Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ! – Ο Φίλιππος αποχωρεί και στο πλευρό της θα είναι έγχρωμος…

Τον πρώτο μαύρο σταβλάρχη στην ιστορία του απέκτησε πρόσφατα το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την απόφαση της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ
να τοποθετήσει σε αυτή την σημαντική θέση τον 35χρονο ταγματάρχη Nana Kofi Twumasi-Ankrah, τον οποίο εξαιτίας του δύσκολου ονόματός του, οι φίλοι του τον αποκαλούν ΤΑ.
Μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Φίλιππου, ότι το φθινόπωρο θα απέχει από τα δημόσια καθήκοντά του, ο ρόλος του σταβλάρχη αποκτά για το παλάτι εξαιρετική σημασία, καθώς αυτός θα είναι ο άντρας που θα συνοδεύει την 91χρονη μονάρχη στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος και για την υποδοχή ξένων υψηλών επισκεπτών στο παλάτι.
Ο νέος σταβλάρχης της βασίλισσας Ελισάβετ έχει γεννηθεί στη Γκάνα, σπούδασε στο πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και στην βασιλική στρατιωτική ακαδημία του Σάντχερστ και είναι βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν.
Καθώς φαίνεται, ο ταγματάρχης από την Γκάνα έχει την προτίμηση της βασιλικής οικογένειας. Το 2011 ο νέος σταβλάρχης ήταν επικεφαλής της στρατιωτικού αγήματος που παραβρέθηκε στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και επίσης, ο ίδιος έχει ηγηθεί της μονάδας Blues and Royals στην παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε τον 35χρονο ταγματάρχη ανάμεσα σε άλλους υποψηφίους.                          πηγη                 

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.