Translate

Δελτίο των 11: ο πατριώτης , η χούντα των αχασβήρων και ο απατεώνας! και στη μέση ο Βλαδίμηρος!

Στη Γαλλία ο φιλελέ Φιγιόν είναι ότι και ημέτερος Κούλης Φιλελέ. Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. 
Δηλαδή, Μπούντεσμπανκ, Δωροθέα, Σακάτης, ευρωδιευθυντήριο, Χούντα Βρυξελλών. Ένα πράγμα είναι όλοι. Χούντα των Αγορών.
Ο Φιλελέ Φιγιόν και ο Φιλελέ Κούλης είναι Χουντικοί. 


Δύο σκατούλες του ΕΛΚ. 
-Οπότε, τις ρίχνουμε στη λεκάνη και τραβάμε το καζανάκι.

ΥΓ. Και οι “Nationalisten” ας κάνουν (δεξιά) αντιπολίτευση στον Κούλη και τον χερ Voridi.

Η Μαρίν Λεπέν επαγγέλλεται το τέλος της Χούντας των Αγορών

«Ο λαός πρέπει να έχει την ευκαιρία να ψηφίσει για την απελευθέρωσή του από τη δουλεία και τον εκβιασμό που του επιβάλλουν οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών και για να επιστρέψει η εθνική κυριαρχία στη χώρα του. Το κατάλαβαν αυτό οι Βρετανοί και ψήφισαν την έξοδό τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ, φυσικά, δεν είχαν ποτέ αντικαταστήσει τη λίρα με το ευρώ», είπε η Μαρίν, που τόνισε: 
«Όταν αποχωρήσει η Γαλλία από την Ευρώπη και το ευρώ το ίδιο πρέπει να πράξουν η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Κύπρος. Ιδανικό θα ήταν να αποχωρήσουν την ίδια ημέρα με τη Γαλλία όλες αυτές οι χώρες και θα προσπαθήσω να πείσω προς αυτή την κατεύθυνση».

ΥΓ. Αφήστε τη Μπούντεσμπανγκ και τη Φέντεραλ Ρηζέρβ μόνες τους.


Ένα όνομα μια ιδέα

Απατεωνάτος, Απετεωνίδης, Απατεωνάκης, Απατεωνάκος, Απατεωνόπουλος, Απατεώνογλου, Απατεώνοφ, Απετεώνοβιτς, Απετεωνόφσκι, κλπ, κλπ, κλπ.
Και επειδή ζει σε βρώμικα νερά, έριξε την προβοκάτσια για να στηρίξει τον φιλελέ Κούλη, και διαδίδει «σώτα» για το τι γίνεται «στα δεξιά του Κυριάκου».

Ο Απατεώνατος προβοκάτωρ έγραψε άρθρο με τίτλο: «Εθνική συμπαράταξη στα δεξιά του Κυριάκου: Μιχαλολιάκος – Καρατζαφέρης και σία μαζεύονται για να μεγαλώσουν την ακροδεξιά». 

Τέλος πάντων, πιο δεξιός και πιο ακροδεξιός από το ΕΛΚ, το σακάτ και τον «Koylis» δεν γίνεται. Αφήστε τον Απατεώνατο και τα αφεντικά του που τρέμουν την Εθνική Λαϊκή Ενότητα να ουρλιάζουν. 

Του απάντησε πάντως η Χρυσή Αυγή, ότι δε συμμετέχει σε καμία διεργασία για την δημιουργία οποιουδήποτε «πολιτικού σχήματος κατά τα πρότυπα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» , και ότι στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχει ΑΥΤΟΝΟΜΗ με στόχο την δεύτερη θέση.

ΥΓ. Οπότε οι Φιλελέ να μην ανησυχούν. Οι «εθνικισταί» δεν θέλουν να γίνουν κυβέρνηση αλλά…. αξιωματική αντιπολίτευση. Έκαστος εφ' ω ετάχθη!

Ζητήματα πολιτικής και διπλωματίας

Το ζητούμενο στις πολιτικές συγκρούσεις είναι ο αντίπαλος να εκτελέσει τη θέλησή μας. Και αυτό, είτε το επιτυγχάνεις με «τέχνασμα», είτε τον παρασέρνεις με την πειθώ και την «διπλωματία», είτε τον υποχρεώνεις με άλλα «μέσα». Δια της βίας. Δια του πολέμου. Ώστε να καταναγκάσεις τον αντίπαλο να εκτελέσει τη θέλησή σου. 

Τα πράγματα στην ανάλυση είναι απλά. Στην πρακτική και την εφαρμογή είναι «δύσκολα». 
Ο Αδόλφος για παράδειγμα έκανε ακριβώς ότι ήθελαν οι αντίπαλοι του. Το ίδιο και ο ένδοξος Πόντιος ο Καλομερίδης.(Μπουόνα-πάρτε).

Ο Βλαδίμηρος από την άλλη, το πάει καλά. Χτυπάει εκεί που εκείνος θέλει και όταν εκείνος θέλει και όχι όταν του το δείχνουν οι ..."άλλοι"
Το έκανε στον Καύκασο διαλύοντας τον πράκτορα Σαακατσβίλι, το έκανε με την Κριμαία και το Ντονμπάς και το έκανε με τη Συρία. Τρείς νίκες. 

Οι αντίπαλοι, του δείχνουν τη Τουρκία που είναι χώρα ΝΑΤΟ, και θέλουν να εκτελέσει τη θέλησή τους. Αλλά ο Βαλόντια ξέρει και από ιστορία, και από Σκάκι και από γεωπολιτική. 
Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα οι Ρώσοι δεν θα κάνουν, και μάλιστα έναν μήνα πριν φύγουν οι ….«δημοκρατικοί».                          
                                                                                                          ΔΕΛΤΙΟ11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com