Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων από τον Β.Πούτιν: Ξεκίνησε η εισβολή των ΗΠΑ στη Συρία – Ξαφνική παρέμβαση Κίνας: Aπαγορεύεται οποιαδήποτε στρατιωτική λύση στην Συρία!


Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αμερικανοί ξεκίνησαν ήδη την εισβολή εντός συριακού εδάφους, διότι σε περιοχή των συνόρων από το έδαφος της Ιορδανίας εισήλθαν περίπου 20 αμερικανικά άρματα
μάχης τα οποία επιτέθηκαν σε δυνάμεις των τζιχαντιστών…Το σκηνικό στα σύνορα μοιάζει περισσότερο με νέα κατασκευασμένη πρόφαση εισβολής καθώς στα σύνορα με Ιορδανία έχει συγκεντρωθεί τεράστια δύναμη πυρός. 
O στόχος φαίνεται ότι για αρχή είναι δημιουργία ζώνης ασφαλείας ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μοιάζει απίστευτα με το Σχέδιο Β που είχε στο συρτάρι του ο Τ.Κέρι επί Μ.Ομπάμα!
Η μηχανοκίνητη μονάδα του στρατού των ΗΠΑ έχει αναπτυχθεί  εντός συριακού εδάφους ενώ την πλαισιώνει διμοιρία των βρετανικών ειδικών δυνάμεων SAS.
Ταυτόχρονα, αιφνιδιαστική σθεναρότατη παρέμβαση του Πεκίνου είχαμε πριν λίγο με τους Κινέζους να θέλουν να βάλουν «πάγο» στο αμερικανικό σχέδιο χερσαίας εισβολής στην Συρία με 150.000 στρατιώτες, εκατοντάδες άρματα μάχης, αεροσκάφη και πλοία, σε μια επανάληψη του πολέμου κατά του Ιράκ το 2003.
Διότι αυτό ακριβώς επιθυμούν οι ΗΠΑ του «αρνητή της νέας τάξης πραγμάτων» (!!)  Ν. Τραμπ, προσπαθώντας να επιβάλουν την κυριαρχία τους στην ΧΏΡΑ.
Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών επανέλαβε περί διατήρησης της κυριαρχίας της Συρίας απορρίπτοντας την χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον της .«Η Κίνα πάντα θα καταδικάζει την χρήση στρατιωτικής βίας στις διεθνείς σχέσεις ενώ υπερασπίζεται την διατήρηση της εδαφικής κυριαρχίας της Συρίας», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας Hua Chunying .
Σημείωσε ότι η κρίση στη Συρία μπορεί να επιλυθεί μόνο με πολιτικά μέσα, προσθέτοντας ότι « ο λαός της Συρίας θα αποφασίσει για το μέλλον της Συρίας … και ότι η Κίνα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όλες τις πλευρές για την επίλυση της κρίσης το συντομότερο δυνατό».Συρία και Κίνα έχουν υπογράψει επίσημα συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για συνεργασία στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, ενώ ανεπίσημα το Πεκίνο ετοιμάζει συμφωνίες δισ δολαρίων με τον Άσαντ για την «επόμενη ημέρα».
Οι Κινέζοι αξιωματούχοι  θα συνεχίσουν  να διαδραματίζουν εποικοδομητικό ρόλο για την επίτευξη πολιτικής λύσης στη Συρία.
Ήδη έχουν μεταβεί στην Συρία και άλλοι Κινέζοι απεσταλμένοι με στόχο να διευρύνουν την συμμετοχή του Πεκίνου σε πολιτικές προσπάθειες να σταματήσουν τις εχθροπραξίες στη Συρία.
Το Πεκίνο απέστειλε τελεσίγραφο στην Ουάσιγκτον τονίζοντας ότι η εποχή που οι ΗΠΑ «κτυπούσαν» οπουδήποτε ήθελαν στον πλανήτη έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και ότι η Κίνα έχει σοβαρά οικονομικά και άλλα συμφέροντα στην χώρα αυτή.    
Οι ίδιοι προειδοποιούν τις ΗΠΑ ότι «απαγορεύεται» οποιαδήποτε στρατιωτική λύση στην Συρία ενώ ομιλούν ξεκάθαρα για την προάσπιση της εδαφικής κυριαρχίας της χώρας αυτής από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.Η κατάσταση στη Συρία όμως μεταβάλλεται και έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε όλο και πιο σοβαρή. Η πρόσφατη επίθεση στην αεροπορική βάση Shayrat στην επαρχία Χομς, φαίνεται να έχει γίνει ένα είδος προοιμίου για τη μεταφορά των αμερικανικών στρατευμάτων για την έναρξη χερσαίων επιχειρήσεων στην Συρία.
Έτσι σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές αναφέρεται ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Τραμπ βυθίζεται όλο και πιο βαθιά «μέσα στην άμμο» της συριακής σύγκρουσης,  ενώ από την πλευρά της η αποκαλούμενη  «μετριοπαθή  αντιπολίτευση» ( οι Ρώσοι τους θεωρούν τζιχαντιστές που αλλάζουν στρατόπεδα κατά το δοκούν), έρχεται σε αντίθεση με τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις στην ύπαιθρο, δυναμιτίζοντας την όλη κατάσταση .
Μέσα σε όλα αυτά η Μόσχα είναι και αυτή «εγκλωβισμένη» διότι ενώ επιτέθηκε και σάρωσε τα πάντα στην αρχή, μετά σταμάτησε αναμένοντας την συνεννόηση με τις ΗΠΑ , η οποία όμως δεν ήρθε και δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.
Τώρα όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μόνο ο παγκόσμιος πόλεμος είναι μπροστά μας εκτός και αν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι «καθίσουν» να χάσουν τα πάντα (τρισ. δολάρια μαζί με στρατιωτικές βάσεις ) από τον Τραμπ σε μια χώρα που διακυβεύεται πλέον το μέλλον του πλανήτη.
Δεν …….νομίζουμε σε καμία περίπτωση για αυτό και ο Πούτιν που ξέρει ότι μετά έχει σειρά το Ιράν και έπειτα η χώρα του η Ρωσία ….θα κτυπήσει τώρα τις ΗΠΑ για να κόψει την «ουρά του τέρατος  «της νέας τάξης πραγμάτων που ζει και βασιλεύει, αλλά για πόσο ακόμα ;
ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.