Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bruce Dickinson εναντίον της punk μουσικής

Λιτή απάντηση από τους Dead Kennedys

Bruce Dickinson εναντίον της punk μουσικής
Το στόμα του άνοιξε πάλι ο Bruce Dickinson και πήρε «σβάρνα» την punk μουσική. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian ο Dickinson δήλωσε τα εξής:
«To καλλιτεχνικό κατεστημένο προσπάθησε να πλησιάσει το metal με την punk μουσική. Χρησιμοποίησαν την punk γιατί είναι σκουπίδι και όντας σκουπίδι μπορούσαν να την ελέγχουν. Είχαν τη δυνατότητα να πουν: «ω ναι, είμαστε punk άρα μπορούμε να χλευάζουμε τον οποιονδήποτε. Δεν μπορούμε να παίξουμε ένα μουσικό όργανο αλλά με αυτόν τον τρόπο παράλληλα μπορούμε να το παρουσιάζουμε όλο αυτό ότι είναι σπουδαία τέχνη».»

Η απάντηση στον Dickinson ήρθε από τους Dead Kennedys, οι οποίοι δήλωσαν: «Νομίζουμε πως ο Dickinson δεν έχει ακούσει ποτέ τον East Bay Ray να παίζει». Ο East Bay Ray είναι κιθαρίστας των Dead Kennedys και θεωρείται από τους καλύτερους και πιο ιδιαίτερους του είδους.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!