωτό και μόλις έφτασε στην ακτή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουομένων άρχισαν να αποβιβάζονται δεκάδες  αφρικανοί παράνομοι μετανάστες.  Αντιλαμβάνεστε τι έγινε στην συνέχεια . Σκεφτείτε αν αύριο έχουμε και εμείς μια παρόμοια εμπειρία.
Νάπολη, Ιταλία δείτε που φτάσαμε :  Πλέον η παράνομοι λαθρο επιτίθενται ανοιχτά στο στρατό. Τα γεγονότα που συνέβησαν στην Νεάπολη της Ιταλίας  δείχνουν ότι πραγματικά η κατάσταση με τους παράνομους λαθρο έχει ξεφύγει και έχει αρχίσει να παίρνει πολύ επικίνδυνες διαστάσεις.
Οι ιταλικές στρατιωτικές δυνάμεις μετά από πολλές καταγγελίες για παράνομες πράξεις των λαθρο,  εμφανίστηκαν στους δρόμους της ιταλικής πόλης με την πρόθεση να κάνουν έλεγχο  και να καταστείλουν την παρανομία. Το εκπληκτικό ήτανε ότι οι παράνομοι μετανάστες όχι μόνο δεν φοβήθηκαν την εμφάνιση των ένστολων, αλλά προχώρησαν και τους επιτέθηκαν εν ψυχρώ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην Νότια Ιταλία  όπου το παράδειγμα των παράνομων μεταναστών έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Στο επόμενο βίντεο που κάποιες σκηνές τραβήχτηκαν με κρυφή κάμερα,  φαίνεται πως κάποιοι κύκλοι, ακόμα και εκκλησιαστικοί που είχαν προσφερθεί να βοηθήσουν τους παράνομους μετανάστες, άρχισαν να συνειδητοποιούν την πραγματικότητα: οι σκηνές τραβήχτηκαν στο Muenster της Γερμανίας όπου η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Το ανησυχητικό της υπόθεσης, όπως διαπιστώθηκε, είναι ότι οι αρχές κάνουν σκόπιμα τα στραβά μάτια και αφήνουν ελεύθερο το πεδίο να κάνουν ό,τι θέλουν. Να σημειωθεί ότι στο σταθμό του Μύνστερ, (Muenster),  παρατηρείται η μεγαλύτερη  εγκληματικότητα που έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Αυτός ο ρόλος των αρχών φαίνεται και από αποκαλύψεις  των παράνομων χαρτιών κάποιων παράνομων μεταναστών, που ενώ έχουν βαρύ εγκληματικό παρελθόν και εν γνώσει των αρχών είχαν έρθει από την Γαλλία και Βέλγιο, κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και κερδίζοντας τεράστια ποσά από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όχι μόνο.
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι ιταλικές αρχές κατάσχεσαν ένα σκάφος  μιας ΜΚΟ, το Iuventa, το οποίο εκμεταλλεύεται η γερμανική κρυφο-κομμουνιστική ομάδα, Jugend Rettet, κατηγορώντας το πλήρωμά της ότι βρίσκεται σε άμεση επαφή με διακινητές για να οργανώσει παραλαβές πλοίων αφρικανικών εισβολέων σε τοποθεσίες πολύ κοντά στην ακτή της Λιβύης.
Η εισαγγελική αρχή της Trapani, η οποία κατέσχεσε το Iuventa, ανακοίνωσε ότι ερευνούν κατηγορίες εναντίον 15 μελών του πληρώματος. Οι αρχές ερευνούν τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες των υπόπτων όπου υπάρχουν αποδείξεις τη συμμετοχή τους στη διαδικασία λαθρεμπορίας, ανέφεραν οι εισαγγελείς.
Στο επόμενο βίντεο που  δείχνει χαρακτηριστικά  την ’’χειραφέτηση’’ αλλά και το ξεσάλωμα των παράνομων μεταναστών στην ιταλική πρωτεύουσα την Ρώμη κάνουν βόλτες γυμνοί και «απελευθερωμένοι» δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αρμονία του ανθρώπου με τη φύση.
Ακόμα και μέσα στα σουπερμάρκετ έχει αρχίσει και κυριαρχεί η ‘‘απελευθέρωση’’ των παράνομων μεταναστών στο παρακάτω βίντεο  ένας από αυτούς μπαίνει σε ένα σουπερμάρκετ παίρνει ότι θέλει και χτυπάει ένα ηλικιωμένο άτομο  χωρίς να  ανησυχεί αν αυτό έχει κιρρώσεις εναντίον του. Όλοι γνωρίζουν  και πιο πολύ οι ίδιοι οι παράνομοι μετανάστες ότι οι αρχές με το κόμπλεξ να χαρακτηριστούν ρατσιστές , τους προστατεύουν και έτσι αυτοί κάνουν ό,τι θέλουν.
Ακόμα και η αστυνομία δεν μπορεί να τους σταματήσει πλέον διότι ξεχύνονται ανεξέλεγκτα από όλες τις πλευρές. Όπως για παράδειγμα στη πόλη Θέουτα, όπου ένα αστυνομικός κατέλειξε με σπασμένο πόδι προσπαθώντας να σταματήσει λαθρο να περάσουν τα σύνορα.
 ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ - nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

EKTAKTO! Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Π. Καμμένος – Θα ρίξει την κυβέρνηση; – Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες εξελίξεις πλέον έχουμε στο Σκοπιανό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο διευθυντής

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ANONYMOUS : Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ vid

Με ένα βίντεο καταπέλτης οι Anonymous αφού διαψεύδουν κάποιους που εμφανίστηκαν σαν Anonymous για να προπαγανδίσουν υπέρ των Σκοπίων, δηλώνουν ρητά και απερίφραστα ότι η Μακεδονία είναι

ΕΚΤΑΚΤΟ – «Mας χάρισαν την Μακεδονία» : Επίσημα η ΠΓΔΜ «κάρφωσε» Κοτζιά – ΥΠΕΞ: «Νεοναζιστές οι Ιεράρχες – Είναι όλοι Χρυσή Αυγή»

Πρώτα ήταν αλβανικό ΜΜΕ, έπειτα σκοπιανό και τώρα ο ίδιος ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων ο οποίος αποκάλυψε πως το ΥΠΕΞ αποδέχτηκε την ονομασία με τον όρο Μακεδονία!

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ...