Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο όνομα του Γιαχβέ έρχεται ο «τεράστιος παγκόσμιος εγκέφαλος»

Αποκαλύφθηκε ο λόγοςύπαρξης της NeuralinkImage result for Neuralink gif

Στα τέλη Μαρτίου μάθαμε για την Neuralink, το νέο εγχείρημα του αεικίνητου Elon Musk που έχει ως στόχο τη διασύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με τους υπολογιστές, την ένωση δηλαδή ανθρώπου και μηχανής, όπως έχει ενημερώσει εδώ και καιρό ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε βιβλία και εκπομπές του.

Σύμφωνα με μία τεράστια ανάλυση της ιστοσελίδας WaitButWhy, ο Musk επιβεβαιώνει τον λόγο ύπαρξης της Neuralink, που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας συνεργασίας μεταξύ ανθρώπινου εγκεφάλου και υπολογιστή.
Εμφανίζεται, μάλιστα, τόσο αισιόδοξος που πιστεύει ότι σε περίπου τέσσερα χρόνια θα είναι όλα έτοιμα, με αρχή την θεραπεία δήθεν εγκεφαλικών ασθενειών.
Η γενική ιδέα του Musk αφορά την ευρεία ανάπτυξη και χρήση εγκεφαλικών εμφυτευμάτων ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους για να ενισχύσουν διάφορους τομείς της καθημερινότητας τους.
 
Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε την επικοινωνία, υπό την έννοια ότι ο ένας συνομιλητής θα μπορεί να μεταφέρει τις σκέψεις του απευθείας στον εγκέφαλο του άλλου συνομιλητή με…upload στον εγκέφαλο του, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλά ο καθένας.
Κατά αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε η παγκόσμια εξουσία να «μεταφέρει» ιδέες-εντολές στους εγκεφάλους των πολιτών-δούλων της διεθνούς κοινωνίας. Πανεύκολο πλέον με την βοήθεια της τεχνολογίας.
Μια τέτοια επιτάχυνση στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων θα μπορούσε να τους δώσει σαφέστατο προβάδισμα έναντι στην ολοένα εξελισσόμενη τεχνητή νοημοσύνη, για την οποία ο Musk πιστεύει ότι αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα ξεπεράσει τον άνθρωπο, ο οποίος θα παρακολουθεί τα ρομπότ να δουλεύουν και να διοικούν, μένοντας άπραγος με αμοιβή της υποταγής του το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.Όπως αναφέρεται, όλη η ανθρωπότητα θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν τεράστιο εγκέφαλο με αποτέλεσμα… «την εκτόξευση της προόδου μας».
Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, όλοι μαζί, κατά τα κομμουνιστικά πρότυπα, να αποδεχθούμε έναν ηγέτη στην κορυφή να ορίζει την σκέψη του «τεράστιου παγκόσμιου εγκέφαλου», δηλαδή της παγκόσμιας κοινωνίας πολιτών, οι οποίοι θα είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο του κεντρικού υπολογιστή διαχείρισης και ελέγχου του νου.
Ο Έλον Μασκ, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας Tesla Inc χαρακτηρίζει την σύνδεση ανθρώπινου εγκεφάλου και μηχανής μέσω της δημιουργίας κατάλληλων μικροσυσκευών, ως μία «συναινετική τηλεπάθεια».
«Με την θέληση του Θεού (σ.σ. Γιαχβέ-Σαμαέλ φυσικά όχι του Τριαδικού Θεού), οι άνθρωποι θα χρειάζεται να εμφυτεύουν “επιφάνειες νεύρων” στον εγκέφαλό τους, προκειμένου να συμβαδίσουν με την τεχνολογία», είχε δηλώσει ο Μασκ σε τεχνολογική διάσκεψη το 2016.
EL.gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι