Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

τα UFO και οι εξωγήινοι είναι πραγματικοτητα Δήλωσε ο Ben Rich πριν πεθάνει

o Ben Rich, επικεφαλής της Lockheed Skunk Works, ομολόγησε πριν πεθάνει
0 Ben Rich,ήταν επικεφαλής της Lockheed Skunk Works, παραδέχθηκε στο κρεβάτι του λίγο πριν πεθάνει, ότι οι επισκέψεις των εξωγήινων UFO είναι πραγματικές και ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ταξιδεύσει στα άστρα! σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο MUFON UFO Journal.μπορεί να φαίνεται νέο για τους περισσότερους ανθρώπους,
αλλά αυτό συνέβη τον Ιανουάριο του 1995. Οι δηλώσεις και αναφορές ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ιπτάμενα οχήματα που μιμούνται εξωγήινα σκάφη. Το άρθρο αυτό γράφτηκε από τον Tom Keller, ένας μηχανικός αεροδιαστημικής, ο οποίος εργάστηκε ως αναλυτής συστημάτων πληροφορικής για τη NASA.
1."Μέσα από το Skunk Works (έρευνα και ανάπτυξη ), ήμασταν μια μικρή ομάδα, αλλά πολύ ενωμένη, η οποία αποτελούνταν από περίπου 50 βετεράνους μηχανικούς και σχεδιαστές, και λοιπό προσωπικό. σκοπό μας τα τεχνολογικά ανώτερα αεροσκάφη, σε μυστικές αποστολές.
2. «Έχουμε ήδη τα μέσα για να ταξιδέψουμε ανάμεσα στα αστέρια, αλλά οι τεχνολογίες αυτές είναι κλειδωμένες σε "μαύρα έργα" (μαύρα σχέδια) και μόνο μία θεϊκή πράξη θα μπορούσε να πάρει από εκεί, προς όφελος της ανθρωπότητας. Ότι μπορείτε να φανταστείτε που ήδη ξέρουμε να κάνουμε.(τι εννοεί εδώ άραγε?)
3. "Έχουμε την τεχνολογία που πήραμε από τα UFO .Υπάρχει ένα λάθος στις εξισώσεις. Γνωρίζουμε τι είναι. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στα αστέρια. Πρώτον, πρέπει να καταλάβετε ότι ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φθάσουμε σε άλλα αστέρια με τη χημική προώθηση, [παραδοσιακοί πύραυλοι του σήμερα].
Δεύτερον, πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα τεχνολογία προώθησης. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μάθουμε πού ο Einstein έκανε λάθος
ο Ben Rich γνωρίζει την ύπαρξη των εξωγήινων, και ότι η εξωγήινη πτώση του Roswell επηρέασε το σχεδιασμό των μυστικών αεροσκαφών των ΗΠΑ. Σύμφωνα με μια έκθεση από CNI Νέα από τον Michael Lindemann, τα στοιχεία του σχεδιασμού προήλθε από την εξέταση του UFO του Roswell ,από William L. "Bill" McDonald.
Στο e-mail με ημερομηνία 29, Ιουλίου, 1999, που απευθύνεται στο Lindemann, McDonald αναφέρεται ένα απόσπασμα από μια συζήτηση με τον Χάρολντ Puthoff, ιδρυτής της υψηλής διαβάθμισης προγράμματος των ΗΠΑ «εξ αποστάσεως όρασης» (remote viewing .)
ο MacDonald είπε: "Λοιπόν, Hal, εσείς το ζητήσατε Τώρα που ο θρυλικός μηχανικός και επικεφαλής του Lockheed Testor Corporation, John Andrews, είναι νεκρός, μπορώ να ανακοινώσω ότι επιβεβαίωσε προσωπικά τη σύνδεση μεταξύ του σχεδιασμού του ufo του Roswell και Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα της Lockheek Martin (UCAVS στα αγγλικά), κατασκοπευτικά αεροπλάνα, μαχητικά και διαστημικά λεωφορεία. "

ο Andrews ήταν προσωπικός φίλος του διευθυντή του Skunk Works, Ben Rich, ο οποίος επιλέχτηκε για να αντικαταστήσει τον ιδρυτή της εν λόγω οργάνωσης, Kelly Johnson, και έγινε επίσης γνωστός για το σχεδιασμό του F-117 Nighthawk Stealth . Fighter, το πρωτότυπο miniaturalizado και το σούπερ-μυστικό αεροσκάφος F-19 Stealth Interceptor
Πριν Rich πέθανε από καρκίνο, επιβεβαίωσε ότι "Υπάρχουν δύο τύποι ΑΤΙΑ" Έχουμε μάθει τόσα πολλά από UFO που έχουν πέσει, η κυβέρνηση [των ΗΠΑ] το γνώριζαν αυτό και μέχρι το 1969 που είχε τον έλεγχο στη διοίκηση των εν λόγω πληροφοριών. Μετά την απομάκρυνση του Νίξον το 1969,
Σχεδόν όλοι οι σχεδιασμοί των αεροσκαφών "bimorphic» ήταν εμπνευσμένη από τα αεροσκάφος του Roswell, το SR-71 Blackbird, ακόμη και τα drones ,

ο κόσμος δεν θα πρέπει να γνωρίζει σχετικά με τα UFO και εξωγήινους. Πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την αλήθεια.
ο Lindemann σχολίασε ότι "Bill McDonald έλαβε τις πληροφορίες από Andrews από το 1994 μέχρι το τελευταίο τηλεφώνημα κοντά στα Χριστούγεννα του 1998."

ο Lindemann είπε επίσης ότι «θα πρέπει επίσης να είναι γνωστό ότι ο Δρ Μπεν R. συμμετείχε σε δημόσια διάσκεψη των μηχανικών αεροδιαστημικής και σχεδιαστές το 1993, πριν τον καθηλώσει η ασθένειά του, με την οποία δήλωσε, παρουσία του επικεφαλής του τμήματος της Orange County MUFON, Jan Harzan και πολλοί άλλοι, ότι «Εμείς ( στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και η αμερικανική αεροδιαστημική κοινότητα) έχουμε στην κατοχή μας την τεχνολογία για να μας πάει στα αστέρια.

ΠΗΓΗ                                                                                                                                                               7spy

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.