Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι θεοί που ήρθαν απο τον ουρανό στην ΑυστραλίαΘρύλοι των ηρώων θεών από τα αστέρια μια εκδοχή του μύθου (οτι δεν βολεύει βαφτίζετε μύθος ) της Κεντρικής Αυστραλίας: Μια φορά κι έναν καιρό, στο
μακρινό παρελθόν ,ένα μεγάλο κόκκινο αυγό πέταξε από τον ουρανό. αλλά δεν λειτούργησε,και έπεσε στο έδαφος. Από αυτό προέκυψαν λευκοί ήρωες και τα παιδιά τους. Οι ήρωες σύντομα πέθαναν, είτε από γηρατειά, είτε επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσουν τον τοπικό αέρα. Αλλά τα παιδιά ήταν μικρά, ήταν σε θέση να προσαρμόζονται καλά στο νέο τους περιβάλλον και, ως εκ τούτου επέζησαν. Για να διαιωνίσουν τη μνήμη των γονέων του, τα παιδιά άρχισαν να σκαλίζουν εικόνες τους με χαρακτήρες στα τοιχώματα των σπηλαίων . 

Ερείπια ενός μεγάλου κόκκινου αυγού που καταστράφηκε , και τελικά σκούριασε και έγινε ένα με τη γη, και η γη έγινε κόκκινη στην κεντρική Αυστραλία, Και τα παιδιά των ηρώων πολλαπλασιάστηκαν και κατοίκησαν ολόκληρη την αυστραλιανή ήπειρο, αλλά το δέρμα τους μαύρισε λόγω του ζεστού κλίματος. 

Και μόνο βραχογραφίες τους εξακολουθούν να μας θυμίζουν ότι έμοιαζαν με τους προγόνους τους, που ήρθαν από τους ουρανούς.Πιστεύουν ότι οι αρχαίοι ήρωες επισκέφτηκαν την Αυστραλία όχι τυχαία, αλλά επειδή λυπήθηκαν τους ιθαγενείς προγόνους οι οποίοι δεν μπορούν να παράγουν τη δική τους τροφή. οι ήρωες έφεραν στους ανθρώπους πολιτισμό: την ικανότητα να κυνηγούν, τη φωτιά,και πολλά άλλα, Τοιχογραφία Vandzhina

Ένα καλό παράδειγμα είναι οι Αβορίγινες βραχογραφίες της Δυτικής Αυστραλίας είναι γνωστά ως Vandzhina. Η λέξη αυτή αναφέρεται στον ξεχωριστό στυλ ζωγραφικής, και αυτά τα καταπληκτικά σχήματα που μπορεί να δει κάνεις σε αυτό.ανθρωπόμορφα σχήματα, αλλά ο καθένας βλέπει την διαφορετικότητας τους. καπέλα ρούχα σαν κουστουμιά η στολές παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των Αβοριγίνων της Αυστραλίας πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων κάθε έννοια για ρούχα είναι εντελώς άγνωστα!!Μύθοι και θρύλοι γύρω από αυτά τα στοιχεία υπογραμμίζουν οτι η θεότητες έφεραν τη γνώση στους ντόπιους.οι θεοί που ήρθαν απο τον ουρανό, Λαογραφία για γίγαντες,,,αλλιώς οι γιοι του θεού για Εβραίους άρα και για χριστιανούς!

Σύμφωνα με ορισμένους μύθους, στην Αυστραλία μερικοί από αυτούς που ήρθαν απο τον ουρανό ήταν γίγαντες. έχουν βρεθεί τεράστια τμήματα ανθρώπινων σκελετών στην Αφρική και την Ασία. 

Αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της Αυστραλίας υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη γιγαντιαίων ανθρωποειδών.Αυτό, για παράδειγμα, ίχνος ανθρώπινου ποδιού.
Ένα από αυτά τα κομμάτια βρέθηκαν κοντά στην πόλη Cowra , έχει μέγεθος περίπου ένα μέτρο σε μήκος, έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έγιναν με βάση τα στοιχεία αυτά, οι αυστραλιανοί γίγαντες ζύγιζαν τουλάχιστον 400-500 κιλά, και 4 έως 6 μέτρα ψιλοί!!
Από τους αρχαίους γίγαντες το διάσημο "Stonehenge" που βρέθηκαν κάποια από τα γιγαντιαία πέτρινα εργαλεία. μια μεγάλη έκταση αρκετών τετραγωνικών χιλιομέτρων που καλύπτουν ογκόλιθοι, παρατάσσονται σε μια ευθεία γραμμή. 

Οι ερευνητές συμφωνούν ότι μία από τις κύριες λειτουργίες αυτού του μηχανισμού ήταν η διεξαγωγή εξελιγμένων αστρονομικών παρατηρήσεων συμπέρασμα, οι θεοί ακόμα και αυτούς που λένε σημερα! δεν έχουν την έννοια που τους έχουν δώσει! στα ιερά βιβλία κοράνι βίβλος μιλούν για τον θεο εξωγήινο! που πέταξε πάνω απο τα σοδομα και γομορα και έριξε φωτιά! πυρηνικά! (οπως έχουν βρεθεί σκελετοί με ραδιενέργεια! και πέτρες που έλιωσαν ) κάτι που δεν γνωρίζουν οι πιστοί γιατι το δόγμα λέει πίστευε και μη ερευνά ειναι οτι το ίδιο στόρι το λένε και οι Ινδοι στο μαχαμπαρατα μόνο που εκεί λένε τα πράγματα με το όνομα τους!!! και όχι οπως τους βολεύει!
                                                                                          spy

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

EKTAKTO! Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Π. Καμμένος – Θα ρίξει την κυβέρνηση; – Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες εξελίξεις πλέον έχουμε στο Σκοπιανό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο διευθυντής

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το ανθρώπινο είδος σε 1.000 χρόνια! Πόσες γλώσσες θα μείνουν και πώς θα αλλάξει το ανθρώπινο σώμα… vid

Μέσα από ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών οι άνθρωποι του ASAP Science προσπαθούν να μας εξηγήσουν πώς θα είναι η ζωή σε 1.000 χρόνια.