Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δελτίο των 11:Οι κατάσκοποι στον ελληνικό Τύπο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΖ. ΣΟΡΟΣΤα ρεπορτάζ στα ελληνικά ΜΜΕ για τον G.Σόρος ήταν κλασσικό παράδειγμα δουλειάς κατασκόπων. Το ίδιο και το «ρεπορτάζ» του NBC για τον Σνόουντεν που ήταν πνευματικό προϊόν μυστικής υπηρεσίας και
του έκαναν αναπαραγωγή οι κατάσκοποι που εργάζονται στα ελληνικά ΜΜΕ. Το δίκτυο NBC των ΗΠΑ εμφάνισε ένα ψεύτικο ρεπορτάζ για τον Σνόουντεν , που έγραψαν οι λογογράφοι μιας από τις 17 αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες επικαλούμενοι «ανώνυμες πηγές».
Ας δούμε ένα μικρό απόσπασμα του ρεπορτάζ: 
U.S. intelligence has collected information that Russia is considering turning over Edward Snowden. (Η μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν συλλέξει πληροφορίες ότι η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο παράδοσης του Σνόουντεν ….,(Πρώτο εισαγωγικό ψέμα. «Οι υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες (γενικώς) ότι η Ρωσία, δηλαδή, οι αμερικανοί υποκλέπτουν το Κρεμλίνο ), as a “gift” to President Donald Trump who has called the NSA leaker a “spy” and a “traitor” who deserves to be executed,(,ως δώρο για τον Τραμπ,  ο οποίος έχει αποκαλέσει τον άνθρωπο που διέρρευσε τα μυστικά της NSA "κατάσκοπο" και "προδότη" που αξίζει να εκτελεστεί. 
Επανερχόμαστε με το «δώρο» Πούτιν στο σενάριο ότι ο Τραμπ είναι πράκτορας του Πούτιν. Και συνεχίζει το ρεπορτάζ των κατασκόπων . «That’s according to a senior U.S. official who has analyzed a series of highly sensitive intelligence reports (σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο των ΗΠΑ ο οποίος ανέλυσε μια σειρά από εξαιρετικά ευαίσθητες εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών), προσέξτε, «ευαίσθητες εκθέσεις», έμπειρος αλλά ανώνυμος αναλυτής, πουdetailing Russian deliberations and who says a Snowden handover is one of various ploys to “curry favor” with Trump. (που ανέλυσε τις ρωσικές συζητήσεις (δηλαδή έχουμε ως πηγή υποκλοπές και ο οποίος λέει ότι η παράδοση Σνόουντεν είναι ένα από τα διάφορα τεχνάσματα για να "κερδίσουν την εύνοια» του Τραμπ. Δηλαδή ο στόχος είναι η εξαπάτηση των αμερικανών με την «εύνοια» του Τραμπ .Και υπάρχει και «διασταύρωση»:
A second source in the intelligence community confirms the intelligence about the Russian conversations and notes it has been gathered since the inauguration (Μια δεύτερη πηγή στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για τις ρωσικές συνομιλίες και σημειώνει ότι έχουν συγκεντρωθεί μετά την ορκωμοσία. 
Κάθε καλός δημοσιογράφος μπορεί ευκολα να διαβάσει 9 ψέματα σε αυτές τις λίγερς γραμμες. Κάθε δημοσιογράφος εκτός από τους πράκτορες, τους κατασκόπους, που κατά παράβαση του άρθρου 375 του Ποινικού Κώδικα αναμετέδωσαν το ρεπορτάζ των εργοδοτών τους  από τα ελληνικά ΜΜΕ. 

                                                                              Δελτίο των 11

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.