Translate

ΑΠΟ ΤΙΣ 9/11 ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 23/9 vids

Είναι γνωστό το ιστορικό γεγονός στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 όταν τότε συγκλονίστηκε η ανθρωπότητα από την ΔΗΘΕΝ ''τρομοκρατική'' επίθεση και την κατάρρευση τον Διδύμων Πύργων της Νέας Υόρκης.
Πολλά έχουν γραφεί για αυτό το γεγονός και πολλές θεωρίες αναπτύχτηκαν για εκείνη την ημέρα που άλλαξε την παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας.
Η ιστορία ακόμα δεν έχει καταγράψει την πραγματικότητα αλλά γεγονός είναι ότι οι συνέπειες τις 9/11 ωφέλησαν το βαθύ κράτος τον Ηνωμένων Πολιτειών και την παγκόσμια ελίτ τον Ιλλουμινάτι για να προωθήσει την παγκόσμια δικτατορία της. Βέβαια στον δρόμο αυτό υπήρξαν πολλές στάσεις ακόμα και ήττες τις παγκόσμιας ελίτ που καθυστέρησαν τις εξελίξεις.
Τώρα προαναγγέλλεται, όπως και τότε είχε προαναγγελθεί για την 9/11, ότι θα συμβεί κάτι σημαντικό με πολλά μηνύματα από προφητείες μέχρι και κινούμενα σκίτσα, μια καινούργια ημερομηνία σταθμός, πάλι με πολλά πλάγια μηνύματα και αυτή είναι η 23/9. Το τι θα συμβεί εκείνη την ημέρα που θα είναι νέος σταθμός στην παγκόσμια ιστορία απασχολεί τους ερευνητές του παρασκηνίου και με πολλά ερωτηματικά.
Όλες αυτές οι θεωρίες για την 9/11 και τώρα όπως το προβάλουνε πολλές κινηματογραφικές ταινίες για την 23/9, σύμφωνα με τους ερευνητές συνδυάζονται με την επανεμφάνιση του άστρου τις Βηθλεέμ, ένα σπάνιο αστρονομικό γεγονός. Το άστρο αυτό είχε εμφανιστεί 2000 περίπου χρόνια πριν από την γέννηση του Χριστού την εποχή του Αβραάμ, εμφανίστηκε επίσης στην Βηθλεέμ όταν γεννήθηκε ο Χριστός, και τώρα λένε ότι ξαναεμφανίστηκε το 2015 σύμφωνα με τους αστρολόγους.
Το ερώτημα που θέτουν και που τίθεται στα βίντεο είναι πως συνδυάζονται και αν συνδυάζονται όλα αυτά μεταξύ τους και αν πραγματικά έχει βάση ο ισχυρισμός όπως τον καλλιεργούν πολλοί παρασκηνιακοί κύκλοι, ότι θα συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στα 23. 9 του 2017 ανάλογης και ίσως μεγαλύτερης σημασίας από αυτό που έγινε στις 9/11.
Όπως ισχυρίζονται αυτοί που μελετούν αυτές τις θεωρίες των ημερομηνιών όλα αυτά συνδέονται με τις προφητείες του Δανιήλ ο οποίος αναφέρει για τα 7 κρίσιμα χρόνια που προηγούντο της εμφάνισης του Αντιχρίστου. Αυτός θα είναι που θα εμφανιστεί σαν ο μέγας σωτήρας του κόσμου, όπως τον προαναγγέλλει και η Βίβλος , που υποτίθεται ότι θα απαλλάξει τους ανθρώπους από πολέμους και διαμάχες και θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη, μια ειρήνη όμως που θα είναι πλαστή γιατί η πραγματική ειρήνη δεν είναι μεταξύ τον ανθρώπων αλλά μεταξύ ανθρώπων και Θεού.
Στο παρακάτω βίντεο προβάλλονται κάποιες ρύσεις του Νοστράδαμου που αναφέρονται σύμφωνα με τους ερμηνευτές του στο έτος του 2017.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com