Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκατομύρια Αμερικανοί ζητούν να απελαθεί ο G.Σόρος από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Αποτέλεσμα εικόνας για SOROS REPTILIAN© РИА Новости. Сергей Гунеев
ΜΟΣΧΑ, 16 Φεβρουαρίου – RIA Novosti. Περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν υπογράψει μια αναφορά [1] προς τον Πρόεδρο  Donald Trump να στερήσει την ιθαγένεια στον
  δισεκατομμυριούχο   Τζορτζ Σόρος και του απαγορευθεί η  είσοδος του  στις Ηνωμένες Πολιτείες.
» Πρόεδρε Trump, σας ζητάμε να απαγορεύσετε την είσοδο του George Soros Σας ζητάμε να απαγορευθεί στον  George Soros και στην οικογένειά του να κάνουν επιχειρήσεις στη χώρα, για να βοηθήσει τους υπεύθυνους να  χαράξουν πολιτική  και  για προστατευθούν  τα αμοιβαία κεφάλαια.» – Ανακοινώθηκε  σε ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Change.org [2 ].
«Σας ζητούμε να εκδώσετε ένταλμα για τη σύλληψή του, επειδή είχε προσλάβει ανθρώπους να συμμετέχουν στις ταραχές και στις διαμαρτυρίες <…> δεν μπορεί να επιτραπεί στον  George Soros να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και να συνεχίσει να εργάζεται ενεργά για να σαμποτάρει και να καταστρέψει  τη χώρα μας.» – Είπαν  στο έγγραφο τους . Η συλλογή των υπογραφών συνεχίζεται.
Τον Ιανουάριο, στην  πρωτεύουσα των ΗΠΑ διοργανώθηκε  ένα μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που ονομάστηκε «Πορεία των Γυναικών  στην Ουάσιγκτον » αφιερωμένο στην ορκωμοσία του  Trump ως Πρόεδρος. Ένας αριθμός των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής εφημερίδας New York Times [3], έγραψε ότι περισσότερες  από πενήντα οργανώσεις που σχετίζονται με την πορεία των γυναικών, έλαβαν  χρηματοδότηση από τον Σόρος.
Ο George Soros – Αμερικανός οικονομολόγος και επενδυτής. Η δραστηριότητα του προκαλεί διφορούμενη αξιολόγηση:
Ο  δισεκατομμυριούχος  συχνά αναφέρεται ως  κερδοσκόπος. Η εταιρεία του η « Soros Quantum» για σχεδόν σαράντα χρόνια λειτουργίας της έχει κερδίσει 35 δισεκατομμύρια $  ρεκόρ για αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου.
Μόνο για την κρίση των ενυπόθηκων δανείων στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από μια δεκαετία σχεδόν, ο χρηματοδότης πήρε για δύο χρόνια περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια.
Ο  Σόρος συμμετέχει ενεργά στην πολιτική. Ο χρηματοδότης δεν αμφισβητεί ότι τα χρήματά του βοήθησαν  ειδικότερα, να οργανώσει την  πρώτη «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία το 2004 και το  Euromaidan 2013.
References [ βιβλιογραφικές αναφορές]  петицию
   ( https://www.change.org/p/president-donald-j-trump-ban-george-soros-from-the-united-states-of-america )  Change.org
   ( https://www.change.org/ )  New York Times
   ( http://www.nytimes.com/ )
https://ria.ru

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.