Translate

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ / Alex Collier- ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ Απόσπασμα συνέντευξης του, το ΄94

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ
Στο πρώτο μέρος για τα ερπετοειδή έως σήμερα, διαπιστώσαμε μέσω φωτογραφιών ότι αυτά υπάρχουν καθώς είναι καταγεγραμμένα στο μάρμαρο, στον βράχο, σε πίνακες, καθώς και σε κάθε είδους επιφάνεια. Υπάρχουν από την Κεντρική Αμερική ως την Ινδία και την Κίνα. Από την προϊστορία ως τους σύγχρονους αιώνες. Οι περιπτώσεις αυτών των «επισκέψεων» ερπετοειδών, μέσα στην πορεία των χιλιετιών, φαίνεται να χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: τους «καλούς» και τους «κακούς». 

Ειδικά για τους τελευταίους, τους «κακούς», αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις θεωρίες του David Icke, τότε αυτοί φτάνουν έως και τις μέρες μας, μέσα από προέδρους των ΗΠΑ αλλά και άλλων κυρίαρχων κρατών ή βασιλείων, όπως το Βρετανικό, είτε και μέσω θρησκειών. 

Κατ’ επέκταση της θεωρίας αυτής, τα ερπετοειδή θέλουν να κυριαρχήσουν και να κατακτήσουν τον κόσμο. Γι’ αυτό όλα όσα γίνονται σήμερα, όπως η οικονομική κρίση, η Ατζέντα 21 κλπ, έχουν σαν σκοπό την υποδούλωση και τον αφανισμό μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας. 
Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ
David Icke 
Αν και, στα περισσότερα σημεία του, ο ισχυρισμός του Icke φαντάζει ακραίος, στοιχειοθετεί εξαιρετικά επιχειρήματα που βασίζονται σε αρχαία κείμενα και πέτρινες επιγραφές, παραδόσεις, δημοσιεύματα των τελευταίων αιώνων, σύγχρονους επιστήμονες (αστροφυσικούς, βιολόγους κλπ) μαρτυρίες, ακόμα και αποδείξεις που επιδέξια κουκουλώθηκαν. Το συμπέρασμα είναι ένα: αυτά τα ερπετοειδή, ήρθαν από κάπου αλλού εδώ και χιλιετηρίδες, ενσαρκώθηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη μας από τις οποίες εξαπλώθηκαν, με σκοπό να κατακτήσουν τον πλανήτη με κάθε μέσο και τρόπο. 

Η κατατωγή τους πιθανότατα προέρχεται από τον πλανήτη Άρη. Εκεί υπήρχαν οι λευκοί Αρειανοί, μία εξελιγμένη φυλή την οποία ο αρχαίος κόσμος γνώρισε με διάφορα ονόματα. Άλλοι ερευνητές συμπεραίνουν πως προέρχονται κάπου από τον αστερισμό του Δράκοντα και έφτασαν είτε πρώτα στον Άρη είτε ήρθαν απευθείας στην Γη. 

Φαίνεται να εγκαταστάθηκαν στην Γη πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, στην περιοχή της Μέσης και Εγγύς Ανατολής. Πιθανότατα, τότε, διασταυρώθηκαν με τους ανθρώπους για πρώτη φορά. Μία δεύτερη προσέλευση υπολογίζεται να συνέβη πριν από 30.000 περίπου χρόνια, ενώ μία τελευταία πριν από περίπου 7.000 χρόνια. Τα κυριότερα σημεία συγκέντρωσης των ερπετοειδών Αρειανών ή Αρίων, γύρω στο 4.800 π.Χ., βρίσκονται στα βουνά της σημερινής Τουρκίας, του Καυκάσου, του Ιράν και του Κουρδιστάν, στην κοιλάδα του Ινδού, επίσης σε Λιθουανία, Εσθονία, Νότια Ρωσία. 
Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ
Εύρημα ερπετοειδούς στο Ιράκ 
Αποδείξεις της ύπαρξης της ερπετικής φυλής, βρίσκουμε σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, οι οποίοι φαίνεται ότι τους λάτρευαν σαν θεούς ή τους είχαν ως κέντρα εξουσίας. Την συναντούμε στον πολιτισμό Ουμπάιντ που προηγήθηκε των Σουμέριων, στους Χεταίους, Χαζάρους, Ασκεναζίμ, Σεφαρδίμ, Κιμμέριους, Σκύθες Σαρμάτες (οι Ρωμαίοι τους έλεγαν Γκερμάνους=Αυθεντικός, οι σημερινοί Γερμανοί που επί εποχής Χίτλερ αυτοαποκαλούνταν Άριοι). Στους Γαλάτες, Κέλτες, Σάξονες, Τρώες, Αιγύπτιους, Εβραίους που λάτρευαν το Νακουστάν δηλαδή το Μπρούτζινο Ερπετό. Τέλος, στους πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής, στους Ινδιάνους Χόπι, και στους αρχαίους Βρετανούς. Η Μεγάλη Αυτοκρατορία των τελευταίων, στάθηκε η κυριότερη αιτία εξάπλωσής τους σε όλο τον κόσμο αναλαμβάνοντας θέσεις πολιτικής, στρατιωτικής, δημοσιογραφικής, τραπεζικής και επιχειρηματικής εξουσίας.. 

Χρησιμοποιούν ανθρώπους από κάθε φυλή, αλλά κυρίως από την λευκή η οποία έγινε το κύριο όχημά τους αλλά και των γενετικών πειραμάτων τους. Όλες αυτές οι διασταυρώσεις επιτρέπουν στους ερπετοειδείς να ελέγχουν φαινομενικά άσχετους μεταξύ τους ανθρώπους και οργανισμούς. Είναι η εξωγήινη παραλλαγή των μελών μιας μυστικής εταιρίας, τα οποία εργάζονται σε διάφορα σημεία επιρροής, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός δεν έχει ιδέα πως και με ποιο τρόπο σχετίζονται μεταξύ τους. 

Οι οικογένειες 
Οι Σουμεριακές Δέλτοι περιγράφουν με ποιον τρόπο οι Ανουνάκι (οι πρώτοι ερπετόμορφοι) δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν πάνω στην ανθρωπότητα. Αυτές οι οικογένειες έχουν εμμονή με την καθαρότητα του αίματος και την γενετική κληρονομιά, έτσι προχωρούν σε ενδογαμίες, προκειμένου να διατηρήσουν τον γενετικό κώδικα, ο οποίος τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες, ειδικά την ικανότητα να «αλλάζουν σχήμα» και να παίρνουν άλλες μορφές. 
Η συγκέντρωση εξουσιών ξεκινάει από τον Σεμρώδ (ιδρυτή του Σουμεριακού πολιτισμού) και φτάνουν ως σήμερα. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι πως έχουν υπάρξει σαράντα Πρόεδροι των ΗΠΑ, από τους οποίους οι 33 συνδέονταν γενετικά με δύο άτομα: τον βασιλιά της Αγγλίας Αλφρέδο τον Μέγα και τον Καρλομάγνο, τον διάσημο Γάλλο μονάρχη του 9ου αιώνα. 


Hillary Clinton (αν είναι αυθεντική) προσέξτε μάτι και στόμα 
Μερικές από τις πασίγνωστες οικογένειες που κατονομάζει ο Icke ως ερπετοειδή είναι ο Βασιλικός Οίκος των Ουίνδσορ (με μαρτυρία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία δολοφονήθηκε), οι Ρόθτσιλντ (με Χαζαρική καταγωγή), οι Ροκφέλερ, ο Χένρι Κίσινγκερ. Επίσης, οι πρόεδροι των ΗΠΑ Τζέρλαντ Φόρντ, Τζόρτζ Μπους (γιος και πατέρας), η σύζυγος του Κλίντον η Χίλαρι, ο πρόεδρος του Μεξικού (δεκαετία 80) Μιγκέλ ντε λα Μαντρίντ και άλλοι. 

Ο δρ Άρθουρ Ντέιβιντ Χορν, πρώην καθηγητής της βιολογικής ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Φορτ Κόλινς, είναι πεπεισμένος ότι η ερπετοειδής φυλή κυριαρχούσε πάνω στον πλανήτη μας επί χιλιάδες χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα. 

Ο διάσημος Βρετανός αστροφυσικός Φρέντ Χόιλ είχε πει: «βρίσκονται παντού». 

Η μορφή και το ποιόν τους 
Η ανώτερη τάξη είναι οι Φτερωτοί Δράκοντες, η «αριστοκρατία» των ερπετοειδών. Είναι κατάλευκοι και έχουν κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο και την κορυφή του κρανίου. 

Ακολουθεί η τάξη των στρατιωτών και η τάξη των επιστημόνων. Αυτοί δεν έχουν φτερά, αλλά είναι όλοι ψυχρόαιμοι. 

Οι φολίδες τους είναι πολύ μεγαλύτερες πάνω στην πλάτη τους. Έχουν τρία δάχτυλα με έναν αντικριστό αντίχειρα ενώ στα πόδια έχουν επίσης τρία δάχτυλα με ένα τέταρτο στα πλάγια του αστραγάλου, με νύχια κοντά και στομωμένα. 
Έχουν μεγάλα γατίσια μάτια που λάμπουν κατακόκκινα. Κάποιοι έχουν μάτια που οι μάρτυρες περιγράφουν ως μαύρα, ενώ κάποιοι άλλοι λευκά, με κάθετες κόρες στο χρώμα της φωτιάς. Είναι σκοτεινά, διαπεραστικά και παγερά. Έχουν ένα στόμα που μοιάζει περισσότερο με σχισμή. 

Οι καθαρόαιμοι ερπετοειδείς δεν είναι κολλημένοι στα κορμιά τους όπως οι άνθρωποι. Τα χρησιμοποιούν επιδέξια ως «διαστημικές στολές», σαν γενετικό παλτό, για να ενεργούν σε αυτόν τον κόσμο και, όταν κάποιο από αυτά φθαρεί, απλώς καταλαμβάνουν ένα άλλο και συνεχίζουν για μία ακόμη γενιά. 

Έχουν ύψος από ενάμιση μέχρι τέσσερα μέτρα. Είναι οι «γίγαντες» που περιγράφονται σε τόσους αρχαίους θρύλους και κείμενα. Μερικοί έχουν ουρά, άλλοι όχι. 

Τους αρέσει να πίνουν ανθρώπινο αίμα και να τρώνε ανθρώπινη σάρκα. Ταυτίζονται με τους αιμοδιψείς δαίμονες των θρύλων, όπως οι βρικόλακες. Τρέφονται, επίσης, με την ενέργεια των ανθρώπινων συναισθημάτων χαμηλής δόνησης όπως ο φόβος, η ενοχή και η επιθετικότητα. 

Πολλά από τα υβριδιά τους έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. 

Το Σχέδιο 
Η αδελφότητα των ερπετοειδών, έχει ένα πρόγραμμα να φέρει σε πέρας: Την κατάκτηση του πλανήτη. 

«Μα», θα αναρωτηθούν πολλοί, «γιατί δεν τα κατάφεραν τόσες χιλιάδες χρόνια που βρίσκονται στην Γη»; Η απάντηση είναι σχετικά απλή: Είναι ολιγάριθμοι, έχουν νικηθεί κάποιες φορές (ο Απόλλωνας σκότωσε τον Πύθωνα, κλπ), ενώ οι φυσικές καταστροφές (κατακλυσμοί κλπ) δεν τους βοηθούσαν. Το γεγονός, ότι ενεργούν κρυφά και υποχθόνια κάνει το σχέδιο δράσης τους ακόμα πιο αργό, ωστόσο, αποτελεσματικότερο γι’ αυτούς. 

Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Icke, είχε προβλέψει πως το Σχέδιο της Αδελφότητας των Ερπετοειδών θα ολοκληρωνόταν περί το 2012…
πηγη

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Alex Collier είναι από τους πρώτους επαφικούς που εμφανίστηκε δημόσια και είπε πολλά το 93 ή 94, που έκαναν μεγάλη αίσθηση. Σήμερα είναι σεβαστός από την κοινότητα των ερευνητών για τα ΑΤΙΑ, που απαρτίζεται από σημαντικό μέρος του πληθυσμού (τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο)

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com