Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ: ισλαμιστής ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στον Εσταυρωμένο! vid

xristos estayromenos
Έκτος από την πλήρης ασέβεια είναι και ένα αρχαίο έργο που χρονολογείται στο 1700!
Στην Ιταλία ένας μουσουλμάνος πήγε σε μια εκκλησία και χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε βίαια έναν
μεγάλο Εσταυρωμένο προκαλώντας σοβαρή ζημιά ενώ προσπάθησε να επιτεθεί και στο ιερό.                                                                                                                                                                          
«Είναι λάθος. Είναι όλα λάθος», συνέχισε να επαναλαμβάνει στους νεαρούς μουσουλμάνους που βρίσκονταν γύρω του, ώστε δημιουργήθηκε πανωλεθρία στην εκκλησία του Αγίου Ιερεμία στην περιοχή Καναρέτζιο της Βενετίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα il Giornale.it, ο άντρας βρισκόταν έξω από την εκκλησία όντας λίγο ενθουσιώδης. Ύστερα εισερχόμενος στον τόπο λατρείας, άρχισε να φρικάρει. Ο φύλακας σοκαρισμένος αφηγείται τι συνέβη:
«Προσπάθησε να διασχίσει τον κυρίως ναό. Είπε πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Του ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοούσε με τη φράση ‘υπήρχε κάποιο πρόβλημα’ , δεν μπορούσα να καταλάβω», είπε ο επιστάτης.
«Και τότε πλησίασε τον Εσταυρωμένο, ένα έργο που χρονολογείται στο 1700, και άρχισε να το ταρακουνάει βίαια. Τότε τον ρώτησα ‘Είσαι μουσουλμάνος;’. Μου απάντησε «ναι» και άρχισε να σπρώχνει απότομα το ιερό μνημείο. Ήθελε να το ρίξει στο έδαφος πάση θυσία.»
Στο τέλος ο Εσταυρωμένος έπεσε στο έδαφος πριν προλάβει ο επιστάτης να τον σταματήσει. «Μαζί με την βοήθεια κάποιων πιστών μπόρεσα να τον παραμερίσω και να τον εμποδίσω να κάνει περαιτέρω ζημιά».
estayromenos italia
Ο νεαρός άντρας αργότερα τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία η οποία έσπευσε στον τόπο του κακουργήματος.
Ο Εσταυρωμένος υπέστη μέγιστη ζημιά, καθώς ο ένας βραχίονας ξεκόλλησε από το σώμα και θα χρειαστεί βαριές εργασίες ανακαίνισης. Ίσως αν αυτός ο φανερά δαιμονισμένος άνθρωπος γνώριζε πραγματικά τον Χριστό να μην έπραττε ανάλογα.
Ως χριστιανοί λοιπόν οφείλουμε να δούμε το Ισλάμ αυτό που είναι στην πραγματικότητα  και να πράξουμε αναλόγως.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.