Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Κέντρα γειτονιάς» τα ελληνικά σχολεία – Τι σημαίνει αυτό vid NWO

Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος. Σε λίγο θα μας το πούνε και ευθέως.
Η Νέα Τάξη Kωλοπραγμάτων επιθυμεί, ειδικά στην Ελλάδα, το «μάντρωμα» των παιδιών σε ολοήμερα πολυπολιτισμικά σχολεία,(ΣΟΒΙΕΤΙΑ) στο πλαίσιο της Ατζέντας 21, στα οποία θα εισαχθεί το Ισλάμ και ο τρανσεξουαλισμός.
Μάλιστα με αφορμή την θεματική εβδομάδα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν οι τρανσέξουαλ και οι γκέυ, ο υπουργός Παιδείας είχε αναφέρει:
«Δεν έχει το δικαίωμα κανένας γονέας να πάρει το παιδί του από το σχολείο για τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας... Γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το παιδί του εάν δεν συμφωνεί με τη θεωρία του Δαρβίνου ή και εάν δεν συμφωνεί με το εγχειρίδιο της ιστορίας... Το σχολείο με ευθύνη του υπουργείου θα οργανώσει αυτές τις συζητήσεις».
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, να αναφέρει σε συμφωνία με τους δημοσιογράφους πως είναι καλό τα παιδιά να μένουν στα σχολεία από τις 8.00 μέχρι τις 20.00 ή και 22.00 το βράδυ (ΝΕW WORLD ORDER)και έκανε λόγο για «κέντρα γειτονιάς» (12.10’), τα οποία, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ και συσίτια, θα απασχολούν τα παιδιά και τις απογευματινές ώρες μέσα στο σχολείο, κρατώντας τα μακριά από τους γονείς, από τους οποίους επιδιώκεται να αποξενωθούν.
Έτσι λοιπόν η Παιδεία οργανώνεται κατά τα αριστερά πρότυπα, όπου το κράτος αναλαμβάνει πλήρως την διαπαιδαγώγηση των παιδιών βάσει της επικρατούσας-κυβερνώσας πολιτικής νοοτροπίας. 
Μαζί με τους Έλληνες μαθητές θα βρίσκονται και τα παιδιά των μουσουλμάνων, τα οποία θα απαιτούν διαφορετική εκπαίδευση και διδαχή του Κορανίου, στο πλαίσιο της πανθρησκευτικής προσέγγισης του θείου που προωθεί η Νέα Τάξη, την ένωση δηλαδή των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη.Τέλος όλοι μαζί θα ρομποτοποιηθούν και θα λειτουργούν ως μαθητές-δούλοι, οι οποίοι καθημερινά, λες και βρίσκονται σε φυλακή, θα δίνουν τα βιομετρικά τους στοιχεί, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις κρατικές σχολικές παροχές και τα συσσίτια, ενώ αργότερα θα τους προσφέρεται η εμφύτευση τσιπ, όπως στους εργαζόμενους σε εταιρείες. Σας φαίνεται κι αυτό τραβηγμένο; Δείτε το βίντεο:
EL.GR

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό