Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Σε λίγο δεν θα υπάρχει πια φυσιολογική, παραδοσιακή οικογένεια! Αυτό που θέλει η σατανική τάξη πραγμάτων των κίναιδων!

Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω και αφυπνείστε όσο περισσότερους μπορείτε!ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Σε λίγο δεν θα υπάρχει πια φυσιολογική, παραδοσιακή οικογένεια!

Παρακάτω θα δούμε την απίστευτα σοκαριστική ιστορία μιας μητέρας από την Ρωσία με το όνομα Ιρίνα Μπέργκσεθ.
Η ιστορία της είναι ότι πιο σημαντικό έχετε διαβάσει μέχρι τώρα! Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς και την οικογένεια -όπου ακόμα υφίσταται αυτός ο θεσμός- και πιο πολύ πρέπει να μας αφυπνίσει εδώ στην Ελλάδα, γιατί μαύρες μέρες έρχονται για τις οικογένειες και τα παιδιά μας, όσο εμείς κοιμόμαστε σε αυτή τη χώρα!
Η Ιρίνα μετά το γάμο της με έναν Νορβηγό πολίτη κι έχοντας ήδη έναν γίο 7 ετών έφυγε και εγκαταστάθηκε στη Νορβηγία, στο χωριό Άουρσκογκ του Χιόκλαντ. Εκεί έζησε μια αποδομημένη Νορβηγική κοινωνία, η οποία αντέγραφε αμερικανικά πρότυπα και νοοτροπίες. Όπως διαπιστώνει η ίδια, παρά τον πλούτο της χώρας που οφείλεται στην εξόρυξη πετρελαίου, η Νορβηγία δεν έχει αναπτύξει τις επιστήμες και δεν είχε την τεχνολογία για την εξόρυξή του, οπότε εκμεταλλεύτηκε την ξένη επιστημονική και τεχνολογική συνδρομή. Διορίστηκε δασκάλα σε μια γειτονική κοινότητα.  Σύντομα διαπίστωσε ότι όλα τα νορβηγικά κρατικά προγράμματα στην ουσία μοιάζουν να είναι φτιαγμένα για διανοητικά καθυστερημένους.
Το κρατικό σχολικό πρόγραμμα για το δημοτικό σχολείο συμπεριλαμβάνει οι δάσκαλοι να διδάξουν στα παιδιά το αλφάβητο, από την 1η έως την 7η τάξη και έως 13 ετών να μάθουν να μετράνε και να διαβάζουν τις ετικέτες των τιμών στα καταστήματα. Το διάβασμα μεγαλόφωνα στην τάξη δεν επιτρέπεται, επειδή το παιδί αισθάνεται «ντροπή» κάτι που μας θυμίζει αυτά που ακούμε σήμερα για τη "διαφορετικότητα".  Ο δάσκαλος πρέπει να βγάζει το παιδί στο διάδρομο για να διαβάσει, ώστε να μην το ακούν τα υπόλοιπα και το καταλαμβάνει "ντροπή". Ο δάσκαλος επίσης έχει το δικαίωμα να κάνει στα παιδιά μέσα στην ημέρα, δύο ασκήσεις μαθηματικών! Αν τα παιδιά δεν μάθουν το μάθημα, τρεις ημέρες αργότερα, πάλι προσπαθεί να τους εξηγήσει την ύλη του περασμένου μαθήματος. Εργασία για το σπίτι κατά την διακριτική ευχέρεια του παιδιού, το πολύ 5-8 λέξεις στα αγγλικά, για την εβδομάδα!
Ανώμαλο παντρεμένο Τρίο 
Το διαφημιζόμενο από πολλούς εγχώριους “παιδαγωγούς” ως κορυφαίο παιδαγωγικό σύστημα, είναι απλώς παράδειγμα της πλήρους υποβάθμισης της εκπαίδευσης.  Δεν υπάρχουν μαθήματα λογοτεχνίας, ιστορίας, φυσικής, χημείας, φυσικής επιστήμης. Υπάρχει μόνο μια μορφή “μελέτης περιβάλλοντος”, που ονομάζεται «αναθεώρηση», όπου τα παιδιά μαθαίνουν τον κόσμο σε γενικές γραμμές. Ξέρουν απλά, ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος υπήρξε. Όλα τα άλλα στοιχεία, σύμφωνα με την κρατούσα άποψη, είναι «κακοποίηση του παιδιού και της ψυχής του»! Η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο δεν ταΐζει τα παιδιά στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία. Μια φορά την εβδομάδα ταΐζουν τα παιδιά, με κάποια «αηδιαστική σούπα», που ονομάζεται «ντοματόσουπα» από έτοιμη συσκευασία!
Ο μεγαλύτερος γιος της Ιρίνας, που είχε κάνει μαθήματα για δύο χρόνια στο ρωσικό σχολείο, ήταν σαν ένα παιδί θαύμα στη Νορβηγία. Έως την 7η τάξη, δε διάβαζε τίποτα, μιας και δεν υπήρχε καμία ανάγκη για να διδαχτεί. Στους τοίχους των σχολείων υπάρχουν απίστευτες ανακοινώσεις, όπως: “Εάν οι γονείς σας επιβάλουν να κάνετε τα μαθήματα, καλέστε στο [τάδε].... τηλέφωνο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ελευθερωθείτε από τέτοιους γονείς.»!
Η Ιρίνα ως μοναδικό τρόπο άσκησης της μνήμης του γιου της είχε το πιάνο. Μάλιστα του έλεγε συχνά: “Μην τολμήσεις και πεις κάπου ότι έχεις μια τέτοια απαιτητική μητέρα." Μετά από έξι χρόνια παραμονής της Ιρίνα στη Νορβηγία, ήρθε η ώρα να μάθει για το περιβόητο σύστημα  “Barnevernet”. Πριν τη γνωριμία της με αυτό το “σύστημα”, η Ιρίνα χώρισε από τον άνδρα της, μετά τη γέννηση του δεύτερού της παιδιού. Τότε, πήρε δάνειο, αγόρασε διαμέρισμα και είχε μια φυσιολογική ζωή, χωρίς ποτέ να απασχολήσει τις αρχές του κράτους. Τα παιδιά έμειναν μαζί της, δεδομένου ότι ο μπαμπάς στεναχωρούσε τον γιο της (από τον πρώτο γάμο), και έθεσε θέμα να μην υπάρξουν συναντήσεις με αυτόν. Η Ιρίνα προσπάθησε τουλάχιστον, ο πατέρας του παιδιού να μην μείνει μαζί του το βράδυ, διότι υπήρχε απειλή ξυλοδαρμού. Το νηπιαγωγείο κι άλλες κρατικές υπηρεσίες την πίεζαν να δίνει το παιδί στον πατέρα του.
 τα παιδια στη νεα ταξη πραγματωνΈτσι ο μικρός γιος παρέμεινε με τον πατέρα του στην αρχή από δύο ώρες το Σάββατο ή την Κυριακή. Αλλά την τελευταία φορά, όταν έκλεισε τα τέσσερα του χρόνια, πέρασε με τον πατέρα του σχεδόν μια εβδομάδα. Στις 7/3/2011 η Ιρίνα πήγε στην αστυνομία του χωριού «Bjorlelangen», επειδή το μικρό αγόρι της είπε, ότι η θεία και ο θείος του, συγγενείς του πατέρα του, τον πόνεσαν στο στόμα και στον ποπό! Της μίλησε για πράγματα, που εκείνη δεν μπορούσε στην αρχή να τα πιστέψει.
Τότε θυμήθηκε πως υπάρχει μια νορβηγική λαϊκή παράδοση, που θέλει να σχετίζονται οι συγγενείς εξ αίματος στενά με τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, με μεταγενέστερη μεταφορά στους γείτονες τους! Πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Την 8η Μαρτίου κλήθηκε στην υπηρεσία της επιμέλειας των παιδιών «Barnevernet». Η ανάκριση διήρκεσε έξι ώρες. Εκεί ήταν μόνο η Ιρίνα και τα παιδιά της. Υποτίθεται ότι στη Νορβηγία υπάρχει ένα «υποδειγματικό» σύστημα προστασίας των παιδιών, που δημιουργήθηκε «για τα μάτια του κόσμου», ότι δήθεν αγωνίζονται και πολεμούν την αιμομιξία. Αργότερα η Ιρίνα συνειδητοποίησε, κάτι που είχαν καταγγείλει και άλλοι γονείς, ότι τα κέντρα «Barnevernet», που υπάρχουν σε κάθε χωριό[!], σκοπό έχουν να εντοπίσουν την δήθεν «ομολογία» του παιδιού περί μη «καλής» μητέρας (ή πατέρα), να απομονώσουν τα παιδιά αυτά από τους γονείς τους και να «τιμωρήσουν» την ίδια στιγμή παιδιά και γονείς.
Αποτέλεσμα εικόνας για ανωμαλεσ οικογενειεσ
Εκείνη την εποχή οι εφημερίδες στη χώρα έγραψαν ότι ένα κορίτσι 8 ετών, καταδικάστηκε σε καταβολή των δικαστικών εξόδων και καταβολή αποζημιώσεων στον βιαστή της για την παραμονή του στη φυλακή! Τότε κατάλαβε και η Ιρίνα πλήρως ότι στη Νορβηγία, όλα είναι από την «ανάποδη». Ουσιαστικά αντιλήφθηκε ότι η παιδεραστία δεν θεωρείται έγκλημα [κάτι που συμβαίνει και σε άλλες “προηγμένες” ευρωπαϊκές χώρες, όπως την Ολλανδία].

Η χώρα αυτή, όσον αφορά την κλοπή των παιδιών από τους γονείς τους, είναι μπροστά από τα υπόλοιπα κράτη, γιατί όπως φαίνεται, ο διαχωρισμός των παιδιών από τους γονείς τους αποτελεί εθνικό σχέδιο. Νορβηγική εφημερίδα με πηχιαίο πρωτοσέλιδο έγραφε πέρυσι: “Το ένα πέμπτο των παιδιών στη Νορβηγία έχει “διασωθεί” από τους γονείς τους”. Συνεπώς περί τα 150.000 "σωσμένα", παιδιά, ζουν πλέον όχι στο σπίτι με τη μητέρα τους, αλλά σε μοντέρνα άσυλα, δηλαδή φυλακές οικογενειακού τύπου. Πολλοί ανάδοχοι στη Νορβηγία δείχνουν προτίμηση σε παιδιά με αναπηρία. Αν πάρουν ένα παιδί με αναπηρία, (ή το κάνουν ανάπηρο) μπορούν να πάρουν ακόμα περισσότερα οφέλη και επιδοτήσεις. Όσο μεγαλύτερο είναι το τραύμα του παιδιού, τόσο περισσότερο κέρδος για το "̈άσυλο ".
Στις  8/3/2011 κατασχέθηκαν για πρώτη φορά και τα δύο παιδιά της Ιρίνα! Η κατάσχεση γίνεται ως εξής: το παιδί δεν επιστρέφει από το νηπιαγωγείο ή το σχολείο, δηλαδή ουσιαστικά το κλέβουν από τους γονείς, εξαφανίζεται! Αυτό συμβαίνει, επειδή το παιδί «το απομακρύνουν» για το "καλό" του, από τους γονείς σε μυστική διεύθυνση. Οι υπεύθυνοι της είπαν αφοπλιστικά: «Καταλάβετε την κατάσταση, εσείς μιλάτε για παιδική κακοποίηση. Πρέπει να εξεταστείτε από γιατρό και να κριθείτε ότι είστε η ίδια υγιής.» Έτσι η Ιρίνα έσπευσε στην κοντινή πολυκλινική.  Στο αυτοκίνητο την έβαλε η υπάλληλος της «Barnevernet» , λέγοντας: “Εμείς θα σας βοηθήσουμε, θα παίξουμε με τα παιδιά σας, Τα παιδιά δεν είναι οπουδήποτε, είναι στην υπηρεσία της προστασίας των παιδιών”.

Οι περιοχές "πειραμάτων" σήμερα είναι η Βόρεια Ευρώπη, οι ΗΠΑ , η Γερμανία, αλλά και οι πρώην βρετανικές αποικίες: Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Από όλες αυτές τις περιοχές έρχονται «SOS» από ρωσίδες μητέρες στην οργάνωση “Ρωσίδες Μητέρες”. Ο πόλεμος ενάντια στην ιερή εικόνα της παραδοσιακής χριστιανικής οικογένειας έχει αρχίσει.  Η σκέψη για αναγκαιότητα ανοικτής αντίστασης έδινε στην Ιρίνα την δύναμη να μην σπάσει και τρελαθεί όταν ήταν στη Νορβηγία.
Όταν η Ιρίνα με τη συνοδεία της υπαλλήλου έφτασε στην κλινική, ο μεγαλύτερος της γιος [13 ετών τότε], της τηλεφώνησε και την πληροφόρησε ότι βρίσκονταν ήδη σε ανάδοχη οικογένεια σε μυστική διεύθυνση! Σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, τα παιδιά μετακινούνται χωρίς έγγραφα. Η Ιρίνα προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, γιατί ακόμη και το κλάμα θεωρείται ψυχική ασθένεια!, και σε αυτή την περίπτωση η «Barnevernet» θα εφάρμοζε καταναγκαστική ψυχιατρική! Τελικά αποδεικνύεται ότι στη Νορβηγία υπάρχει ένα κρατικό πρόγραμμα, ποσόστωσης για την απομάκρυνση των παιδιών από τους γονείς τους. Τα όργανα «προστασίας παιδιών» ανταγωνίζονται για την υλοποίησή του, σαν ένα είδος κρατικού διαγωνίσματος. Δημοσιεύονται μάλιστα ανά τρίμηνο πίνακες και διαγράμματα με τον αριθμό των «κατασχεμένων «παιδιών ανά επιλεγμένη περιοχή! Τέτοια σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα και σε περιπτώσεις απομάκρυνσης παιδιών από οικογένειες και στη Σουηδία(http://www.familypolicy.ru/read/1403).
Αποτέλεσμα εικόνας για ανωμαλεσ οικογενειεσ
Μια τέτοια έκθεση αναφέρει, ότι στη Σουηδία κατασχέθηκαν 300.000 παιδιά! Πρόκειται για μια ολόκληρη γενιά που κλάπηκε από τους βιολογικούς γονείς! Στη Σκανδιναβία συνεπώς οι παραδοσιακές οικογένειες βιώνουν ένα πογκρόμ! Μάλιστα, κάθε ανάδοχη οικογένεια εισπράττει 10 χιλιάδες Κορόνες Νορβηγίας το μήνα, δηλαδή 1100 ευρώ,  για κάθε ένα θετό παιδί. Ακόμη, κάθε υπάλληλος της Barnevernet λαμβάνει από τον κρατικό προϋπολογισμό ένα μεγάλο μπόνους γι' αυτή τη “δουλειά”, δηλαδή για την καταστροφή της «οικογενειακής φωλιάς», και την κλοπή των απογόνων.
Ο ανάδοχος γονέας μπορεί να επιλέξει το παιδί «της αρεσκείας του», όπως στα σκλαβοπάζαρα. Για παράδειγμα, η Ιρίνα αναφέρει: “Σας άρεσε εκείνο το γαλανομάτικο κοριτσάκι ρωσικής καταγωγής και θέλετε να το πάρετε για αναδοχή, τότε καλέσετε  τη Barnevernet και να πείτε: «είμαι έτοιμος, έχω ένα μικρό δωμάτιο για το παιδί ... αναφέροντας το όνομα του παιδιού. Και θα σας το παραδώσουν αμέσως”. Συνεπώς, πρώτα βρίσκεται η ανάδοχη οικογένεια, και στη συνέχεια αποσύρεται από τους βιολογικούς γονείς «κατόπιν παραγγελίας» το παιδί! Μάταια κάποιοι ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων μάχονται αυτό το παντοδύναμο σύστημα της Barnevernet. Οικογένειες  που υπέφεραν από το σύστημα Barnevernet διοργάνωσαν διαδήλωση διαμαρτυρίας στις 3 Μαΐου 2013, κατά του βίαιου διαχωρισμού γονέων και παιδιών στη Νορβηγία. Από τότε ακολούθησαν κι άλλες.
                                                                                                                                           πηγη                                                                                                                                  

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

EKTAKTO! Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Π. Καμμένος – Θα ρίξει την κυβέρνηση; – Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες εξελίξεις πλέον έχουμε στο Σκοπιανό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο διευθυντής

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το ανθρώπινο είδος σε 1.000 χρόνια! Πόσες γλώσσες θα μείνουν και πώς θα αλλάξει το ανθρώπινο σώμα… vid

Μέσα από ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών οι άνθρωποι του ASAP Science προσπαθούν να μας εξηγήσουν πώς θα είναι η ζωή σε 1.000 χρόνια.