Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως θα είναι η Ευρώπη το 2020; Το αποτέλεσμα του Ισλαμικού εποικισμού vid

Ένα αποκαλυπτικό και προφητικό βίντεο-προειδοποίηση από Βρετανούς συναγωνιστές.Μπορεί η γλώσσα μας να έχει μαλλιάσει και να γινόμαστε κουραστικοί για τις επιπτώσεις της λευκής γενοκτονίας σύμφωνα με το "Σχέδιο Κουντενχόβεν-Καλλέργη" αλλά δεν θα σταματήσουμε να σας προειδοποιούμε για αυτό που έρχεται. Δυστυχώς φοβάμαι ότι η πλειοψηφία (και ιδίως οι γυναίκες) προτιμά να ζει στον ονειρικό κόσμο, ένα παράλληλο-τηλεοπτικό σύμπαν, που τους φτιάξανε οι Φιλελεύθεροι και οι Μαρξιστές δούλοι των Σιωνιστών και όταν συνειδητοποιήσουν τι γίνεται θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αργά για οποιεσδήποτε μεσοβέζικες λύσεις παρά την ολοκληρωτική εξαφάνιση ή τον πόλεμο. Όσο δειλοί, μαλθακοί και οπορτουνιστές και να είστε θα συρθείτε ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ σε ένα πόλεμο που δημιούργησε η ΔΙΚΗ σας αδράνεια και στρουθοκαμηλισμός!Εσείς μπορεί να το αξίζετε όχι όμως και τα παιδιά σας που θα είναι τα πρώτα θύματα της βλακείας και τις ανευθυνότητας σας!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.