Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!» (AKATAΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ)

prosfiges
Η προπαγάνδα εν δράσει. Πως θα δημιουργηθεί η «Ευρωαραβία», η νέα ήπειρος; Με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. «Φυγάδες, οι λευκές σκλάβες περιμένουν εναγωνίως τους μουσουλμάνους άνδρες» είναι το μότο που προσελκύει χιλιάδες
κύματα λαθρομεταναστών με στόχο την ανάμειξη των φυλών και τον αφανισμό των εθνών που μέχρι τώρα γνωρίζουμε.
Γράφει ο Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης
«Από τις αρχές του 2015 σχεδόν ένα εκατομμύριο «φυγάδες» έχουν περάσει από τις ακτές της Τουρκίας σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, για να φτάσουν σε μια από τις πλούσιες χώρες της βόρειας Ευρώπης, κυρίως την Γερμανία και την Σουηδία. Και οι λόγοι της φυγής δεν ήταν τόσο οι πόλεμοι της σιωνιστικής Δύσης στις χώρες τους, όσο αυτά που μάθαιναν από τα κινητά και τις διάφορες ιστοσελίδες, ότι στις χώρες αυτές «ρέει μέλι και γάλα» και  ότι εκτός από χρήματα υπάρχουν …και γυναίκες που σε περιμένουν να τις κάνεις ευτυχισμένες!
Πώς αντιμετώπισαν όμως οι Έλληνες το φαινόμενο αυτό, που ονομάσθηκε τελείως λάθος και προφανώς για παραπλανητικούς λόγους, ως «προσφυγικό»; Μια έρευνα που έγινε τον Σεπτέμβριο 2015 δείχνει τις τάσεις και αντιδράσεις της κοινωνίας στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Οι Έλληνες πολίτες δείχνουν να μην έχουν μια σχετικά καθαρή εικόνα του προβλήματος, επιδεικνύουν όμως αισθήματα «συμπάθειας» και «αλληλεγγύης» απέναντι στους «πρόσφυγες», δεν επιθυμούν το κλείσιμο των συνόρων και θεωρούν σημαντική την παραμονή της χώρας στη Συνθήκη Σένγκεν.
Η προπαγάνδα του «προσφυγικού προβλήματος»
giagiades
Είναι γνωστή η φωτογραφία που δείχνει την Mηλίτσα, την Μαρίτσα και την Ευστρατία να ταΐζουν το μωρό της «προσφυγοπούλας». Γνωστά είναι και όσα έλεγε το 2015 η κυρά Τασία (ή Τασία Χριστοδουλοπούλου), υπουργός  της τότε υπηρεσιακής κυβέρνησης, για τους λαθρομετανάστες ότι «απλά λιάζονται» στο κέντρο της Αθήνας και ότι «θα παραμένουν για λίγο και φεύγουν». Και αν κάποιοι πίστευαν, ότι η απομάκρυνση της πολιτικής καρικατούρας της κυρά – Τασίας από το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και η αντικατάστασή της από τον Γιάννη Μουζάλα θα άλλαζε την κατάσταση, πλανήθηκαν πλάνην οικτρά. Μόλις ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, ανακοίνωσε, ότι «θα ανοίξουμε και τα σύνορα στον Έβρο να μπουν όλοι οι λαθρομετανάστες μέσα»!
Και λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2016 και ενώ το πρώτο λιμάνι της χώρας είχε γεμίσει με τις σκηνές και τα τσαντίρια των «μεταναστών» που έστησαν οι «Αλληλέγγυοι» και οι άλλες ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρρος  η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική.
«Στην Ευρώπη σας περιμένουν λεφτά και γυναίκες έτοιμες για όλα!»
Μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών την περασμένη Πρωτοχρονιά στην Κολωνία πολλοί διερωτώνται πως είναι δυνατόν οι πρόσφυγες που ζητούν άσυλο, να βλέπουν τις Γερμανίδες σαν μια «εύκολη λεία». Είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας τους ή πρόκειται για μια ιδεολογία που τους  εμφυτεύθηκε για αλλότριους σκοπούς;
Η απάντηση κρύβεται στο ….μάρκετινγκ και τη διαφήμιση!
Συγκεκριμένα, σε διάφορες ιστοσελίδες «διαφημίζεται» ως επί το πλείστον στα αγγλικά η μετανάστευση προς την Ευρώπη. Και μάλιστα με όλα τα μέσα, με πορνογραφικές εικόνες, βίντεο, συνωμοτικές θεωρίες και με ρατσιστικές διακρίσεις που υποβιβάζουν τις γυναίκες.
Μια τέτοια ιστοσελίδα είναι το «Tumblrn», μια πλατφόρμα για τη δημοσιοποίηση κειμένων, εικόνων, βίντεο και συνδέσεων του χρήστη. Την πλατφόρμα λειτουργεί το «Tumblr Inc», το οποίο από το 2013 ανήκει στην «Yahoo» και ιδρύθηκε στην πολιτεία Ντέλαγουερ των ΗΠΑ.
Οι ιστοσελίδες αυτές έγιναν προφανώς για να ξεσηκώνουν νέους ανθρώπους από την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία. Και οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί από τους πολέμους που έχουν ξεκινήσει στο Ιράκ, την Λιβύη, την Ερυθραία ή την Συρία και ονειρεύονται τον ένα κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν, τον κόσμο χωρίς έθνη, κράτη και φυλές, για να τον κουμαντάρουν καλύτερα. Και για τον σκοπό αυτό δεν στάζουν να χρησιμοποιήσουν, μαζί με τους πολέμους και την πορνογραφία.
Η δημιουργία της Ευρωαραβίας και ο ρόλος του μάρκετινγκ
Η προπαγάνδα ξεκινά με το «Welcome-Refugees» από νέες γυναίκες που δήθεν αγαπούν τους μετανάστες. Η προπαγάνδα γίνεται για την δημιουργία μιας «Ευρωαραβίας». Κυρίως με ολόγυμνες, ξανθές, λευκές νέες κοπέλες εφηβικής ηλικίας και γυναίκες σε πορνογραφικές πόζες, που περιμένουν με αγωνία τους μετανάστες, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια «νέα Ευρώπη», μια «νέα ανθρώπινη ράτσα».
f2
Η προπαγάνδα ξεκινά με το «Welcome-Refugees» («Καλωσορίζουμε τους πρόσφυγες»)
f4

Ακτιβιστές από ολόκληρη την Ευρώπη που βοηθούν τους μετανάστες.
f6
Η φωτογραφία αναγράφει: «Έλα μαζί μου στο στρατόπεδο των μεταναστών. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα, να είναι κανείς ρατσιστής»
f7
«Η Ευρώπη σας χρειάζεται. Το ποσοστό γεννήσεων στην ευρωπαϊκή ήπειρο συνεχώς μειώνεται. Η αναπαραγωγή των απογόνων των ευρωπαίων ανδρών γίνεται πιο αδύναμο. Πάτε στην Ευρώπη και ξεκινήστε μια επανάσταση. Φτιάξτε ένα καλύτερο και ισχυρότερο μέλλον. Ένα μωρό μετά το άλλο. Δημιουργεί μια νέα εποχή. Δημιουργείστε μια νέα ήπειρο: την Ευραβία».
f8
«Η Ευρώπη βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ιστορία συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. Φύγε τώρα πάρε μέρος στον εξισλαμισμό της Ευρώπης και άλλαξέ την για πάντα. Το μέλλον είναι λαμπρό. Το μέλλον είναι το Ισλάμ. «Πρόσφυγες, καλωσορίσατε»
f9
«Οι κόρες των Ευρωπαίων σας περιμένουν» γράφει η προκλητική φωτογραφία
f10
«Περάστε από το «τοπικό τζαμί» τις Παρασκευές (γιατί οι γυναίκες) ντύνονται έτσι»
f11
Στη φωτογραφία παρουσιάζονται Ευρωπαίες ως «λευκές – σκλάβες» για τους πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ευρώπη διά θαλάσσης…
f12
f15 f16 f17 f18 f19 f20 f21 f13 f14
Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.