Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χιλιάδες microchips666 μέσα μας

Μηχανικοί του University of California, Berkeley φέρνουν την εποχή του τσιπαρίσματος ακόμα πιο κοντά,καθώς κατασκεύασαν τους πρώτους ασύρματους αισθητήρες, μεγέθους κόκκου σκόνης (!!!) που μπορούν να εμφυτεύονται στο σώμα.


Πλησιάζει η μέρα που μια συσκευή πχ σαν το Fitbit θα παρακολουθεί τα εσωτερικά νεύρα, μύες και όργανα σε πραγματικό χρόνο στον δρόμο για το χάραγμα, το οποίο δεν θα αντιγράφεται και θα είναι μοναδικό για τον καθένα.
Όπως μεταδίδεται, καθώς αυτοί οι αισθητήρες, οι οποίοι δεν χρειάζονται μπαταρία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διεγείρουν νεύρα και μύες, η τεχνολογία αυτή ανοίγει επίσης τον δρόμο για «ηλεκτροφάρμακα/ ηλεκτροκευτικά»(electroceuticals), τα οποία μάλλον θα βλάπτουν παρά θα γιατρεύουν τον οργανισμό.
Η αποκαλούμενη «νευρική σκόνη» (neural dust) την οποία η ομάδα εμφύτευσε σε μύες και περιφερειακά νεύρα αρουραίων, χρησιμοποιεί υπέρηχους τόσο για την τροφοδοσία με ενέργεια όσο και για την πραγματοποίηση μετρήσεων.
«Νομίζω πως οι μακροπρόθεσμες προοπτικές για τη νευρική σκόνη δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα νεύρα και τον εγκέφαλο, αλλά είναι πολύ πιο ευρείες» λέει ο Μισέλ Μαχαρμπίζ, αναπληρωτής καθηγητής ηλεκτρολογίας - μηχανολογίας και επιστημών υπολογιστών και ένας από τους βασικούς συντελεστές της μελέτης.
«Η πρόσβαση σε τηλεμετρία μέσα από το σώμα δεν ήταν ποτέ δυνατή, επειδή δεν υπήρχε τρόπος να βάλουμε κάτι πολύ μικρό πολύ βαθιά. Αλλά τώρα μπορώ να πάρω έναν μικροσκοπικό κόκκο και να τον βάλω δίπλα σε ένα νεύρο ή όργανο, το γαστρεντερικό σας σύστημα ή έναν μυ, και να δω τα δεδομένα», προσθέτει.
Όμως, τα δεδομένα θα μπορεί να παρακολουθεί και η παγκόσμια εξουσία. Τα μικροσκοπικά τσιπάκια θα λειτουργούν ως σκληροί δίσκοι με όλες τις πληροφορίες για εμάς, προσβάσιμες.
Το σύστημα θα γνωρίζει μέσω δορυφόρων και όχι μόνο που πήγαμε, που είμαστε, τι αγοράσαμε, τι χρωστάμε, τι προβλήματα υγείας έχουμε, τα πάντα.
«Το όραμα είναι η εμφύτευση αυτών τον κόκκων νευρικής σκόνης οπουδήποτε στο σώμα, σε συνδυασμό με ένα τσιρότο πάνω από το σημείο ενδιαφέροντος, που θα στέλνει κύματα υπερήχων για να τους “ξυπνά” και να λαμβάνει πληροφορίες από αυτούς» λέει ο Ντονγκτσίν Σέο, τελειόφοιτος ηλεκτρολογίας- μηχανολογίας και επιστημών υπολογιστών.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Κλείνουν Ένα Ένα Τα Αεροδρόμια Για Τους Έλληνες!

Η Ελλάδα de facto εκτός Σένγκεν - Ακόμα και ευρωβουλευτές περνάνε από έλεγχο (photo)Tο «γερμανικό παράδειγμα» επιβολής εξονυχιστικών ελέγχων στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα ακολουθούν ολοένα και

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...