Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η χρεοκοπημένη ΔΕΗ ετοιμάζεται να πετάξει 2,5 εκατ. για να διαφημίσει το ρεύμα!! Ολα τα είχε η Μαριορή η επικοινωνία την μάρανε!

Η (Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ/ΔΥΠ) έχει προκηρύξει διαγωνισμό με αντικείμενο την παροχή επικοινωνιακών και διαφημιστικών υπηρεσιών!!!

Ολα τα είχε η χρεοκοπημένη Μαριορή η επικοινωνία την μάρανε!
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.500.000 ευρώ και αφορά σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών επικοινωνίας, όπως σχεδιασμός στρατηγικού πλάνου επικοινωνίας και δημιουργικών υλικών, media planning (για offline, online και social media), χειρισμός και ανάπτυξη social media περιεχομένου, υπηρεσίες ανάπτυξης και βελτιστοποίησης digital καναλιών, σχεδιασμός λογοτύπων και εφαρμογών οπτικής ταυτότητας, ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων, merchandising και promotion, κ.α. Η σύμβαση είναι διάρκειας ενός έτους με δικαίωμα παράτασης για ένα επιπλέον έτος, ενώ η ΔΕΗ διατηρεί το δικαίωμα να αυξομειώσει τον συνολικό προϋπολογισμό σε ποσοστό +30% ως προς την αύξηση και –50% ως προς τη μείωση, βάσει των αναγκών της.
Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει να προσφέρουν το σύνολο των υπηρεσιών, να είναι μέλη της ΕΔΕΕ ή αντίστοιχης επαγγελματικής ένωσης, να έχουν μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών 3 εκατ. ευρώ για τις τρεις τελευταίες χρήσεις, με ελάχιστο όριο ετήσιου κύκλου εργασιών τα 2 εκατ. ευρώ (σε περίπτωση σύμπραξης τον όρο πρέπει να πληροί ένα μέλος της σύμπραξης), ενώ, σε περίπτωση που ο υποψήφιος ανάδοχος δραστηριοποιείται για χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών διαχειριστικών χρήσεων, τότε ο μέσος κύκλος εργασιών θα υπολογιστεί με βάση τις χρήσεις που δραστηριοποιείται (τουλάχιστον μία). Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 5 Απριλίου 2017.
Aπίστευτο ε; Είναι άπαιχτοι κατσιαπλιάδες οι άνθρωποι…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! vid

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο erpeto παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!