Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γαλλία: Η Λε Πεν αυξάνει τη διαφορά της

                        Γαλλία: Η Λε Πεν αυξάνει τη διαφορά της

Οι μέρες περνούν και το ψέμα έχει κοντά πόδια. Οι δημοσκόποι έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν. Η καθημερινή κυλιόμενη δημοσκόπηση της συστημικής «Opinionway», έδωσε χθες στην Μαρίν Λε Πεν 26% και στον τραπεζοϋπάλληλο Μακρόν 24%. Ωστόσο η «Ipsos» μετράει την Λε Πεν στο 27%, ενώ η «Brand Analytics» δίνει στον «λαοφιλή» Μακρόν 23,1%.
Η διαφορά θα μπορούσε να είναι και 4 μονάδες ή και παραπάνω εάν το «στατιστικό λάθος», λειτουργεί σε βάρος της Λε Πεν.
Καθαρά «μαθηματικά» η Μαρίν θα μπορούσε να είναι στο 27,81% και ο γκέι τραπεζοϋπάλληλος στο 22,4%.
Ο τρίτος, ο φιλελέ Φιγιόν, για την «Opinionway», είναι στο 20%, για την «Brand Analytics» στο 23,6%, ενώ η «Ifop» και η «Ipsos» του δίνουν από 17,5% Η «Ifop» , η «Opinionway», και η «Brand Analytics» δίνουν στον τέταρτο Μενελσόν 13,5-14%, ενώ ο σοσιαλήστής Αμόν έχει βουλιάξει στο 10-11%.
Αυτό που μας λένε οι «εταιρείες» είναι ότι το «καθαρόαιμο», ο «κεντρώος», ο «άσπιλος», που τον έσπρωχναν «με τα πάντες», έχει κολλήσει και δεν τραβάει, ενώ ο Φιγιόν το παλεύει ακόμα, και η Λε Πεν αυξάνει και την συσπείρωση της και την απήχηση της.
   Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία είναι σε τρεις βδομάδες (23 Απριλίου), και ο δεύτερος στις 7 Μαΐου, το τριήμερο των εορτασμών για το τέλος του Πολέμου. (8η Μαΐου).


Έκθεση της «Bank of America» για τις γαλλικές εκλογές και τις επιπτώσεις τους στην ευρωπαϊκή οικονομία τονίζει ότι σε περίπτωση νίκης Μαρίν Λεπέν που επιθυμεί την έξοδό από την Ευρωζώνη το νέο γαλλικό φράγκο θα υποτιμάτο κατά 5%, σε σχέση με το Ευρώ, ενώ το νέο «μάρκο» θα ανατιμιόταν κατά 15% και αυτό θα είχε σοβαρές συνέπειες στις γερμανικές εξαγωγές, ιδίως στις άλλες ευρωπαϊκές αγορές αφού τα γερμανικά προϊόντα θα γίνονταν κατά πολύ ακριβότερα, δεδομένου ότι ,το νομίσματα των χωρών της νότιας Ευρώπης, (Ισπανία-Ιταλία-Πορτογαλία) θα υποτιμούνταν κατά 40% .

Η κ. Λε Πέν σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Sud Radio και τον τηλεοπτικό σταθμό Public Senat, δήλωσε ότι, εάν εκλεγεί στις 7 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει δημοψήφισμα εντός έξι μηνών για την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. «Στο τέλος των έξι μηνών, θα είναι ο γαλλικός λαός που θα αποφασίσει», είπε , προσθέτοντας ότι αυτό θα επιτρέψει στους Γάλλους να δουν την έκβαση των εκλογών στη Γερμανία και την Ιταλία. «Ο κόσμος έχει αλλάξει και αυτό είναι που ανησυχεί τους Κεφαλαιούχους. Ο κόσμος απομακρύνεται από το ελεύθερο εμπόριο και την πολιτική του laisser faire.Υπάρχει όμως τόση πολλή ρευστότητα που δεν πρόκειται να αποσύρουν τα χρήματά τους από τη Γαλλία, τη στιγμή που η Γαλλία θα είναι και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης», δήλωσε η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου.
Δελτίο11

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! vid

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο erpeto παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!