Translate

ΗΠΑ: Νέο "μπλοκ" στον ''αντιμεταναστευτικό'' νόμο. η ΝΤΠ αντεπιτίθεται!

Ο νέος πρόεδρος βάλλεται από παντού.

Δεν αφήνουν τον Ντόναλντ Τραμπ να κυβερνήσει και αυτό γίνεται φανερό κάθε μέρα στις ΗΠΑ όπου κυβερνάνε πλέον οι ''μειονότητες''. 
Η Νέα Τάξη απέδειξε για άλλη μία φορά πως τα θεμέλιά της είναι τόσο γερά, που θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο μόνο για τα "γκρεμίσει". 
Το νέο χτύπημα του "βαθέος κράτους" ήρθε από τη γενέτειρα του Μπαράκ Ομπάμα, Πολιτεία της Χαβάης, με τον Ομοσπονδιακό δικαστή να μπλοκάρει το νέο διάταγμα Τραμπ για τους μετανάστες. Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο el.gr, η ίδια η Πολιτεία της Χαβάης είχε ανακοινώσει πως αντιτίθεται στο ανανεωμένο διάταγμα Τραμπ.
Το CNN όπως και πολλά συστημικά ΜΜΕ της χώρας τονίζουν πως "με αυτή την απόφαση, που έχει ισχύ σε όλη τη χώρα, το διάταγμα δεν μπορεί να τεθεί σε ισχύ", βάζοντας "ταφόπλακα" έστω και προσωρινά στα σχέδια του Τραμπ.
Επίσημη δικαιολογία; Ο...τουρισμός αλλά και η ψυχική οδύνη πολλών Αμερικανών που δεν θα μπορούν πλέον να δέχονται επισκέψεις από συγγενικά τους πρόσωπα στις 6 απαγορευμένες μουσουλμανικές χώρες. 
Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με το ανανεωμένο διάταγμα το οποίο για την ώρα δεν δύναται να εφαρμοστεί σε όλες τις ΗΠΑ. 

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com