Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κινητοποιήσεις των Γυφτοσκοπιανών στην Αυστραλία για αναγνώριση της Ψευτομακεδονίας

Οι Σλάβοι των Σκοπίων ανακοίνωσαν μια νέα κινητοποίηση για να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης της Αυστραλίας κατά των διακρίσεων έναντι των Σλάβων (Ψευδομακεδόνων) και της χώρας τους τα Σκόπια.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι μετά το σκάνδαλο της αποκάλυψης για χρηματοδότηση Αυστραλών πολιτικών και κομμάτων από ξένες κυβερνήσεις και ομάδες συμφερόντων, έδειξε ότι την τακτική αυτή υπηρετεί και η ελληνική διασπορά που πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσει την πολιτική θέση της αυστραλιανής κυβέρνησης.
Η άσκηση πίεσης από τους Σλάβους των Σκοπίων προς την αυστραλιανή κυβέρνηση να αναγνωρίσουν το κρατίδιο των Βαλκανίων ως Ψευδομακεδονία, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Για αυτό μετά τις βουλευτικές εκλογές και τη νίκη του κόμματος του Malcolm Turnbol, ήδη έγινε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άλλους σημαίνοντες πολιτικούς, οι οποίοι θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη νέα καμπάνια των Σλάβων των Σκοπίων.
«Εμείς θα καλέσουμε όλους τους Ψευδομακεδόνες- Σλάβους που βρίσκονται στην Αυστραλία για να επικοινωνήσουν με τους ομοσπονδιακούς εκπροσώπους, τους γερουσιαστές και τους εκπροσώπους τους στην Ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να ζητήσουν αλλαγή της άδικης πολιτικής προς την πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία (που θέλει να φέρει το όνομα της Ψευδομακεδονίας)», είπε ο Ορντάν Ανδρεέφσκι διευθυντής της γυφτοσλαβικής διασποράς στην τηλεόραση Σίτελ των Σκοπίων.

Ο ίδιος θα επισημάνει ότι:

«Θα έρθουμε σε επαφή με τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, με τα πανεπιστήμια, τα επιστημονικά ιδρύματα και άλλους οργανισμούς της κοινωνίας των πολιτών στην Αυστραλία, τις εκκλησέις και άλλους φορείς που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα για να κάνουν την αναγκαία πολιτική αλλαγή στην Αυστραλία για την αναγνώριση της χώρας ως Ψευδομακεδονία», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,