Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Πρώτος-πρώτος» ο Πούτιν συνεχάρη τον Τράμπ για την εκλογική νίκη!

Αποτέλεσμα εικόνας για πουτιν τραμπ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο  συνεχάρη τον Νόναλντ Τράμπ για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, εκφράζοντας την ελπίδα να συνεργαστούν από κοινού για την εξάλειψη της κρίσης ανάμεσα στις σχέσεις των δύο χωρών, ανακοίνωσε η  υπηρεσία τύπου του Κρεμλίνου.
« Σε ένα τηλεγράφημα του Ρώσου προέδρου  Βλαντιμίρ Πούτιν εκφράστηκε η ελπίδα της από κοινού συνεργασίας  για την απομάκρυνση της κρίσης στις  ρωσο-αμερικανικές σχέσεις  , καθώς και της αντιμετώπισης των πιεστικών ζητημάτων της διεθνούς ατζέντας με  την αναζήτηση αποτελεσματικών απαντήσεων στις προκλήσεις της παγκόσμιας ασφάλειας», αναφέρει το  τηλεγράφημα του Κρεμλίνου.
Επιπλέον, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η σύσταση ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσιγκτον, η οποία θα  βασίζεται στις αρχές της ισότητας, του αμοιβαίου σεβασμού των  θέσεων  και των δύο πλευρών , θα είναι προς το συμφέρον των λαών των δύο  χωρών  αλλά και ολόκληρης της διεθνούς  κοινότητας».

Ο Πούτιν ευχήθηκε επίσης  επιτυχία στο Τράμπ στο δύσκολο και βαρύ έργο  του ως  αρχηγού του  αμερικανικού κράτους.
Η κίνηση αυτή από την Μόσχα αποτελεί τα προεόρτια για τον ενδεχόμενο συμβιβασμό των δύο υπερδυνάμεων στην περιοχή  της ανατολικής Μεσογείου, της άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και την «συνεννόηση» σε όλα, τα φλέγοντα ζητήματα.
Ελπίζουμε να γίνουν όλα αυτά και έτσι η Ελλάδα να στέλνει ξανά προϊόντα της στην Ρωσία και να επιτραπεί σε ρωσικές εταιρείες να συμμετέχουν σε ελληνικές ιδιωτικοποιήσεις , ειδικά στους λιμένες Αλεξανδρούπολης και Θες/νικης, αλλάζοντας άρδην  την σημερινή άσχημη οικονομική θέση της χώρας.
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,