Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η VODAFONE ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΤΗΣ COLOUR YOUTH

Στην κοινότητα της "Colour Youth" που αφορά Τζιβιτζιλούδες, χαϊδοκώληδες, Μπινέδες, Τραβέλια και κάθε αναξιοπρεπή ανθρωπάριο, προχώρησε η Vodafone στην Ελλάδα, όπου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και διαδυκτίου στον χώρο της κοινότητας.

Η ανωμαλία φαίνεται πως έχει την τιμητική της στην εποχή μας και η σιχαμένη προώθηση της εταιρείας προς αυτούς τους ανθρώπους είναι ακόμα ένα σατανικό σημάδι που βιώνουμε εν καιρό αποστασίας στην Ελλάδα.
Εχθές η εταιρεία DIESEL με την νέα της καμπάνια υπέρ της ανωμαλίας, που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση, και σήμερα παίρνει σειρά η Vodafone η οποία δωρίζει τις παροχές της στην ανώμαλη νεολαία του Colour Youth.
Εκοψαν μάλιστα εκεί στην Vodafone πριν λίγες ημέρες και μια πολύχρωμη βασιλόπιτα, η οποία συμβολίζει την ποικιλομορφία των ανθρώπων από την ομάδα DIVERS - LGBT & Friends Network της Vodafone.


Η εταιρεία, προχώρησε σε μια έξυπνη προσπάθεια, αφενός να κερδίσει περισσότερους πελάτες συνδρομητές και αφετέρου να προωθήσει την προπαγάνδα της Νέας τάξης, στηρίζοντας τα υποτιθέμενα δικαιώματα που διεκδικούν οι ΛΟΑΤ στην Ελλάδα.


Τόλμησε να μην πληρώσεις τον λογαριασμό σου στην εταιρεία τηλεφωνίας, και θα δείς αν δεν σου κόψουν τηλέφωνο και ίντερνετ σε λιγότερο από μια εβδομάδα. 

Οι ευαισθησίες τους φτάνουν μέχρι εκεί ! Δεν είδα καμία ανάλογη ευαισθησία από την εταιρεία, να προσφέρει σε οικογένειες οι οποίες τα βγάζουν δύσκολα εις πέρας και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, η σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα δωρεάν τηλεφωνικές παροχές.


atheatignosi 

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Κλείνουν Ένα Ένα Τα Αεροδρόμια Για Τους Έλληνες!

Η Ελλάδα de facto εκτός Σένγκεν - Ακόμα και ευρωβουλευτές περνάνε από έλεγχο (photo)Tο «γερμανικό παράδειγμα» επιβολής εξονυχιστικών ελέγχων στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα ακολουθούν ολοένα και

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...