Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΧΗΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ vid

Image result for ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΧΗΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΧΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


Οι σημερινοί έλληνες ντρόπιασαν τους προγόνους τους αφήνοντας το Ατλάντειο πνεύμα και τους απογόνους των Ατλάντων Εβραίους να διαβρώσουν κάθε τι το ελληνικό και να καταστρέψουν την ιδέα Ελλάς, με Ατλάντειας προέλευσης Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία, με Ατλάντειας προέλευσης Νόμους Ρωμαικού Δίκαιου, με Ατλάντειας προέλευσης οχλοκρατική-δημοκρατική Διοίκηση, με Ατλάντειας προέλευσης Οικονομοκρατία, με Ατλάντειας προέλευσης Λατρεία του Σέξ και του Φύλου, με Ατλάντειας προέλευσης δογματικές επιστήμες, με Ατλάντειας προέλευσης διαφθαρμένες Τέχνες Διαστροφής του Ωραίου, του Αθανάτου και του Αληθινού, με Ατλάντιας προέλευσης Γενοκτονία της Τεκνογονίας, με Ατλάντειας προέλευσης Ανατροπή των Ολίγων Φύσει Ανωτέρων από τους Πολλούς Φύσει Κατωτέρους, με Ατλάντιας προέλευσης ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,