Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ vids


Είναι γνωστό πως πάντα μέσα από πολεμικές εντάσεις οι κερδοσκόποι του πολέμου κερδίζουν δισεκατομμυρία.    Στην Αμερική η ηττηθείσα των εκλογών Χίλαρι-Κίλαρι μαζί με τον Τζορτζ Σόρος δεν εγκαταλείπουν μετά την ήτα τους την βασική τους επιδίωξη να επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Τα σχέδια τους προβλέπουν την δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων εμφυλιοπολεμικών συγκρούσεων και διεθνούς έντασης . Ήδη αυτά τα σχέδια υλοποιούνται παρά την αποτυχία τους να αναλάβουν τα ηνία της εξουσίας στις ΗΠΑ.
Ένα από τα βασικά όργανα επίτευξης των σκοπών τους είναι οι περίφημες ΜΚΟ που ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος και πρωτοστατούν στην δημιουργία διαδηλώσεων, αναστατώσεων και χάος. Οι οργανώσεις αυτές λειτουργούν με διάφορα δήθεν προοδευτικά τσιτάτα στην προσπάθεια τους να χειραγωγήσουν τον κόσμο και να τον καθοδηγήσουν σαν μάζα στην επίτευξη των στόχων τους. Οι πιο γνωστές από αυτές τις οργανώσεις που εκμεταλλεύονται και χρησιμοποιούν διάφορες ιδεοληψίες είναι οι εξής: WWF, Greenpeace, ή Human Rights Watch.
Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις καθώς δείχνουν τα γεγονότα ότι μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο περίφημος Τζορτζ Σόρος που έχει κυριολεκτικά λυσσάξει με την εξέλιξη αυτήν, θα προσπαθήσει με κάθε μέσο που διαθέτει να προκαλέσει αναταραχές ακόμα και εμφύλια διένεξη για να εμποδίσει την ανάληψη των καθηκόντων του.
Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών αυτομάτως την επόμενη μέρα συγχρόνως σε δέκα μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ ξέσπασαν ταραχές και βίαιες διαδηλώσεις μην αποδεχόμενες την εκλογή του Τραμπ όπως στις: Σικάγο, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Φιλαδέλφεια, Βοστόνη, Ουάσιγκτον, Πόρτλαντ, Άγιος Παύλος, Σηάτλ.
Μια λαϊκή κίνηση ονόματι MoveOn.org χρησιμοποιώντας με πονηρό τρόπο ελκυστικά συνθήματα όπως «αλληλεγγύη κατά της ισλαμοφοβίας», σεξουαλική απελευθέρωση, αντιρατσισμό, φεμινισμό κ.τ.λ , μαζί με όλες τις άλλες παρεμφερείς οργανώσεις κινητοποιεί χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώνοντάς τους στο Λευκό Οίκο να φωνάζουν συνθήματα κατά του Τραμπ.
Σύμφωνα με τους ερευνητές έχουν εντοπιστεί για τις διαδηλώσεις αυτές δεκάδες οργανωμένα σημεία συγκέντρωσης όπου μεταφέρονταν με διάφορα μεταφορικά μέσα οι διαδηλωτές για να ξεχυθούν στην συνέχεια στους δρόμους δηλαδή με άκρως οργανωμένη επιχείρηση υπό του Τζορτζ Σόρος. Υπάρχουν αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία ότι ο άνθρωπος αυτός εργάζεται για να προκαλέσει χάος από άκρη σε άκρη στην Αμερική.
gave-all
Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει ειδικά φυλλάδια με οδηγίες στις διάφορες στις οργανώσεις. Στα φυλλάδια αυτά περιγράφεται το πως δρουν οι έμμισθοι πράκτορες που θα καθοδηγούν τις διαδηλώσεις.
trump-posters
Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι πληρώνουν μεγάλα ποσά σε ειδικούς εγκάθετους που θα ανάβουν και θα φανατίζουν τον κόσμο με παραπλανητικά συνθήματα για να δημιουργήσουν ταραχή και αναστάτωση.
Με αυτήν την μέθοδο προκαλούν βίαιες ενέργειες κατά των δυνάμεων ασφαλείας δίνοντας έτσι την πρόφαση για να εφαρμόζονται πιο βίαια κατασταλτικά μέτρα.
Φτάνουμε έτσι στο σημείο που οι ίδιες οι αρχές ασφαλείας χρησιμοποιούν κίλλερ -κομάντος δηλαδή αδίστακτους δολοφόνους που δεν διστάζουν ακόμα και να σκοτώσουν εν ψυχρώ.
Απώτερος σκοπός όλων αυτών είναι πριν από τις 20 Ιανουάριου που θα ορκιστεί ο Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ να δημιουργήσουν μια έκρυθμη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έτσι ώστε να αναβληθεί η ορκωμοσία του.
Εδώ υπάρχει το επίμαχο σημείο της πρόκλησης ενός πλαστού και σκηνοθετημένου προβοκατόρικου γεγονότος «false flag» που θα ανοίξει τον δρόμο ακόμα και για την κήρυξη στρατιωτικού νόμου αναστολής όλων των δημοκρατικών ελευθεριών και ματαίωση της ανάληψης από τον Τραμπ της αμερικανικής προεδρίας.
Μια ένδειξη το τι μπορεί να γίνει είναι τα γεγονότα της Οκλαχόμα όπου το βαθύ κράτος πλήρωσε ακριβά εγκάθετους προβοκάτορες για να διαλύσουν κάθε έννοια της τάξης και της νομιμότητας καίγοντας τα πάντα στις ταραχές που προκάλεσαν.
Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευαν αγγελίες διαδικτυακά όπου καλούσαν εθελοντές για πρόκληση διαδηλώσεων κατά του Τραμπ αυξάνοντας τις αμοιβές σε 35 δολάρια την ώρα.
stop-trump
Αυτά τα γεγονότα μας θυμίζουν τα γεγονότα της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008 όπου ξένοι εγκάθετοι πράκτορες προκάλεσαν τότε μεγάλες ταραχές καίγοντας τα πάντα στο πέρασμά τους.
Το «πείραμα» αυτό δοκιμάστηκε ήδη σε μια σειρά χωρών όπως: Γεωργία, Ουκρανία, Τυνησία, Μογγολία, Αίγυπτος, Συρία απόπειρα και στην Ρωσία επίσης απόπειρα στο Ιράν και τώρα έρχεται η σειρά της ίδιας της Αμερικής.
Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται ο τρόπος πως δημιουργούνται τα προβοκατόρικα επεισόδια που προκαλούν την βίαια αντίδραση των αρχών.
Ο μεγάλος σπόνσορας όλων αυτών είναι ο Ουγκροεβραίος Τζορτζ Σόρος, γεννημένος σε μια κομουνιστική χώρα που ήρθε στην Δύση για να επιβάλλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
how-many-americans
Αυτός έδωσε εκατομμύρια για να γίνει η Αραβική Άνοιξη, αυτός χρηματοδότησε τους ναζιστές της Ουκρανίας, αυτός διέθεσε 500 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων (βιαστές, τζιχαντιστές …) στην Ευρώπη. Ακόμη, αυτός βρίσκεται πίσω από κάθε ταραχή και αποσταθεροποίηση που ανοίγει τον δρόμο της παγκοσμιοποίησης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η εφημερίδα Daily Star πριν λίγες μέρες αποκάλυψε ότι παίζονται στοιχήματα με μεγάλα ποσά για το αν θα προλάβει ο Τραμπ να ορκιστεί πρόεδρος ή αν θα τον εκτελέσουν.
Το σίγουρο είναι πως οι Ιλλουμινάτι και ο Σόρος δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Οι Ιλλουμινάτι και τα αφεντικά τους οι Μασόνοι έχουν ως σχέδιο να επιτύχουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσα από το χάος. Πρώτα όμως θα πρέπει να δημιουργήσουν αυτό το χάος, τοπικά και μέσα από τους τρεις παγκοσμίους πολέμους του σχεδίου του Albert Pike.
Από την αρχή, ο Νέος Κόσμος, δηλαδή οι ΗΠΑ και το δολάριο τους, αντιμετωπίζονταν σαν μια μετάβαση προς την Μία Παγκόσμια Κυβέρνησή τους. Οι Ιλλουμινάτι όλον αυτόν τον καιρό έχουν στοχεύσει πολύ περισσότερες αναταραχές με οργάνωση του Σόρος, οδηγώντας έτσι την χώρα σε εμφύλιο πόλεμο και κατάρρευση των ΗΠΑ. Το 1871 με τη δημιουργία εταιρίας στην πόλη του Λονδίνου, και πολύ αργότερα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ προσπαθούσαν πάλι σταδιακά να επιτύχουν τον ίδιο σκοτεινό αυτό στόχο.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.