Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Τραμπ είναι έτοιμος να κατοχυρώσει συνταγματικά τις ελευθερίες των χριστιανών! χτύπημα στη νέα τάξη κωλοπραγμάτων!

Ψάχνει συμμάχους στην εκκλησία ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

Απτόητος προετοιμάζεται για σαρωτικές αλλαγές στο κράτος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, επιχειρώντας να αποδομήσει την πολιτική των προηγούμενων προέδρων, ψάχνοντας συμμαχίες στους κόλπους της εκκλησίας και δίνοντας προνόμια στους χριστιανούς.
Σε χριστιανική εκδήλωση στην Ουάσινγκτον, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ στάθηκε στο θέμα των περιορισμών και των διωγμών που είχαν σε πολλές περιπτώσεις οι χριστιανοί κληρικοί μέσα στο...ελεύθερο κράτος των ΗΠΑ.
"Θα καταργήσω πλήρως την τροπολογία Johnson και θα επιτρέψω στους θρησκευτικούς λειτουργούς να εκφράζονται ελεύθερα, χωρίς τον φόβο αντιποίνων – Θα το πράξω", διεμήνυσε ο Τραμπ και συνέχισε λέγοντας, "η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα ιερό δικαίωμα, που όμως απειλείται, όπως και ολόκληρος ο κόσμος απειλείται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Δεν έχω ξανανιώσει αυτή την απειλή να είναι τόσο έντονη και προφανής. Θα την αντιμετωπίσουμε. Αυτό κάνω, διορθώνω καταστάσεις. Πρέπει να γίνουμε λίγο σκληροί".
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σκληρότητα του Ισλάμ, μάρτυρες της οποίας έχει γίνει πλέον όλος ο πλανήτης και προανήγγειλε όχι μόνο μεγαλύτερες θρησκευτικές ελευθερίες στις ΗΠΑ, αλλά και περισσότερα προνόμια ειδικά στους χριστιανούς ιεροκήρυκες.
Το προσχέδιο του προεδρικού διατάγματος αναμένεται να τελειοποιηθεί εντός προσεχώς ημερών και θα περιλαμβάνει την αρμοδιότητα - δέσμευση να εμποδίζει «πράξεις βίας» εναντίον ομάδων που κάνουν διακρίσεις, με θρησκευτικά κριτήρια.
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,