Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώην ανώτερο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας δηλώνει, πως ένα δεύτερο είδος οντοτήτων ελέγχει τα χρήματα και τις θρησκείες στη Γη
Η Karen Hudes, πρώην ανώτερο στέλεχος του συμβουλίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάνει πολύ θόρυβο τελευταία, επειδή πρόσφατα είπε κάτι που δεν είχε πει ποτέ πριν.
Είπε ότι ένα δεύτερο είδος όντων που βρίσκεται στη Γη, ελέγχει το χρήμα και την θρησκεία του πλανήτη.
Πολλοί άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν υψηλές θέσεις, ώστε να γνωρίζουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν, έχουν κάνει κάποιες πολύ σοκαριστικές δηλώσεις τελευταία.
Για παράδειγμα ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας του Καναδά, πρόσφατα είπε ότι υπάρχουν 4 γνωστά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό, ΕΔΩ
Για κάποιαν σαν την Karen Hudes που έχει αποκτήσει αξιοπιστία στην Παγκόσμια Τράπεζα και μετά ξαφνικά κάνει ένα σχόλιο σαν αυτό που κατηγορεί την Παγκόσμια Τράπεζα, είναι αρκετά σοκαριστικό.
Αντιλαμβάνομαι, ότι δεν σημαίνει ότι κάτι είναι αληθές, επειδή κάποιος το λέει, ανεξαρτήτως του παρελθόντος ή της θέσης του.
Την ίδια στιγμή όμως που τα λέει αυτά η Karen Hudes, τα επιβεβαιώνει με πολλά αρχαία ιστορικά γεγονότα, αλλά και πρόσφατες αποκαλύψεις για άλλα περίεργα φαινόμενα, όπως τα ufo, οι μυστικές εταιρείες και άλλα πολλά.
Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων, που υποδηλώνει ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στο παρελθόν.
Η Karen Hudes μεταξύ άλλων δηλώνει:
«Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το δίκτυο του ελέγχου είναι οι Ιησουίτες. Πίσω από αυτούς (τους Ιησουίτες) υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες.
Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή. Δεν είναι ανθρώπινα όντα.
Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, έχουν όμως μαθηματικό μυαλό. Είχαν πολύ μεγαλύτερη δύναμη την πρώιμη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν παράγουν απογόνους όταν ζευγάρωμα με γυναίκες αλλά οι απόγονοί τους δεν είναι γόνιμοι.
Συνεχίζει λέγοντας:
Ζούμε σ’ ένα κόσμο μυστικών εταιριών και μυστικών, και οι πληροφορίες που έπρεπε να δημοσιοποιούνται δεν δημοσιοποιούνται.»
paracas-epimiki-krania1
Ευρήματα δείχνουν, ότι ο κρανιακός όγκος των επιμηκυμένων κρανίων αυτών των ανθρωποειδών όντων, είναι κατά 25% μεγαλύτερος από αυτόν των συνηθισμένων ανθρώπινων, και το βάρος τους ξεπερνάει τα φυσιολογικά κρανία κατά 60%, γεγονός που καταρρίπτει την άποψη ότι τα κρανία επιμηκύνθηκαν πιθανώς, από παρέμβαση. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχε διαφοροποιηθεί μόνο το σχήμα του κρανίου, αφήνοντας ανεπηρέαστο τον όγκο και το βάρος του. Από τις αναλύσεις του DNA εξάγεται επίσης το συμπέρασμα ότι το μιτοχονδριακό γονιδίωμα των κρανίων, διαφέρει αισθητά από το ανθρώπινο, και ότι ανήκει σε κάποιο άγνωστο είδος, τόσο διαφορετικό σε γενετικό επίπεδο, που πιθανόν να μην μπορούσε να αναμιχθεί με το ανθρώπινο είδος.
Παρόλα αυτά στην συνέντευξή της η Karen Hudes απαξίωσε την ιδέα εξωγήινων στον πλανήτη.

― Σ’ αυτό το σημείο ανοίγω μια παρένθεση, επειδή θέλω να προσθέσω ένα δικό μου σχόλιο. Α. Α:
 

[Η απαξίωση της η Karen Hudes για τους εξωγήινους, ―αν και θεωρεί πως αυτοί ενδημούν στη Γη, σαν ένα διαφορετικό είδος― δικαιώνει εν μέρει την άποψη που δίνω στο βιβλίο μου: «Αντέχεις την Αλήθεια Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας», ότι όλοι αυτοί που δηλώνουν ως «εξωγήινοι», είναι κυρίως ενεργειακά όντα άλλων διαστάσεων, με δυνατότητα υλοποίησης και αποϋλοποίησης στο κόσμο μας, ή χρονοταξιδιώτες ―τέως «άνθρωποι»― από το μακρινό μέλλον μας… 

Τα εξωδιαστατικά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»… 

Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.

Οι ηγέτες της Αόρατης Κυβέρνησης αποκαλύπτουν:

ΥΠΕΡΓΗΙΝΟ ‘ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ’ 1938: «§25. Η Ουρουσβάτι, έχει εξηγήσει σε πολλούς, γιατί εμείς αποκαλούμαστε ‘Η Αόρατη Κυβέρνηση’. Αληθινά, καθένας αισθάνεται σε κάποιο βαθμό ότι κάπου υπάρχει μια εστία γνώσης. Όπου υπάρχει γνώση, υπάρχει επίσης δύναμη.
…Εκείνοι που παρατηρούν τα παγκόσμια γεγονότα, μπορεί να συλλάβουν κάτι υψηλότερο από την ανθρώπινη λογική.
…Οι μαθητές μας κατανοούν πώς να εναρμονίζουν την ελεύθερη θέλησή τους με τις αποφάσεις μας. Κάποιος πρέπει να κατέχει μεγάλη ισορροπία για να καταλάβει τη σοφία της καθοδήγησής μας, χωρίς να καθιστά ανάπηρη τη δική του ελεύθερη θέληση.
…Οι μεγαλύτεροι αρχηγοί κρατών είχαν αυτήν την ισορροπία, και επομένως ήταν ευκολότερο να στείλουμε τις αποφάσεις μας.
…Σ’ ολόκληρο τον κόσμο, μπορεί κανείς να βρει εγκατεστημένα ορόσημα της καθοδήγησής μας. Μερικοί φωτισμένοι άνθρωποι τη δέχτηκαν, αλλά κάποιες φτωχές παρωδίες μονάρχη απέρριψαν την συμβουλή μας και εξ’ αιτίας αυτού, βύθισαν τις χώρες τους σε συμφορά.
§133. …Η Ουρουσβάτι ξέρει, ότι είναι πολύ κουραστικό για τον αόρατο μάρτυρα (αυτοί κυκλοφορούν αόρατοι, ως παρατηρητές) να παραμένει μέσα σε γήινες συγκεντρώσεις· και όμως τέτοιες επισκέψεις είναι συχνές.
…Επί αιώνες έχουμε αναλάβει το καθήκον, να προειδοποιούμε εκείνους τους υψηλά ιστάμενους που είναι σε θέση να παρεμποδίζουν την εξέλιξη.Προειδοποιήσαμε τον Ναπολέοντα περισσότερες από μία φορές και αυτός παραδέχθηκε ότι ‘άκουσε φωνές’ και όμως εξακολούθησε το λανθασμένο του μονοπάτι.»
Τα εξωδιαστατικά αυτά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»…

Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.] Κλείνει η παρένθεση—

Η Κάρεν είχε εξέχουσα θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα για δώδεκα χρόνια πριν αποφασίσει να καταδώσει την Παγκόσμια Τράπεζα και την διαφθορά που υπάρχει μέσα σ’ αυτήν.
Σπούδασε νομικά στην Νομική σχολή του Yale και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.
Εργάστηκε στην Tράπεζα Αμερικανικών εισαγωγών εξαγωγών στις ΗΠΑ από το 1980-1985 και στο Νομικό τμήμα της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 1986-2007.
Αυτές οι σοκαριστηκές δηλώσεις της, αποκάλυψαν τα κακώς κείμενα της Παγκόσμιας Τράπεζας, δηλώνοντας ότι ο κόσμος βρίσκεται σε «νομισματικό πόλεμο». Ο Οργανισμός Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων συνεχίζει να τυπώνει χρήματα σαν τρελός, και ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, τα άλλα κράτη δεν θα αποδέχονται πλέον αυτό το νόμισμα (δολάριο).
Αποκαλύπτει επίσης την εγκληματική διαφθορά που λαμβάνει χώρα στα υψηλότερα κλιμάκια των οικονομικών ιδρυμάτων επί πολύ καιρό.Στη ραδιοφωνική συνέντευξή της η Karen Hudes, αρχίζει να μιλά γι’ αυτό, από το σημείο 21:50 ― 29:00 (περίπου)

Το 1999 ανέφερε την διεφθαρμένη εξαγορά της μεγαλύτερης τράπεζας των Φιλιππίνων. Έχει αποκαλύψει τη σύγκρουση που λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα οικονομικά ιδρύματα και τις διάφορες κυβερνήσεις και πολλά πολλά περισσότερα.
Πριν απορρίψετε αυτά που έχει να πει, λάβετε υπόψη σας, ότι υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων για να στηρίξει την αλήθεια πολλών περίεργων φαινομένων.  Τουλάχιστον κρατήστε ανοικτό το μυαλό σας στις διάφορες πιθανότητες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

7SPY: ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες) vid

7spymania.blogspot.com/2016/11/vid_83.html
Translate this page
Nov 18, 2016 - ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες) vid. από τα πιο αυθεντικά κομμάτια που δειχνουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά.

7SPY: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ

7spymania.blogspot.com/2015/08/blog-post_53.html - Translate this page
Aug 15, 2015 - ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. Ο στόχος αυτού του άρθρου είναι να κρατήσουμε το φυσικό μας όχημα, το σώμα, καθαρό από ...

7SPY: Μια αλήθεια για τα ερπετοειδή από το Hollywood και τη μουσική ...

7spymania.blogspot.com/2015/02/hollywood.html
Translate this page
Feb 6, 2015 - το σημερινό άρθρο θα θίξουμε άλλη μια αλήθεια σχετικά με τα MATIA των ερπετοειδών... απευθείας από τα μηνύματα της ελίτ βιομηχανίας του ...

7SPY: ΚΡΟΝΙΑ ΓΕΝΗ ΡΑΝ ΕΒΡΕ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Τα ...

7spymania.blogspot.com/2014/11/video_27.html
Translate this page
Nov 27, 2014 - ΚΡΟΝΙΑ ΓΕΝΗ ΡΑΝ ΕΒΡΕ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Τα ερπετοειδή που κυβερνούν τον πλανήτη VIDEO. ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ...

7SPY: ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ : η κρυμμένη ιστορία

7spymania.blogspot.com/2013/04/blog-post_358.html
Translate this page
Apr 13, 2013 - Σε γενικές γραμμές η συνωμοσία των ερπετοειδών λέει ότι υπάρχουν ερπετοειδή που διατηρούν ανθρώπινη μορφή και σαν σκοπό τους έχουν τον ...

7SPY: Χαλκός: Τα Βακτήρια (και τα ερπετοειδή)Τον Τρέμουν!

7spymania.blogspot.com/2015/02/blog-post_41.html
Translate this page
Feb 22, 2015 - Χαλκός: Τα Βακτήρια (και τα ερπετοειδή)Τον Τρέμουν! Το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Στην αρχαιότητα ο ...

7SPY: ΜΑΣΟΝΟΙ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. Πως ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;

7spymania.blogspot.com/2013/10/blog-post_2486.html
Translate this page
Oct 13, 2013 - ΜΑΣΟΝΟΙ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. Πως ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;. Η επίσημη (και ανακριβής) ιστορία είναι πως ο Μασονισμός εξελίχθηκε από τις συντεχνίες των ...

7SPY: Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ / Alex Collier ...

7spymania.blogspot.com/2013/10/alex-collier-94.html
Translate this page
Oct 28, 2013 - Στο πρώτο μέρος για τα ερπετοειδή έως σήμερα, διαπιστώσαμε μέσω φωτογραφιών ότι αυτά υπάρχουν καθώς είναι καταγεγραμμένα στο ...

7SPY: Οι Νήσοι των Μακάρων

7spymania.blogspot.com/2013/05/blog-post_1166.html
Translate this page
May 21, 2013 - Έτσι, όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα, από τους Archons των προχριστιανικών Γνωστικών, τουςΒολαντόρες των Τολτέκων, μέχρι τα ερπετοειδή ...

7SPY: Υποχθόνιες φυλές 2

7spymania.blogspot.com/2015/12/blog-post_75.html
Translate this page
Dec 26, 2015 - Δράκους όμως ονομάζουν και οι Κινέζοι την υποχθόνια φυλή των Λουνγκ Γουάνγκ . Στην Ιαπωνία υπάρχουν οι υπόγειοι ερπετοειδή δαίμονες .

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό