Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι θεοί που ήρθαν απο τον ουρανό στην ΑυστραλίαΘρύλοι των ηρώων θεών από τα αστέρια μια εκδοχή του μύθου (οτι δεν βολεύει βαφτίζετε μύθος ) της Κεντρικής Αυστραλίας: Μια φορά κι έναν καιρό, στο
μακρινό παρελθόν ,ένα μεγάλο κόκκινο αυγό πέταξε από τον ουρανό. αλλά δεν λειτούργησε,και έπεσε στο έδαφος. Από αυτό προέκυψαν λευκοί ήρωες και τα παιδιά τους. Οι ήρωες σύντομα πέθαναν, είτε από γηρατειά, είτε επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσουν τον τοπικό αέρα. Αλλά τα παιδιά ήταν μικρά, ήταν σε θέση να προσαρμόζονται καλά στο νέο τους περιβάλλον και, ως εκ τούτου επέζησαν. Για να διαιωνίσουν τη μνήμη των γονέων του, τα παιδιά άρχισαν να σκαλίζουν εικόνες τους με χαρακτήρες στα τοιχώματα των σπηλαίων . 

Ερείπια ενός μεγάλου κόκκινου αυγού που καταστράφηκε , και τελικά σκούριασε και έγινε ένα με τη γη, και η γη έγινε κόκκινη στην κεντρική Αυστραλία, Και τα παιδιά των ηρώων πολλαπλασιάστηκαν και κατοίκησαν ολόκληρη την αυστραλιανή ήπειρο, αλλά το δέρμα τους μαύρισε λόγω του ζεστού κλίματος. 

Και μόνο βραχογραφίες τους εξακολουθούν να μας θυμίζουν ότι έμοιαζαν με τους προγόνους τους, που ήρθαν από τους ουρανούς.Πιστεύουν ότι οι αρχαίοι ήρωες επισκέφτηκαν την Αυστραλία όχι τυχαία, αλλά επειδή λυπήθηκαν τους ιθαγενείς προγόνους οι οποίοι δεν μπορούν να παράγουν τη δική τους τροφή. οι ήρωες έφεραν στους ανθρώπους πολιτισμό: την ικανότητα να κυνηγούν, τη φωτιά,και πολλά άλλα, Τοιχογραφία Vandzhina

Ένα καλό παράδειγμα είναι οι Αβορίγινες βραχογραφίες της Δυτικής Αυστραλίας είναι γνωστά ως Vandzhina. Η λέξη αυτή αναφέρεται στον ξεχωριστό στυλ ζωγραφικής, και αυτά τα καταπληκτικά σχήματα που μπορεί να δει κάνεις σε αυτό.ανθρωπόμορφα σχήματα, αλλά ο καθένας βλέπει την διαφορετικότητας τους. καπέλα ρούχα σαν κουστουμιά η στολές παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των Αβοριγίνων της Αυστραλίας πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων κάθε έννοια για ρούχα είναι εντελώς άγνωστα!!Μύθοι και θρύλοι γύρω από αυτά τα στοιχεία υπογραμμίζουν οτι η θεότητες έφεραν τη γνώση στους ντόπιους.οι θεοί που ήρθαν απο τον ουρανό, Λαογραφία για γίγαντες,,,αλλιώς οι γιοι του θεού για Εβραίους άρα και για χριστιανούς!

Σύμφωνα με ορισμένους μύθους, στην Αυστραλία μερικοί από αυτούς που ήρθαν απο τον ουρανό ήταν γίγαντες. έχουν βρεθεί τεράστια τμήματα ανθρώπινων σκελετών στην Αφρική και την Ασία. 

Αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της Αυστραλίας υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη γιγαντιαίων ανθρωποειδών.Αυτό, για παράδειγμα, ίχνος ανθρώπινου ποδιού.
Ένα από αυτά τα κομμάτια βρέθηκαν κοντά στην πόλη Cowra , έχει μέγεθος περίπου ένα μέτρο σε μήκος, έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έγιναν με βάση τα στοιχεία αυτά, οι αυστραλιανοί γίγαντες ζύγιζαν τουλάχιστον 400-500 κιλά, και 4 έως 6 μέτρα ψιλοί!!
Από τους αρχαίους γίγαντες το διάσημο "Stonehenge" που βρέθηκαν κάποια από τα γιγαντιαία πέτρινα εργαλεία. μια μεγάλη έκταση αρκετών τετραγωνικών χιλιομέτρων που καλύπτουν ογκόλιθοι, παρατάσσονται σε μια ευθεία γραμμή. 

Οι ερευνητές συμφωνούν ότι μία από τις κύριες λειτουργίες αυτού του μηχανισμού ήταν η διεξαγωγή εξελιγμένων αστρονομικών παρατηρήσεων συμπέρασμα, οι θεοί ακόμα και αυτούς που λένε σημερα! δεν έχουν την έννοια που τους έχουν δώσει! στα ιερά βιβλία κοράνι βίβλος μιλούν για τον θεο εξωγήινο! που πέταξε πάνω απο τα σοδομα και γομορα και έριξε φωτιά! πυρηνικά! (οπως έχουν βρεθεί σκελετοί με ραδιενέργεια! και πέτρες που έλιωσαν ) κάτι που δεν γνωρίζουν οι πιστοί γιατι το δόγμα λέει πίστευε και μη ερευνά ειναι οτι το ίδιο στόρι το λένε και οι Ινδοι στο μαχαμπαρατα μόνο που εκεί λένε τα πράγματα με το όνομα τους!!! και όχι οπως τους βολεύει!
                                                                                          spy

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

23 Σεπτεμβρίου – Όλα δείχνουν ότι θα γίνει το μεγάλο μπαμ!

Το NAVGEM, το εξελιγμένο σύστημα πρόβλεψης του καιρού που ανηκει στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι ένα από τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο και δειχνει σε προβλεψη πορειας τον τυφώνα Jose να κάνει άμεσο χτύπημα στη Νέα Υόρκη στις 20-21.

Προφυλακίστηκε από το ''Καθεστώς'' ο Στέφανος Χίος στον Κορυδαλλό κατόπιν δικαστικής αποφάσεως

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ! ΕΤΣΙ ΟΙ 2 ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΤIΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα κοράκια καραδοκούσαν στα δικαστήρια! ΈΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ! Όλα έγιναν μετα την αναβολή της δίκης που ζήτησε η πλευρά του Πάνου Καμμένου!

VIDΕΟ που πρέπει να δουν όλοι: Ο Πάπας αρχιεκπρόσωπος του Κρόνειου επί γης ιερατείου, κήρυξε τον Μεσαίωνα του παγκόσμιου ηγέτη

Ο Πάπας Φραγκίσκος, έχοντας ως «πεσκέσι» από την Κολομβία ένα μαυρισμένο μάτι έπειτα από ατύχημα με το όχημα μετακινήσεώς του, ολοκλήρωσε την Κυριακή το ταξίδι του στην Κολομβία, προτρέποντας

Συνταγματάρχης Όλιβερ Νορθ για Βόρεια Κορέα: «Θα χρησιμοποιήσουμε όπλα που δεν έχει δει κανείς ποτέ» vids

«Οι ΗΠΑ έχουν όπλα που δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ και αν τα χρησιμοποιήσουν ο Στρατός της Βόρειας Κορέας θα συνεννοείται  με  ταχυδρομικά περιστέρια», είπε ο συνταγματάρχης Όλιβερ Νορθ σε συνέντευξή του στο σόου του Σιν Χάνιτι.  

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ... ΑΠΟΡΡΗΤΑ! Πρόκειται για τα ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!! ΔΕΙΤΕ τι μας κρύβουν! vids

They live ...you sleep ...sleep....ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Vid

ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ'' ΕΛΙΤ!